| 03.01.2009, 13:02.52 | |
Chlapi, na co furt koukáte ?Mám prakticky plné UPC, kartu Czech link a těžko si vybírám něco podle svého gusta. Na co tak proboha furt koukáte ??? |
![]() Nervoš |
| 03.01.2009, 13:14.27 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Dnes dopoledne jsem koukal na motorovou pilu, v poledne na uzená žebra na talíři a odpoledne budu koukat ze sedla horského kola na zasněženou krajinu pod Kletí.Večer si pustim Melodyzen HD /9E/ a otevřu si Plzeň. Zítra jdu dopoledne do práce a pak mě čeká jeden satan a večer budu koukat do PC. |
![]() Saxon |
| 03.01.2009, 13:15.24 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Na novu sport bude od 15.2:O9 v HD, eurosport,dsf,ard, zdf, :))) |
![]() jenicek |
| 03.01.2009, 13:19.25 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?zrovna koukám na předpověď, že prý má být od úterka vždycky po ránu -20 stupňů:bigeyes: :O |
![]() vortimond |
| 03.01.2009, 13:27.35 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?My důch.rybáři koukáme na F.and H.Taky do peněženky jestli budeme mít letos na Povolenku. |
![]() halibak |
| 03.01.2009, 13:30.30 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?koukam na koncert Ozyho Osbourna-Ultimate Ozzy a popijim pivo Becks R^ R^ :))) |
![]() docdoutnik |
| 03.01.2009, 13:35.47 | |
na co koukám!No chlapci to Vám musim napsat,zrovna koukám z okna a v naší ulici zrovna vyvádí zásahovka souseda v klepetech, manželka s monoklem a dcerou stojí na ulici...Soused je vysokým důstojníkem u policie Č.R. |
![]() Saxon |
| 03.01.2009, 13:37.25 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?To:nervoš ,naprosto s tebou souhlasím potýkám se s tímtéž problémem čím více kanálů chytám tím méne si vyberu,ono tam skutečně nic pořádného a zajímavého není,a když se vrátím do začátků sat vysílání tak jsem nevěděl na co přepnout přitom tam bylo pár stanic.Je i trochu pravdou že jsme s tím už přesyceni ale na druhé straně by mě stačilo např.5 kanálů s dokumentární náplní ale s měnícími se pořady ne jak ted co dávají furt dokola a navís mě doslova sere že tam ti parchanti dávají reklam jako máku že se proti tomu nikdo neozve třeba antimonopolní úřad apod. přece se z logiky věci vždy říkalo že pokud se bude jednat o Paytv tz, placené kanály tak tak nebudou reklamy protože se to bude platit abonentama tak to nechápu. |
![]() DVB |
| 03.01.2009, 13:57.09 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Díky, myslel jsem, že jsem sám ujetej. 3 programy HBO a jen semtam mi něco sedne, ostatní filmové jakbysmet, sportům také moc nedám a z hudebních snad jen na ty německé se nechá koukat. Válečné filmy mám rád, těch je jako šafránu, a dokumenty, to popsal pěkně DVB.Spíše mi jde o kvalitu vysílání, jak jednou psal Antonín. Na fotbal kouká i 80tiletá teta, kterou fotbal nezajímá, ale je to hezké pokoukání. Naposledy jsem si smlsnul na Olympiádě v HD na ANIXE. |
![]() Nervoš |
| 03.01.2009, 14:28.45 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Každopádně jak napsal Saxon tak třeba takový MelodyZen v HD na 9E to je balzám na duši a nervy.Večer tma 23.00 všude ticho vy koukáte na to moře...některý záběry jsou opravdu jak když tam někde v létě sedíte..V dnešní uspěchaný době, době plný aut na silnich,tlačenic u pokladen v Tescu,čekání pořád někde ve frontách na něco...co strašně chceme mít přitom to ani nepotřebujeme je MELODYZEN HD opravdu jiný svět R^ |
![]() pat |
| 03.01.2009, 14:43.29 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?9E má dvě téměř dokonalé nekodované kanály a to Melody zen a C music....jako vh1classic je sice pro mě jak šitý,ale c music je o kvalitě....ostatně made in Japan hovoří za "skoro":-) vše :8) |
![]() cb21 |
| 03.01.2009, 14:54.58 | |
CHLAPI NA CO KOUKATEMOMENTALNE NA NCT 75E NEBO 9E HBO A DALSI |
![]() mefa |
| 03.01.2009, 15:21.07 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Dneska už každý ví, jak nalézt smysl života v sobě samém. Ale lidstvo nebylo vždy tak šťastné. Před necelým stoletím mužové a ženy neměli snadný přístup do tajemných bludišť v sobě samých. Nedokázali pojmenovat ani jedinou z třiapadesáti bran duše. Jarmareční náboženství byla ve flóru. |
![]() vortimond |
| 03.01.2009, 15:47.37 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?ÁMEN |
![]() pat |
| 03.01.2009, 15:55.14 | |
Chlapi, na co furt koukáte ?http://www.youtube.com/watch?v=q4rv_Ri8Sfs |
![]() azetak |
| 03.01.2009, 16:04.38 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?No, tak to je otázka do pranice! :))) :)))Především teda televizi moc nesleduju. Ono opravdu není na co hledět, ale když už se teda nedusím prací, tak rád, skoro pravidelně ze záznamu mrknu na Discovery (jak se to dělá), další pořady sporadicky, jinak jako kulisu ČT24 a Z1. Z hudebních stanic preferuji SCUZZ a MTV2, občas VH1 a VH1 Classic. Zrůdnost množství reklam řeším tak, že si pořad nahraju a podívám se na něj zpětně!! :(( :(( :-/ |
![]() Zip |
| 03.01.2009, 16:09.28 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Každé h o v n o, které na mě mluví česky či slovensky a v HD-všeobecně musím mít, denně zkontroluji, tedy i několikrát jestli to všechno fakčí (diablo je základ) následně jsem z toho natolik unaven, že u nějakého dokumentu na viasatech usnu - u novy HD se to nedá strašně jim řve reklama, a takto je to pořád dokola :laughing: :laughing:Občas vyudím klobásy, dám si nějaké nealko v plechu, někdy odskočím do práce, tedy když už to hoří, jinak se samozřejmě z 80 procent věnuji rodině :O a nedívám se vlastně na nic :8) |
![]() Babui |
| 03.01.2009, 16:21.11 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Babui R^ R^ :))) :))) ...... velmi výstižné :))) |
![]() Nervoš |
| 03.01.2009, 17:56.57 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte?Teda jak vidím u Saxona je veselo.Aspoň nemusí večer ztrácet čas u zpráv. Já čučím zase hlavně na zimní sporty takže Eurosport v češtině je pro mě nyní super.Ten zmiňovaný Melody Zen je taky paráda,ten si pustím zase večer.Teď jsem chvíli na PC a zrovna si čepuji jednoho 11% gambáče kterého letos poprvé zkouším takže musím občas odběhnout do sklepa. |
![]() BIDLO |
| 03.01.2009, 19:36.01 | |
@ SaxonTeda Saxone, pokud sis to vymyslel, jak zásahovka vyvádí vysokého důstojníka policie v klepetech za násilí na manželce, tak se ti poved vtip roku a já se náramně zasmál ... a pokud je to pravda, tak život píše neuvěřitelný story !!! Každopádně za příspěvek pochvala před nastoupenou jednotku R^ |
![]() Holly |
| 03.01.2009, 20:18.58 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Saxon, daj vediet, ci je sused spat. Pripadne link na nejaky bulvar, kde sa to pise. Takych hajzlov neznasam, a precital som si to rad.Inac k teme: ja som klasicky prepinac. Cize stale prepinam, a malokedy co pozeram. Obcas si najdem nieco na HBO, obcas nejaky film na Markize alebo Jojke (a potom si nadavam, ze preco kukam kraviny). A nedavno som pozeral Wanted v anglictine na Digi filme. (a sakra, prave som sa prezradil, ale snad ma nezabijete) Mojim snom je najst si cas, nekukat blbosti a pozriet si obcas kvalitny dokument na mnohych digackych kanaloch. |
![]() emkac |
| 03.01.2009, 20:26.04 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Soused je hospitalizovan na nervovem!Je to vul,vzal si o 20let mladsi a ted se mu to nejak vymklo... Mam pocit,ze prijde nejen o paninku,ale i teplyho flicka. Rv |
![]() Saxon |
| 03.01.2009, 20:34.32 | |
emkac a spol.Dělej to jako já, čumím do noťasu a cvakám na STB, nakonec u toho většinou usnu. :)))@Saxon, ten váš hokej je stále lepší. :laughing: |
![]() poky1 |
| 03.01.2009, 20:58.54 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?2 Saxon: len nech o miestecko pride, (nevhodné slovo).2 poky1: vsak tak to robim, mam notebook, citam diskusne fora (nielen toto ;), ale na obranu musim povedat, ze sa tyka stavania, takze ma snad nezbananuju :bigeyes: ) , citam noviny, a popri tom pozeram, ci nieco zaujimave v TV nie je. |
![]() emkac |
| 03.01.2009, 21:05.37 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Furt koukám do zrcadla. Nemohu se vynadívat, jak jsem krásnej. :-/ |
![]() Tomik535 |
| 03.01.2009, 21:18.30 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?tak už z něj sundej můj plakát :laughing: |
![]() poky1 |
| 03.01.2009, 21:31.18 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?poky1: tehle ? http://www.eskuel.net/imgblog/2007/08/fils-cache-wolverine.jpg |
![]() bublajs |
| 03.01.2009, 21:51.53 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?fuj to jsem se lekl :)))kdepak tenhle http://www.naturfoto.cz/komba-velka-fotografie-2649.html |
![]() poky1 |
| 03.01.2009, 21:58.07 | |
RE: Chlapi, na co furt koukáte ?Chlapi mýlíte se, byl to tento:http://leteckaposta.cz/508282157 |
![]() Tomik535 |