Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.01.2009, 09:10.23

GITAL pro pobavení

Dnes ráno(19.1,7.28) mi prisel tento email
"Vážený uživateli dekódovací karty CS Link - GITAL pro příjem TV programů ze satelitu,
s potěšením oznamujeme, že s naší dekódovací kartou máte možnost tuto neděli 18. ledna 2009 vidět ŽIVĚ unikátní slavnostní koncert u příležitosti nově zvoleného amerického prezidenta Baracka Obamy. Koncert bude vysílán na programu HBO, který bude v neděli 18.1.2009 v době od 20.00 do 22.25 hodin možno sledovat ze satelitu Astra 23,5° prakticky s každou kartou GITAL."

PS:možná to jeste stihnu
uživatel
Hugo Boss
19.01.2009, 09:21.23

re :

Mě to přišlo normálně v sobotu 17.1. R^
uživatel
lubbik
19.01.2009, 09:22.01

RE: GITAL pro pobavení

Proč slavit něco tak příšerného, co nejspíše uvrhne celý civilizovaný svět do zkázy...Co je na tom dobrého? Levicoví snílci zase poskakují.
Stejně poskakovali za Mandelu.
Výsledek: země, kam se dalo jet zcela bezpečně na výlet a chodit po centru Cape Townu pěšky, je dneska ve stavu, že se neví, jestli bude možné uspořádat mistrovství světa, aby "obyvatelstvo" nepovraždilo fanoušky.
Stejně poskakovali, když vyhnali z Rhodesie Smithe.
Výsledek: v zemi, která byla nádhernou civilizovanou krajinou, na Afriku neuvěřitelně vyspělou, obilnicí, která vyvážela potraviny, je hlad, zmar, bankovka ve vyší jednoho biliónu.
BTW: stejně poskakovali různí Kouhouti, Uhdeové a Diensbierové v letech 1946-150 u nás. Rozorávali meze a dneska nechutně a nestydatě zase lezou ven a zase nám říkají, co je hezké. Například prezident Obama.

Tyto typy tak prostě poskakují a zpívají písničky vždycky. Je jenom otázka, kdo má na to vhodně malý mozek, a případně vhodně kachní žaludek.
uživatel
Antonín
19.01.2009, 09:23.19

Mě to přišlo dnes něco po 1 hodině ráno. :laughing: :laughing:
uživatel
Bob24
19.01.2009, 09:26.58

Gital

Zdravím,
já to dostal v sobotu 3x totéž za sebou.

Antonín - svatá pravda!
uživatel
smscz
19.01.2009, 09:45.21

antonínova cvičená pomstychtivá opice - bush, která se celý život zabývala tím, že slídila po ropě a bez sluchátka v uchu a přijímače pod sakem nedá dohromady souvislou větu, je už osm let každýmu pro smích
uživatel
vortimond
19.01.2009, 10:06.57

To je pravda. Táto veľká krajina, USA, je dnes zdevastovaná po všetkých stránkach. Ale bohužiaľ,musí existovať, aby sme aj my existovali...
uživatel
Milan C
19.01.2009, 10:14.32

Antoníne, to, co jsi napsal opravdu myslíš vážně? Nevěřím! Přísahej!
uživatel
knawi
19.01.2009, 10:26.59

Milan C nemusi
uživatel
miku
19.01.2009, 10:46.36

No vidíte a mě to došlo teď :)))
uživatel
Buldok24
19.01.2009, 10:58.32

hello mne to prislo tiez az dnes :-)...
ale aspon som sa dozvedel, ze ako dobry zakaznik gital som to mohol pozerat :-))))))))))))))))))
uživatel
jdodo
19.01.2009, 11:21.46

souhlasim S Vortíkem :-/
uživatel
cb21
19.01.2009, 12:04.00

Antonín má jako vždy pravdu(bohužel,ale zase částečnou)Když se řekne "A",následuje "B" a to někteří lidi jeho ražení nevidí(čí pak je to krize,co tu dnes máme a co musí sanovat dnes za pár nenažranců všechny státy(to lidi přes klapky na očích "ANTONÍNOVA"ražení nevidí-bohužel)§§§ Rv :laughing: :laughing: :laughing: :bomb:
uživatel
zzaner
19.01.2009, 12:13.55

http://joketube.blogspot.com/2008/12/nejlepsi-vyroky-prezidenta-usa-george.html
uživatel
vortimond
19.01.2009, 12:16.07

Přestože jsem si dovolil několikrát s Antonínem nesouhlasit, tak tento jeho politologický výklad podepíšu vlastní krví, mám stejný názor.
A je mi šumák, co si o tom zmatená, 30ti korunová levice myslí !!!!
uživatel
kacenkin
19.01.2009, 12:24.52

Taktéž si dovoluji s Antonínem souhlasit v celosvětovém měřítku. Ovšem v rámci této republiky není rozhodně nositelem těchto myšlenek naše slavná pseudopravice O.D.S, alias např. nesch. Julinka. (vím co píšu,tento obor je mi leta blízko).
uživatel
radino
19.01.2009, 12:31.50

@kacenkin: Obama se kvůli tvýmu podpisu a vašim hloupým názorům úřadu nevzdá. Vaše názory rozhodně nesvědčí o tom, že byste byli extra demokraté. Antonín to opakovaně potvrzuje neustálým pláčem nad volbami a úrovni voličů, když volby nedopadnou podle jeho představ. Mimochodem, když už jsi Antoníne jmenoval, co jsi dělal v době, kdy byl Dienstbier v base, Uhde a Kohout na indexu? To jsi možná študoval, ty bojovníku nejen proti komunistům od r.1989?
uživatel
knawi
19.01.2009, 12:37.52

"30",jako symbol!!Jen nemít jednostrané vidění světa.Co je levice-pravice.Dvě strany jedné mince.V těch státech se dostala jen nenažraná .... do vedení,která oproti "bílím"už neumí budovat a jen krade(příklad vyhnání ďábla belzebubem).Ti černí si mysleli ,že stačí pokud zaberou majetek,že se budou mít jako "bílí".Oni zapoměli na to "B","C"+"D" ,které vždy následují. :))) :))) :))) Rv
uživatel
zzaner
19.01.2009, 12:39.13

To, že rusofilové, bolševici, estébáci a jejich detičky vylézají z děr je pravda a moc mě to sejří ale zamyslete se nad tím, jestli to nejsou důsledky myšlenkových produktů právě takových.
uživatel
knawi
19.01.2009, 12:42.21

Myslim, ze se tahle diskuse zvrhla zcela jinym smerem, tohle je satelitni forum. I kdyz i ja musim priznat, ze s Antoninem souhlasim, ale co naplat kdyz lid tak chce tak to musi byt ...
uživatel
007