| 21.01.2009, 18:48.05 | |
PRO MILAN C TH-42PZ80EČau 3.1.09 jsi odpovídal na dotaz co se týče EPGu TH-42PZ80E .Platí totéž i u 37PZ80E ?? Zadal jsem tam to Švédsko a stejně mě to nefunguje. Asi jsem udělal něco blbě .Poradíš? Díky moc Karlos |
![]() Kaja |
| 22.01.2009, 09:06.00 | |
@KajaAhoj Karlos. Toto som našiel v recenziách,ako som už písal 3.1.2009: EPG je super, ale musíte si jej hacknoutTH-42PZ80E jsme mimo jiné vytýkali mizerného programového průvodce EPG, který je vysílán v DVB-T. Pokud si nastavíte televizor podle manuálu, opět najdete jen značně degradované informace o současném a následujícím pořadu. U TH-42PZ80E už ale funguje =hack=, jak docílit zobrazení podrobného programového průvodce. TV je potřeba nastavit lokalitu Švédsko, jazyk a podobně lze ponechat česky. A rázem máme vynikající TV program! Informace o aktuálním pořadu a programový průvodce Citlivost analogového i digitálního tuneru je pro většinu situací dostatečná. Systém ale pracuje s tunery odděleně, takže je potřeba přepínat mezi analogovými a digitálními programy (nelze si je přiřadit do jedné číselné řady). V rámci jednotlivých tunerů si lez vytvořit profily s vlastním pořadím programových kanálů. Funkce PIP ani PAP Panasonic tradičně neumí. Ja mám PX 80EA a mne to ide.Podľa tohoto návodu to musí ísť aj na "PZ"Teraz som v robote,keď prídem domov, pozriem sa na to a napíšem ako som to ja robil. Ahoj. |
![]() Milan C |
| 22.01.2009, 15:14.51 | |
@Kaja...no tak musíš dať,aspoň na mojej plazme Panasonic PX 80EA,pôvodné nadstavenie t.j. v menu,ďalšie nadstavenie,pôvodné nadstavenie.Urobil som to pre istotu vo všetkom /pôvodné nadstavenie/, vypol som TV vypínačom a postupoval som potom ako pri prvom zapojení. Lokalitu som nadstavil na Svenska,jazyk som dal Slovenčina /ty čeština/ a je to. Nezabudni si zapamätať to tvoje nadstavenie... R^ |
![]() Milan C |
| 22.01.2009, 17:15.26 | |
: PRO MILANDíky že jsi se ozval .Skusím to až v sobotu podle tebe nastavit až nato budu mít víc času .Dám ti vědět jak to dopadlo stejným nadpisem .Zatím čau Karlos |
![]() Kaja |
| 22.01.2009, 19:05.40 | |
@KajaAhoj :) |
![]() Milan C |