Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.01.2009, 17:06.29

GITAL

Nevíte někdo jak přehodit region na kartě,poslal jsem v sobotu sms došlo mi od nich že to akceptují a je pondělí a nic se nepřehodilo.Jedou stále jen ty co předtím.
uživatel
Ota6
26.01.2009, 17:25.09

RE: GITAL

Postup pro změnu regionu: Na mobilním telefonu, který jste uvedli při registraci karty, vytvořte SMS zprávu ve formátu:¨
o GITALmezeraCRmezeracislokarty pro změnu regionu na Českou republiku
o GITALmezeraSRmezeracislokarty pro změnu regionu na Slovenskou republiku přičemž místo =cislokarty= vložte 14-ti místné číslo vaší karty GITAL
o příklad SMS pro změnu regionu na Slovenskou republiku je GITAL SR 04295630123456

SMS zprávu odešlete na telefonní číslo:
o 9035507 v případě, že se nacházíte v České republice (7 Kč/SMS)
o 7034 v případě, že se nacházíte ve Slovenské republice (6 Sk/SMS) satelitní přijímač s vloženou kartou GITAL ponechejte zapnutý na některém z programů ČT, Prima nebo Nova; ve většině satelitních přijímačů se změna projeví do 15 minut

Důvodem pro rozdílné nastavení regionu dekódovací karty je skutečnost, že pro příjem některých TV programů nedávají jejich provozovatelé souhlas z důvodů ochrany autorských práv.

Na území ČR je povolen příjem těchto neplacených TV programů: ČT1, ČT2, ČT4, Prima TV, TV Nova, Nova Cinema, STV1, STV2 a v budoucnu TV Barrandov.
Na území SR je povolen příjem těchto neplacených TV programů: ČT1, ČT2, STV1, STV2, STV3, TV Markíza a v budoucnu TV Joj a Joj+.

Uživatel karty proto bere na vědomí, že je oprávněn sledovat jen ty programy, které jsou provozovatelem karet Gital určeny pro dané území - region. Zasláním SMS zprávy na změnu regionu z telefonního čísla, které uživatel uvedl při registraci karty, se zavazuje používat kartu na území - region, na které změnu provedl.
FUNGUJE TO BEZ PROBLÉMU,DNES JSEM MĚNIL A ZMĚNA BYLA DO 5MIN.
uživatel
rotation
26.01.2009, 20:06.16

zcela vyčerpávající odpověď, měnil jsem region a přišlo to za tři minuty po odeslání sms.
uživatel
cvrcek92
26.01.2009, 20:11.06

Já jsem tam poslal novou sms napsali mě "požadavek od zákazníka s kartou.......byl přijat.Už je to půl hodiny a nic tak nevím co dělám špatně.
uživatel
Ota6
26.01.2009, 20:34.17

Zkoušel jsi vypnout a zpětně zapnout přijímač ze sítě?
Měl jsi přijímač po nějakou dobu zapnutý na ČT1,ČT2,PRIMA?
uživatel
rotation
27.01.2009, 00:33.33

Vše proběhne jak má pouze v případě, že je SMS odeslána z tel. čísla, které je uvedeno v registraci!!!
uživatel
Luboš
27.01.2009, 10:07.15

Taky záleží jaký máš tarif já musel přepnout ze standartu na tarif neplacené TV programy bez omezení.
uživatel
DUCHOVE