| 07.02.2009, 06:27.55 | |
Direct opat za vysoku cenu oproti DIGI TVNa Slovensku, po akciach Directu za 333,-Sk,355,-Sk je opat cena dost vysoka za zakladny balik 13,30 € / 401,-Sk.Podla mna je UPC Broadband Slovakia s tou cenou smiesna oproti DIGI TV ktora ma viac programov za menej penazi. Sluzba Direct je len zamienkou na udrzanie vysokej ceny za kablovu televiziu UPC na Slovensku.Este ze HBO ostalo za povodnu cenu 6,60 € /199,-Sk.Ta je dokonca nizsia ako u DIGI TV. |
![]() hallmark |
| 07.02.2009, 06:52.08 | |
RE: Direct opat za vysoku cenu oproti DIGI TVV žádném případě nehodlám hájit UPC!!Podívej se na to jinak, UPC používá nejdražší družici na orbitu (A1), má jakš, takš funkční komunikaci se zákazníky (oproti Digi TV) :O , má funkční a bezpečný cod. systém, poskytuje EPG a TXT .... Digi TV díky dumping ceně má neschopné zástupce v ČR kteří nic nestíhají a mají šílený zmatek, montují pro ně jen dobrodruzi, mají nalomený cod sys, s kterým nejsou schopni nic udělat ...... Ono každá sranda něco stojí, kvalitativně (obrazově) si oba nemají v čem konkurovat, kvantitativně Digi vede, komunikačně zas vede UPC ..... :O :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :O |
![]() Zip |
| 07.02.2009, 07:37.52 | |
RE: Direct opat za vysoku cenu oproti DIGI TVA madarský UPC Direkt snád vysiela z inej družice, že má ceny prakticky rovnaké ako DigiTV ? Je to čudná politika UPCčka, ako keby im u nás na tej službe veľmi ani nezáležalo. |
![]() silverosbd |
| 07.02.2009, 07:58.06 | |
RE: Direct opat za vysoku cenu oproti DIGI TVJak funguje maďároš UPC nevím, porovnával jsem cz podmínky. Jak jsem psal, nehájím UPC, jaké mají cenové možnosti, smlouvy atd. nevím.Obecně lze říci, že čím víc klientů, tím větší prostor pro lepší ceny, to ovšem záleží i na dojednaných smlouvách a ochotě akcionářů ke kompromisu (buď něco málo, nebo nic ... ?? :))) :))) )! |
![]() Zip |
| 07.02.2009, 08:38.25 | |
RE: Direct opat za vysoku cenu oproti DIGI TVVis co je zajimavy ze vsichni co kolem mne delaj DIGI tak jsou bez penez furt nadavaji na splatnost, ja mam smlouvu od UPC a pohoda sice jako delam tak 15 lidi do mesice, ale platej (je pravda ze to nemam jako hlavni zdroj primu ale tak pohoda)! Dalsi vec je ze teda ty jejich ceny, ale tak ja to vetsinou resim nejakejma akcema staci se domluvit a vetsinou ti strasne radi daji nejaky akcni nabidky. Dalsi vec je ze 19,2 chytnes na 33 Technisatku a signal v pohode (za prudkyho deste to jde do kopru) ale 1W min 60 a furt to je na nic (zaprsi a je po srande). Dalsi vec je ta zakaznická podpora vetsinou se na UPC dovolas na Digi soused v ulic volal 6x a to si chtel aktivovat HBO. Des bes !!Bohuzel Oficialni cenova politika UPC je takova jaka je a nikdo s tim nic neudela !!! |
![]() linuxik |
| 07.02.2009, 08:50.00 | |
RE: Direct opat za vysoku cenu oproti DIGI TV2silverosbdzabudol si, ze madarsky forint (a ine stredoeuropske meny) isli za posledne 3 mesiace rapidne dole, forint je svojom historickom dne! Takze cena UPC hungaria isla dole, pre nas co mame euro a to podstatne... |
![]() losparabo |
| 07.02.2009, 11:00.06 | |
RE: Direct opat za vysoku cenu oproti DIGI TVUPC ryzuju na nevedomosti ludi...a karty nemaju sparovane, daju sa pouzit prakticky v hociakom set-top boxe s citackou kariet. A neviem ako mate nastavene Digi, ale stred. sk na Technisat 45, stabilny signal (asi 8 mesiacov denne pozerane) :) |
![]() loon |
| 07.02.2009, 14:23.06 | |
RE: Direct opat za vysoku cenu oproti DIGI TVAk sa nemýlim tak pri nových prijímačoch už aj UPC používa Nagravision a páruje karty. Takže pomaly sa tá výhoda stráca. |
![]() silverosbd |
| 07.02.2009, 19:20.52 | |
@loonSouhlasím s tebou,používám stejnou Technisat parabolu a koukám na DIGI také v pohodě i pří zhoršeným počasí |
![]() jirkaol |
| 07.02.2009, 23:18.54 | |
...tak 85procentni souhlas ze Zip-emUPC ryzuju na nevedomosti ludi... (loon) ... a prosim te v cem? ... silverosbd: zadna vyhoda se nestraci, budes mit na vyber, bud kartu a vlastni primac a nebo sparovanej plus karta (ono ne kazdy ma penize na koupi primace...) a jeste k autorovi prispevku: beru to jako prispevek typu A rypnu si! .... kazda firma ma vlastni marketing a cenovou politiku, ak se vam cena nelibi, tak si nekupte, nebo nakupujte u konkurence ... a porovnavat ceny UPC v .cz .hu .pl ... je mirne nelogicke, protoze takhle by si nakej holandan mohl ric, proc pak krajiny stredni EU maji levnejsi kabelofku nebo net jako ja? (a taky pouzivam UPC v .nl) ... jinak receno, v kazde zemi podnika dcerska spolecnost a ta ma vlastni cenove podminky! ... |
![]() alfasex |
| 18.02.2009, 20:29.51 | |
porovnavanie cienporovnavanie cien je za uricitych podmienok logicke dost, najma ak ide o tu istu spolocnost tu aj v danom state. napr. teraz sme mali v sr miniaferu s jednym mobilnym operatorom, ktory ma v rakusku o dost nizsie ceny, nez na ake sme zvyknuti mi a to je teda uz pomerne nestandartne vzhladom na to aky je priemerny plat v sr a v at. |
![]() Igwar |