| 09.02.2009, 12:31.16 | |
HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs SkylinkJe reálná šance,že budou v budoucnu tyto programy zařazeny kestávajícímu programu HBO v satelitní platformě Skylink?? S pozdravem mudr.sat |
![]() mudrsat |
| 09.02.2009, 12:34.57 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...však im napíš čo ti vtom bráni ? |
![]() master11 |
| 09.02.2009, 12:35.53 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...Pokud po těchto programech bude poptávka, bude i nabídka. Filmových kanálů na 23,5E je dnes už dostatek. |
![]() redakce |
| 09.02.2009, 12:41.55 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...gital by mohol spravit balíček HBOček alebo takto volako1.HBO,HBO2,HBOComedy 2.HBO,HBO2,HBOComedy,Cinemax1,Cinemax2 3.HBO.HBO2,HBOComedy,Cinemax1,Cinema2,AXN,AXNscifi,AXNcrime 3.AXN,AXNscifi,AXNcrime |
![]() Jupi |
| 09.02.2009, 12:49.24 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...Myslim, ze ten Cinemax2 je nepotrebny. Stacilo by, kdyz by dodali AXN Crime a Cinemax. A nejlepe, kdyz by HBO Czech zaridilo AXN Czech 8-) |
![]() faust |
| 09.02.2009, 13:10.50 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...chápu celkem mudrsat a myslím si, že zájem o HBO HD by byl velký, jen ta nabídka prostě není... RvKdyž to vezmu na sebe, padlo zde, že je přefilmováno, to ano, ale ne zvracel jsem již včera... K životu by pohodlně stačilo HBOHD, Fimbox HD, rozhodně History channel HD,Discovery HD a NG HD, bulvár HD už máme a eurosport je supr, co více si přát- jen chtít... Prosba: nereagujte prosím na můj příspěvěk, že je finanční krize, opravdu to nemá s tím nic společného :8) |
![]() Babui |
| 09.02.2009, 13:13.54 | |
Oficiální vyjádření společnosti HBO CzechZhruba ted mi přišel e-mail od HBO Czech:Dobrý den, Bohužel nemůžeme rozhodovat o kanálové nabídce jednotlivých operátorů. Signál těchto kanálů je operátorům plně k dispozici a závisí pouze na nich, zda se je rozhodnou šířit. S pozdravem HBO |
![]() mudrsat |
| 09.02.2009, 13:21.15 | |
BabuiAhoj rozhodne bych uvital tyto programi take jen stim hbo bych moc nesouhlasil .Pripadami ze posledni dobou hbo svou programovou nabidkou docela upada.Dokazal bych si predstavit jine lepsi filmove programi.Jinak kazdy novy hd program je dobry :8) .Lukas |
![]() lak |
| 09.02.2009, 13:36.59 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...Nabídka HD filmových programů je nulová, ostatní 4:3 (!!!) filmové mazaniny jsou na různých satelitech vysílány několikrát se stejným programem. Kdo o ně má zájem tak je může bez problémů přijímat, proto úvahy o tom, co by mohl zařadit Gital (pokud nemá HD) jsou k ničemu... |
![]() PetrT |
| 09.02.2009, 13:39.52 | |
E: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli... cmě připadá,že zde často upadá gramatika... |
![]() SPORT |
| 09.02.2009, 14:07.06 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...@SPORT: Jn, programi :-DJinak HBO ma pravdu, je to proste na operatorech. Jinak jsou tam Filmboxy, ale obrazova kvalita je tatam, Film+ se mi zacina libit jelikoz jsem fanda hororu, akce, scifi tak vecerni schema se mi zacina zamlouvat. Obrazova kvalita vyhovujici. No a HBO mam taky predplacene a zda se mi, ze se zase zacina kazit obraz jak pridali FaH a AXN SciFi. Tak nevim, pridaji dalsi program a obraz bude zase na 1-2MBits... A vyresi to zase tim, ze to podruhe soupnou na nejaky novy tp :-D |
![]() faust |
| 09.02.2009, 14:50.59 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...Milí operátoři!Chtěl bych připomenout pár nápadů, o kterých nepochybuji, že je znáte, jen si nejste jistí tím, do jaké míry je lidé pozitivně přijmou. Uvědomuji si, že vysílání programů v HD je finančně náročnější, ale jistě existují způsoby, jak je možno tyto náklady snížit. Možná uvažujete o tom, zda je nutné vysílat tyto programy z aší pozice 23,5E. Chci vás ubezpečit o tom, že jako člověku, co utratil určitou finanční částku za sestavu pro příjem programů v HD, je mi zcela lhostejné, z které družice bude váš program vysílán a komponenty nutné pro technický příjem si rád dokoupím sám. Dále mám zájem pouze o programy v HD, tudíž není nutno příjem těchto programů podmiňovat předplacením SD balíčku, který bych kvůli jeho technické kvalitě stejně nesledoval. Prostředky za HD balíček by teda šly pouze na krytí výdajů tohoto typu vysílání(a snad později i zisku) a jsem si vědom, že může být násobně vyšší, než cena balíčku SD. Na závěr bych chtěl připomenou, že příjem cca 5-6 hodnotných HD programů je v současnosti v ČR legálně nemožný. Skutečnost, že u nás bude existovat první operátor, který tuto možnost bude nabízet, se jistě projeví v dalším pozitivním prodeji vašich dekódovacích karet. @Babui, kuwa co bys chtěl, v krizi :laughing: |
![]() Tomik535 |
| 09.02.2009, 21:35.43 | |
RE: HBO 2,HBO Comedy,HBO HD a Cinemax vs Skyli...@ Tomik535: Tak pod tohle se klidně podepíšu taky, mluvíš mi z duše. Co se týče legálního příjmu, je situace s HD programy jako tenhle smajl :crying: Když odhlídnu od západních států, jsme na tom daleko hůř než třeba takoví Poláci... |
![]() rogue |
| 09.02.2009, 22:42.08 | |
SPORTTo vis kdyz delas vice veci na jednou musi gramatika stranou jinak to nejde :laughing: Snad se zas tolik nestalo jsou i horsi veci.Lukas |
![]() lak |