Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.02.2009, 01:01.32

Oddechovka, hrajete karty?

Jsem karetní maniak, umím vše kromě taroků a bridže ale hraji jen mariáš ale poslední dobou mě láká poker, hrajete někdo v nějakém klubu nebo na netu?
Doufám, že neprohraju i kalhoty, jen mě štve, že ho na Nově sport dávaj až po Horstu Fuchsovi..
uživatel
Tomik535
14.02.2009, 07:13.01

RE: Oddechovka, hrajete karty?

Je desítky sázkovek.Já hraju nejvíce na Bwin, sportingbet, unibet a na dalších. Když umíš, neprohraješ. Na Thoru 0,8W jde volně Poker channel. Snad to projde, není to až taková reklama: pročti si www. pokerportal.sk . Dnes je ve větších městech vždy nějaký klub, ale tam se dozvíš všechno.
uživatel
algec
14.02.2009, 09:21.56

Jediné karty, které má smysl hrát, jsou právě bridž a taroky. Zbytek nemá dostatek variant, aby to byla zábava, jde jenom o poměrně snadné škubání peněz tím nebo oním způsobem. Neváhej a nauč se ty dvě. Obě se hrají i na webu...i když to je jenom dobré na zaučení. Taroky se na živo hrají na celé Moravě od Jihlavy po Karvinou. Pro zbytek světa je to asi moc složitá hra :-)))
uživatel
Antonín
14.02.2009, 11:06.01

Vážený pane Antoníne, z toho jak tady na parabole čtu, tak se mi zdá , že jste nějaký nadčlověk. Jen to nejdražší a nejlepší a to co máte vy je akceptovatelné. Jinak je to hnůj. taroky se hrávaly hodně, dnes to skoro nikdo neumí. tak nezatracujte ostatní hry. Rád bych si s vámi dal partičku mariáše nebo pokra. Mimochodem ten má tolik variant, že je ani nejde dobře umět všechny a hráči se specializují. Radši se stáhněte do vaší nadlidské ulity a parabolu nechte obyčejným smrtelníkům s obyč plazmama, topfieldy a AZboxy.Ještě jste tady nikomu rozumě neporadil.
uživatel
algec
14.02.2009, 11:35.40

Neznám hráče taroků nebo bridže, který by hrál raději mariáš nebo poker, když si může vybrat...to jsou hry jenom o penězích, ne o hře. To už můžeme hrát rovnou oko, nebo mezikozy. Taky je to někdy sranda.
P.S. Jak můžeš srovnávat hry, které ani neznáš?
uživatel
Antonín
14.02.2009, 12:33.18

1.Já vám vykám. 2. Vím co je mond, valát, škýz, honéry, barvy a barvičky apod. Hrával jsem taroky, hrával jsem skat, jestli víte co to je, ale teď hraju texas hold´m poker. A naplňuje mě to mnohem více radostí ze hry. Možná je to větším počtem slušných hráčů po světě. A na bridž s dámami před smrtí mám ještě čas.
uživatel
algec
14.02.2009, 12:34.58

A btw všechny karetní hry jsou o penězích. Dá se vždy hrát pro radost o desetníky, ale i o domy.
uživatel
algec
14.02.2009, 12:35.59

jo taroky - hra starých dobrých pamáků...
Mariášek je hra, kterou bychom klidně mohli uspořádat, takový parabola-mariáš, aspoň bychom se seznámili a ještě si dobře zahráli R^
uživatel
Babui
14.02.2009, 12:41.12

k mariášku se rád přidám. Nejraději čtyřkovej s poviným kilem :) :)))
uživatel
alda10
14.02.2009, 14:50.18

Pokr - http://w.fulltiltpoker.com/cs/download.php nainstaluje se a dá se hrát za peníze i zadara R^
uživatel
MarkusXXL
14.02.2009, 17:14.32

Potěšilo mě, že celkem dost lidí tady ví, o čem mluvím :)))

Ty taroky a bridž bych se klidně naučil, kdyby bylo od koho. Nikdo to tady neumí. Většinou je u nás totiž problém se domluvit na mariáš ve třech.. :crying:

@Babui a Alda10
Takže partičku máme jistou ;)

@algec
Je fakt, že od té doby, co sleduji poker v tv(v naprosté většině texas hold´m), tak mě nějaké taroky nebo bridž vůbec netankují. Nějaké skládačky, žolíky a autobusy mě neberou. Na pokru mě fascinuje ta hra tělem nebo jak bych to nazval. Ani nemusí jít karty, spíše odhadnout protihráče a využít pozici..
Bohužel v takovém zapadákově neznám nikoho, kdo by mi aspoň vysvětlil pojmy. A to nemluvím o jiných variantách než hold´m. Nejbližší pokerový klub je cca 30km daleko a to ani nevím, zda bych mě tam vzali.
Takže asi zatím zůstane jen o jednom nesplněném snu. Prohrávat prachy jako nováek na netu mě moc neláká, spíše živá hra.
Zdravím všechny podobně postižené a děkuji za reakce.
uživatel
Tomik535
14.02.2009, 23:28.26

hraji poker jak v klubu tak i na netu proste zabava ktera me zatim prinasi i nejakej ten penizek navic
uživatel
jofan