Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.02.2009, 22:28.03

Octagon sf918HD

Vie niekto poradit dobru stranku pre tento prijmac v ceskom jazyku tak aby si to mohol cesky obcan precitat ako sa programuje teda nejake dobre forum.Moze byt aj email deceive@seznam.cz.Dik.
uživatel
deceive
20.02.2009, 22:37.36

RE: Octagon sf918HD

kdybys trošku četl :fuming: tak si najdeš příspěvek fuzaka o tom, že jelikož AB stále stávkuje, tak jim Tomík povolil na cssf věnovat se octagonu. :8)
uživatel
poky1
20.02.2009, 22:48.22

no - dovolil... pre tomika je to zachrana- fuzak mu tam doniesol aspon normalnu strukturu sekci s prehladnym radenim vlakien a po uz dost davnom odchode odbornikov mu to povolenie aj celkom bodlo,ze ?
uživatel
grantec
20.02.2009, 22:51.18

ten odchod odborník§, tím asi myslíš odchod VF??? :)))

----------------------------------------------------------------

je špatně snášena reklama na cizí fóra :lookaround:
uživatel
poky1
20.02.2009, 22:58.46

Nieje spatne snasena reklama na cizi fora. Pretoze ja nemam ziadne forum, tak mi nieco podobne nehrozi. Je to len jednoduche konstatovanie. Ako ked zacnes a povies a, musis aj dopovedat ,cize povedat aj b. Nic viac -nic menej.
uživatel
grantec
20.02.2009, 23:25.50

@poky1

no pepo tebe taky nejspis nekdo snesl .. takovou ptakovinu do popisu ... nebo ty myslis jako ze je normalni prizivovat jse na top strankach reklamou na svou sh it stranku ? ;P
uživatel
Vlado Fogo
20.02.2009, 23:30.55

no lojzo, co jiného od tebe čekat
------------------------------------------------------------------------------

;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P ;P

líbí? :)))
uživatel
poky1
20.02.2009, 23:48.32

@D2MAC

jinak díky za vysvětlení ohledně Zipa, hledal jsem jak poručík Colombo a nic jsem právě nenalezl a o těch podpisech tě rád vyvedu z omylu, co si o tom myslím je už asi vidět, pak se musím omluvit za to že to cpu sem, poněvadž to téma bylo uzamčeno, jestli mě chce redakce vyrazit, tak prosím, nějak zbondovatěl.
uživatel
poky1
20.02.2009, 23:48.59

vy dvaja aby ste sa nevadili :))) shit stranka - neshit stranka. Vsetky su na jedno kopyto. je to v poho. treba si z kazdej vybrat cosi a ostatne ignorovat. toto je komercna stranka - tu sa vyzaduju ine maniere. Neva- da sa zit.
uživatel
grantec
20.02.2009, 23:51.22

grantec

taky si myslím že každá česká či slovenská stránka ať už taková nebo maková je vždy vítaná, nemůžu za to že se tam pan z Povážskej nepohodl,
uživatel
poky1
20.02.2009, 23:58.54

@poky1

ja nehovorim o nejakom konkretnom fore.. hovoril som vo vseobecnosti o kazdej reklame, ci uz sa to tyka konkretneho fora, alebo prijimaca, ale to ti menej obdarovani mozgovymi bunkami tazko pochopia
uživatel
Vlado Fogo
21.02.2009, 00:00.29

Octagon sf918HD

No kurňa to si s tím krámem nedovedete poradit sami na základě vydaných softů,a informací,které jsou na zahraničních forech,to pořád musíte rýpat,/POKY1 a ostatní,jste na odpis nebo co???/na provoz tohoto přístroje potřebuji pouze základní stránku OGTAGON,
a nic jiného a svůj rozum.To ostatní je jen o tom, co s tím přístrojem dovedu udělat::::,nerýpej do Vlada,on chce jen to co si představuji já,dejte všechni pokoj,když si něco koupíte tak jen to co zvládnete po odborné stránce.
Jinak si kup FTA přístroj ,kartu SKY link a koukej a neptej se na blboviny .A i takový tady otravují nesmyslnými dotazy.
uživatel
hery
21.02.2009, 00:03.17

@VF

sledovat tvoje myšlenkové pochody by nezvládl ani špičkový odborník z oboru psychiatrie, protože kde nic tu nic, jenom bláboly, nebude to zase nějaké spiknutí proti tobě z řad dovozců různých čerepů či dalších prodejců?

radši se na to vykašli, máš máslo na hlavě a řeč byla o cssf
uživatel
poky1
21.02.2009, 00:04.58

hery hraješ si na mišuta? Já se neptal, jen odpovídal!
uživatel
poky1
21.02.2009, 00:06.01

@poky1

To téma na následující stránce uzavřela redakce těsně před tím, než jsem dopsal svůj příspěvek, tak jsem ho otevřel, vložil příspěvek a zase zavřel.

Samozřejmě, redakce asi těžko může očekávat, že všichni čtenáři do jednoho budou z podpisu nadšeni a budou ho brát jako dobrou věc, popř. jako odměnu za dlohodobou aktivní účast na fóru. Osobně si myslím, že vyjádřit svůj nesouhlas s tímto doplňkem stačí jednou a nemá valný smysl z toho dělat takovou parodii. Není to vůči redakci čestné.

A pokud budeš argumentovat tím, že od redakce nebylo čestné vyhodit Zipa a spol., pak ti odpovím, že vždy máš šanci ukázat, že TY jsi čestnější a lepší tím, když budeš rozhodnutí redakce respektovat a nebudeš zbytečně rozdmýchávat vášně. ;)
uživatel
D2MAC
21.02.2009, 00:06.26

@poky1

Sice to byla reakce na D2MAC ale i přesto si myslím, že bych měl zareagovat.

Podpisy: Nikoho nenutíme, aby tu službu si u nás zaktivoval (pokud k tomu dostal příslušné oprávnění). Nebudu zde proto ani vést polemiku o tom, zda tato funkce má či nemá smyl. Je to záležitost provozovatele webu, který se rozhodl tuto službu čtenářům nabídnout.

K vykopnutému čtenáři Zip: Většinou se nevyplácí starat se o druhé (žadonit o odblokování jejich nicku). Nemá proto smysl toto řešit s Vámi.
uživatel
redakce
21.02.2009, 00:08.56

Admini

za nikoho nežadoním, jen jsem nenašel provinění ani u jednoho z těch dvou
uživatel
poky1
21.02.2009, 00:14.47

@poky1

nechces sa uz na to vykaslat ty lidumile ?
ja viem mozno ti Zip nejak prirastol k srdcu, mozno mate aj nejake spolocne nocne aktivity, ale naco sa musis k tomu vracat v skoro kazdom threade nechapem.
Sice som nesledoval o co konkretne sa tam jednalo, ale pokial 2 admini rozhodli tak ako rozhodli, tak na to mali asi aj nejaky dovod a vobec nepochybujem o tom ze bol spravny.
ak sa ti to aj napriek tomu prieci, preco nejdes na to tebou ospevovane forum, prazacek potrebuje mudrlantov tvojho rangu .. ;)
uživatel
Vlado Fogo
21.02.2009, 00:20.03

poky1

Chtěl jsem to řešit po telefonu,nebral si to,jenom na okraj- na jakého misuta bych si měl hrát to nevím,ale vím jedno,že když si něco pořídím ,tak vím proč.Naučím se to sám bez jiných používat,nebo si zde viděl můj dotaz/koupil jsem si Vantage,Octagon,QBOX hd atd./ co s tím mám dělat???,no kurňa že Ty zrovna by si chránil Ty pohodlné,lenivé lidi,kteří chtějí pouze profitovat z práce jiných,no to teda se divím,takové názory jsi neměl co Tě znám,vždy jsi byl svůj,to se měníš????? i na mě si byl z počátku takový!!!!
uživatel
hery
21.02.2009, 00:24.40

achjo, pro každého už to byla uzavřená záležitost, když se mi něco nelíbí tak to napíšu, ohledně Kaonů vždy Zip každému ochotně poradil, jinak kam jdu a co já dělám Ti může či musí být úplně jedno, nemusím nikoho neustále urážet jako Ty.
Dej pozor ať nepřijde další kontrola ;)
šlus
uživatel
poky1
21.02.2009, 00:26.31

hery

slušně se zeptal, jinak jsem mu hned napsal že má číst, tel. má asi vyplé zvonění ještě z porady
uživatel
poky1
21.02.2009, 00:27.17

Už aby bylo to setkání sateliťáků, tam si to všechno vyříkáme. :)))
uživatel
pep9k
21.02.2009, 00:27.55

to bude mela :)))
uživatel
poky1
21.02.2009, 00:29.16

@poky1

o odbornosti Zipa nikto ale nepochyboval ...
ja viem ze sa ti to o kaonoch pacilo a profitoval si mozno aj z toho, ale hold je treba si najst svoju cesticku uplatnenia.. nielen CTRL + C a CTRL + V
uživatel
Vlado Fogo
21.02.2009, 00:34.28

Vlado Fogo

máš pravdu, vzal jsem jednoho kaona a po reklamaci a výměně za jinou značku (po zjištění výrobní vady 660) už žádného, jde vidět že jsem na Zipově práci vážně profitoval a on o té vadě ani nevěděl, už toho radši nech :))) :)))
uživatel
poky1
21.02.2009, 01:01.09

nic to .. diskusia s tebou je strata casu ... pripominas mi svojim vyplakavanim kolegovu svokru ( tchyni) .. ma 89 rokov v zivote nemakala ale len furt vyplakava ze jej nieco je.. tak ju zobrali k doktorovi a ten jej povedal ze este 20 rokov pozije. na to sa kolega rozhodol ze po smrti ju da spopelnit a nasype do presypacich hodin namiesto prasku.. aspon potom bude makat jak fretka :)))
uživatel
Vlado Fogo
21.02.2009, 01:21.39

Nový soft OCTAGON

danke octagon88, werde gleich testen
Readme_Version_SF918_EMU_AU_PVR_eSATA_V10297__20_02_09.txt

Test SW für SF 918 HD - V10297 - TEST
Vše ostatní jsem vymázl,studujte sami!!!!otevřte si stránku!!!!!!!
uživatel
hery
22.02.2009, 12:02.46

@VF o te tchyni to bylo super !! Malem jsem odpadnul od klavesnice :))

@poky1: Ne redakce te nevyrazi to si muzes byt jist, protoze to udelam ja a s chuti ...
uživatel
007
22.02.2009, 15:22.57

a jak rád co? není špatné mít náležitý odstup a být nezávislý.
uživatel
poky1