Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.02.2009, 02:16.18

AF ferguson 7x18 zápisy Gital OK (Loki, Ol21)

Dnes se mi podařilo rozchodit při zachování určitých výhod firmweru zápisy na karty gital, skylink jsem testoval také, kartičku čte korektně, ale nové zápisy jsem si neposlal, tak jako u gitalu.
citace emailu s poděkováním nick Loki za vstřícnost (Tip sport)
Zdravím, tak když už se mi tam tlačily zápisy, tak jsem zadřel, ano mám soft, který korektně čte karty gital a propouští instrukce EMM, sice to leze jako z chlupaté deky, ale jde to, je velmi zajímavé sledovat, jak to do kartičky přichází, třeba CS film-zápis zatím nikde, XXXe...také nejde, ale na CS mini už zápisy mám,velmi rychle naběhl FaH, AXN a scifi zatím ne, film+ ano,nova sport ano,spektrum ne, leo ne, eurosport také ne DoQ ano atd...
Základní nabídka samozřejmě běží se všemi výhodami jako hrom.
Ještě je zajímavé pozorovat jak chodí zápisy datumově, protože jsem to rozchodil až dnes 21.2.09, dalo by se předpokládat, že zápisy přijdou na měsíc, pendrek třeba do 5.3.09 nebo do 15.3.09 nebo do 7.3.09, fakt si to dělá co chce a také to může být navěky.
No nic nechám to na ČT1, vypnu TV a do ráno to tam bude, tedy snad.
BTW:pokud používáte 7318 změňte si hlavičku na 7018, bootovat nemusíte, je to jedno a setting se nesmaže, pokud máte verzi (databázi 8209)

Dobrou noc, možná dobré ráno přeji
http://www.edisk.cz/stahni/48388/technokosmos_cte_korektne_zapisy_CR.rar_734.84KB.html
uživatel
Babui
21.02.2009, 03:11.30

RE: AF ferguson 7x18 zápisy Gital OK (Loki, Ol...

Staženo, jak je to u něho s dvb titulky? Dík, ahoj
uživatel
Tomik535
21.02.2009, 10:41.23

fajn, buď si navolíš TEXT nebo DVB R^
uživatel
Babui
21.02.2009, 11:20.06

jj, já jen jestli tam vůbec jsou, v původních softech technocoms nebývají, dík hoj.
21.02.2009, 12:08.24

:laughing: :laughing: koukám, že jsi byl celou noc s fergusonem u očka a dala ti co proto :laughing: :laughing:
Tak jak píši výše buď DVB nebo TEXT a můžeš libovolně měnit, přesně vím o co Ti jde tak je to OK :8)
uživatel
Babui