| 21.02.2009, 08:52.31 | |
Kluce Ferguson AF7318Caute. Davnejsie som neaktualizoval kluce, nenasiel som ziadny aktualny link na nete, stare ktore som pouzival uz su neplatne. Inac cez DO to viem nahodit. Vdaka. |
![]() koscak |
| 21.02.2009, 09:32.27 | |
RE: Kluce Ferguson AF7318aha ? takže cez diaľkové to vieš a cez google nie. A pri tom je tam toho toľko ,že zabudneš aj na obed. No ale vieš ,každý z nás chodil do školy a učiteľ nás niečo naučil. A ak teba nenaučil nič ,tak si pýtaj peniaze nazad.Podľa tvojho príspevku , určite chceš kľúče na digi tv a tie su v pravidlách jasne napísané že domáca platforma je zakázaná. Ak už niečo chceš tak sem napíš e-mail, určite ti niekto pošle link a aj postup ,ako sa máš vysomáriť ,zo zlej situácie. |
![]() oneeeee |
| 22.02.2009, 12:37.36 | |
oneeeeeVelmi sa mylis, chcel som si z aktualizovat vsetky kluce. Kluce mam aj softy na rozne prijimace, ba dokonca viem aj ako na to. Je pravda, ze som nenasiel nikde aktualny subor s klucmi tak aby som to mohol poslat do prijimaca z NB, a velmi sa mi nechcelo patrat. Asi Ta sklamem, ale moja situacia vobec nie je zla. |
![]() koscak |