Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.02.2009, 13:26.48

Nie je signál.

Vie mi niekto poradiť?Pripojený sat.rec. Humax-ide len jedna frekvencia-11785V Vymenil som 2x konvertor-to isté-nič sa nezmenilo.Zobral som sat.na druhú parabolu-všetko funguje OK!Už neviem čo sa dá ešte meniť-mne už ostáva iba kábel!?
uživatel
sused
21.02.2009, 13:48.23

RE: Nie je signál.

pokial mas ten kabel velmy stary urcite iba on je na pricine nakolko ma velky utlm skontroluj este pred vymenov Fkonektory pri prijimaci a na parabole hlavne nech ma dobry kontakt opletenie s tim F konektorom na parabole aj pri prijimaci a nech sa nespaja stredny vodic s opletenim kabla hlavne je dobre skontrolovat ties vystup s prijimaca ci tam je napetie 13/18v pri prepnuti polarizacie z vertikalnej na horizontalnu nesmies tam mat viac voltov ako uvadzam ale ja sa ties priklanam k tomu koaxialu nakolko som mal podobne skusenosti ale prever to co pisem.
uživatel
jopo166
21.02.2009, 15:53.36

RE: Nie je signál.

Díky-chyba bola-no taká nečakaná..2 ročné všetko,aj kábel,ale držiak LNB bol na jednom 1x2 cm hrdzavý-a to spôsobilo,že LNB smerovala trošku nabok!Podložil som to 1mm gumou-a ide všetko!/No to je kvalita./
uživatel
sused