Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.02.2009, 18:44.21

pre Antonína

plne s tebou súhlasím a podporujem Ťa v názore na D2NAC a 007 ono to všetko nieje o dobe ale o ľuďoch...a dne s za peníze aj v Praze dum,že??? riešim postoj ľudí a nie mená,tak dúfam ,že nedostanem babán...k Antonínovi si to nedovolíte,lebo po jeho odchode,prípadne Foga to by tu bolo ako na funuse...ospravedlňujem sa ak som nedodržal tému,ale už mi to nedalo...
uživatel
kalas
25.02.2009, 19:19.34

RE: pre Antonína

Klid.
Jenom si hrajeme, ne?
Kromě pár lidí nám nejde o obživu, tedy ne o život.

A jde o satelity.
I když spousta věcí může být pro život užitečná.
Třeba se naučit snážet urážky od bezcenných lidí. Jsou totiž bezcenné, jako oni sami. Představ si, že potkáš na ulici bezdomovce a on ti začne sprostě nadávat, přece se v tom nebudeš s ním předhánět.

D2MAC toho o satelitech ví dost na to, aby měl moji úctu. Proto mne zajímají jeho názory a životní postoje. O nic jiného nešlo a s parabola.cz to nemá moc společného. Kdo to nepochopil, ten mne moc netrápí.
A nezdá se, že by to mělo co společného s kýmkoliv jiným. Kdybych měl mail na D2MC špital bych si s ním tam.

Je zcela zbytečné, aby se kdokoliv trápil tím, co se honí v mojí hlavě a proč.
uživatel
Antonín
25.02.2009, 19:24.28

Antonín

D2MAC má svoj email pod podpisom , tak sa nevyhováraj.
d2mac.eurocrypt@seznam.cz
uživatel
oneeeee
25.02.2009, 19:31.56

Nevšiml jsem si.
Místní podpisy většinou obsahují takové blbiny, že je to škoda číst. Až teď jsem si to přečetl.

Považuji za vyřízené.
uživatel
Antonín
25.02.2009, 19:35.02

https://www.parabola.cz/forum/topic-34484/
https://www.parabola.cz/forum/topic-34464/

kdo tohle pročte, tak si obrázek udělá sám a s D2MAC, to snad ani nesouvisí, přesto každého asi překvapím, tohle téma je naprosto zbytečné :8)
uživatel
poky1
25.02.2009, 19:37.22

Antoníne, Ty seš ale komedie :))) :))) :))) Eště sem neviděl aby bezdomovec někomu nadával, no jestli Ty máš zkušenosti takové tak to si mu asi musel vyprávět ty politický kraviny jako na tady ve fóru ... Možná si mu vyprávěl o volebním právu a koho má jít volit :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :)))
uživatel
TDB
25.02.2009, 19:38.55

poky1 neprovokuj.

máš na mále a neprestaneš.
uživatel
oneeeee
25.02.2009, 19:41.04

koho provokuju??? a čím??? :O :O :O
uživatel
poky1
25.02.2009, 19:43.58

TDB

zato ty jsi hvězda Rv Sice s Antonínem někdy taky nesouhlasím, ale rozhodně si ho nedovolím urážet!!!!
uživatel
poky1
25.02.2009, 19:44.17

Prečo tých dvoch nenecháte ,nech si to vybavia medzi sebou. Sústavne tu dávate najavo svoju nespokojnosť.
Ste spokojný sami zo sebou ? Asi nie. Čo bolo to bolo , je to ích vec.
uživatel
oneeeee
25.02.2009, 19:46.35

jo přesně. taky jsem v životě neviděl, aby bezdomovec někoho urážel. ale obráceně je to dost běžný.
uživatel
vortimond
25.02.2009, 20:03.58

Ahoj nevim co se tady posledni dobou deje ale asi ste zapomeli ze je to forum o sat technice a zkusenostech.Verim ze mame demokracii aze kazdy si muze rict svuj nazor ale politicke a osobni veci by sme si meli nechavat pro sebe ne-? :fuming: Lukas
uživatel
lak
25.02.2009, 20:09.46

poky1: Reaguji jak na co a na koho jak to vnímám, naopak já se cítím uražen někým kdo bůhví co v životě dělal tady pronáší politické desetiminutovky a k jakým účelům sloužící to snad se může dovtípit snad každý Rv Ale možná se mýlím, tak upřimné sorry.
uživatel
TDB
25.02.2009, 20:29.41

@lak, pokud to nepřesáhne určité meze tak máš pravdu, zrovna já tady semelu všechno možný

@TDB, zkus to nečíst :(( pokud Tě to tak rozčiluje, zrovna to poslední bylo užito jako příklad, nejsem až tak fanatickým zastáncem nějaké strany, ono se sem snadno napíše netahejte jsem politiku (v pravém slova smyslu), ono totiž je to stejně všechno provázané
uživatel
poky1
25.02.2009, 20:47.02

poky1

Nic proti alespon je nejaka zabava :))) .Problem je v tom ze nekteri ty sve meze nepoznaji.Jinak me osobne je to docela jedno ale pak z toho vznikaji tyhle emoce :-/ .Lukas
uživatel
lak
25.02.2009, 21:20.29

Me to jako zabava vubec nepripada ...

@kalas: mylis se, ja si dovolim cokoliv a vuci komukoliv, jakmile porusim pravidla fora, nikdo neni VIP, i kdyz si mysli, ze je reditel zemekoule :bomb:

@TBD: Dost dobra reakce, je videt ze se zacinas orientovat R^ R^
uživatel
007