| 27.02.2009, 17:15.24 | |
ZdraviceZdravim vsechny kolegy z velkeho mustku v Liberci.Je to nadherny zazitek, ani 1080p nema sanci podat takovy zazitek.Kdo muzete, zitra navstivte soutez druzstev.Saxon |
![]() Saxon |
| 27.02.2009, 21:44.33 | |
RE: ZdraviceTomu věřím.Zážitek to určitě je,tedy kromě těch nesmyslných šachů co tam ta slavná Jury předvedla.Z celého závodu tak udělali jen komedii. Ale ty štafety to asi moc zážitek nebyl,tedy myslím výsledkový. |
![]() BIDLO |
| 27.02.2009, 23:10.36 | |
RE: ZdraviceUz jsme dorazily domu, cesta byla dobra.Zazitky z mustku famozni, pocasi je holt swine.Ve Vesci je stadion hezkej, ale firma, co ma nastarosti ozvuceni arealu to totalne zabila.Byl jsem na trech mistech stadionu a Skorpila jsem proste neslysel - hodne velka ostuda.Poradatelska sluzba ve Vesci totalne propadla v organizaci vstupnich bran do arealu.Bylo to hodne nebezpecne hlavne pro deti.Na Jestedu to bylo az na pocasi super.Sedel jsem vedle mistra sveta Pavla Ploce a jakeho si Romana Sebrleho. ;) Jeste se musim pochlubit, ze jsem poradatele vyfakoval za 300kc za 3 hodiny parkovneho na kraji dvouproude dalnice. :8) |
![]() Saxon |
| 27.02.2009, 23:45.17 | |
RE: ZdraviceO tom vstupu jsem už někde četl že to byla pěkná ostuda. U vidíme zítra jak to bude všechno pokračovat. Ale přišels o hokej. |
![]() BIDLO |
| 28.02.2009, 00:02.43 | |
RE: ZdraviceNastesti ty kluci u turniketu meli rozum a pustili lidi i mimo ten ofic. vstup.Videl jsem to na vlastni oci, bylo to hodne nebezpecny. |
![]() Saxon |
| 28.02.2009, 08:45.10 | |
RE: Zdravicea bolo to lepšie ako tu ? http://auto.cafetime.cz/auto-svet/autoskola-a-blondynka-vtipne-video/ |
![]() oneeeee |