Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.03.2009, 09:58.59

A2D: BBC HD výrazně rozšířila vysílání

britská veřejnoprávní free-to-air stanice BBC HD navýšila rozsah vysílání ve vysokém rozlišení na devět hodin denně, 7 dní v týdnu. diváci platformy Freesat na 28E tak mají možnost (v kombinaci s komerční ITV HD) sledovat bez měsíčních poplatků v průměru 10 hodin vysílání v nativním HD každý den.
Danielle Nagler k tomu za BBC HD a BBC Vision oznámila:
,,Dnes poprvé si mohli pozornější diváci všimnout, že BBC HD nyní vysílá až 9 hodin denně, což je nabídka, kterou jsme v minulosti mohli poskytnout jen v průběhu významných sportovních a jiných událostí. Je to maximální rozsah, na který máme v současné době od rady povolení a od nynějška také nová podoba našeho programu.
Začínáme denně od 16:00 a vysílání končí mezi 00:30 až 1:30, i když pochopitelně plánujeme i nadále v době konání výjimečných akcí vysílat i mimo tyto časy.,,
uživatel
vortimond
17.03.2009, 11:32.55

RE: A2D: BBC HD výrazně rozšířila vysílání

no pravdepodobne postupom času po navýšení vysielacieho času zakoduju aj tento "oukejíček",nikto HD nebude vysielať predsa FREE.. Rv :crying:
uživatel
mat
17.03.2009, 11:40.24

myslím, že ne. protože Freesat přijímače jsou fta. takže jedině by ta služba musela kompletně skončit, k čemuž není nejmenší důvod. astra 2d taky má před sebou ještě dobrý 4 roky životnosti.
uživatel
vortimond
17.03.2009, 11:59.13

mat - to je omyl

V HD se bude vysílat i volně - stejně jako to je dnes v SD. Jsou programy volné i kodované. :bigeyes:
uživatel
Orion
17.03.2009, 12:05.37

jo, německý stanice budou vysílat taky normálně fta. antonín třeba tomu nevěří, ale bude to tak. o žádném plánovaném kódování nepadlo ani slovo. a PRO7 a SAT1 už přece před časem fta vysílaly, než to odložily pro nezájem na rok 2010.
uživatel
vortimond
17.03.2009, 12:35.09

nem.TV majú slušnú kvalitu aj SD,nie ešte HD,no nem. občanom sa to nepáči,keby im to všetko vrazili do kodu,u nás sa nikdo nepýta....ver.prav. by mali byť FREE,alebo nech...ale to už je otrepané Rv
uživatel
mat
17.03.2009, 15:08.47

BBC HD - hlavní znělka
http://imgupload.cz/s1/6hJtYvB2Po.jpg
BBC HD - film
http://imgupload.cz/s1/6IkdILnhbN.jpg

ale jinak filmů tam moc není, skoro žádný. hlavně dokumenty a seriály. zítra začne třeba ten třídílnej Yellowstone park, to bude určitě na co koukat
uživatel
vortimond
17.03.2009, 15:10.48

RE:BBC HD - velikost paraboly

Mám ofset parabolu 100 cm a BBC HD nemohu naladit.Prosím někoho z těch, kteří uvedený program sledují o podrobnější údaje, především velikost paraboly. Děkuji.
uživatel
Jenulka
17.03.2009, 15:16.28

na 100-120 jenom v západočeském kraji. směrem na východ se podmínky zhoršujou až na Moravě jsou potřeba více než 2 metry průměr (!)
10847/v 22000 5/6
uživatel
vortimond
18.03.2009, 08:30.55

To není o věřím/nevěřím.
FTA mizí jako pára nad hrncem, tím jak ochranný systém lépe a lépe funguje. To není moje zásluha. Ani záměr.
Já si jenom proto myslím, že není tak úplně nad slunce jasné, že budou i německé kanály v FTA. Taky nemusí být.
Budou-li, jenom dobře.
Všechny moje úvahy okolo souvisí jedině s tím, jak tady vždycky někdo shání HD přijímač s emu. Je dost dobře možné, že taková věc prostě skoro na nic nebude. Že podstatným parametrem příjmu HD bude přístup ke kartám a že pro úplné laiky bude možná nejlepší vzít si dotovaný přijímač od providera, u kterého si HD budou platit. Nic více nic méně. Já jsem trochu znalý pololaik a platím si karty, takže mých vlastních otazníků se to prostě vůbec nedotýká.

HD rulezzz.
uživatel
Antonín