Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.03.2009, 20:09.05

Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV a Mascom

chcete-li cryptoworks
na transpordéru rakouské televize ORF je ke stažení nová verze firmweru V3.19/1.19
uživatel
Babui
26.03.2009, 23:44.55

RE: Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV...

jdu na to, díky za info
uživatel
poky1
27.03.2009, 00:02.10

dokonce to šlo automaticky :O , řekl bych že se opět zlepšila rychlost přepínaní mezi kartama
uživatel
poky1
27.03.2009, 01:44.10

ano zlepšila

PMT : Off R^
uživatel
Babui
27.03.2009, 12:07.29

Též jsem včera stáhl, ale zasekávání na discoveryHD a BravaHD ve Skylinku to nevyřešilo.Když dám kartu do jednoduchého camu od SCM, tak jde vše ok.Měli by vydat na ten simulcrypt se Secou opravu.Asi napíšu do Skylinku ať to řešej.
uživatel
Pavel H
27.03.2009, 12:17.12

a odkedy podporuje alphacrypt secu ??
kamosko chybu hladaj v svojom prijimaci a nie v simulcrypte a tak isto nie v alphacrypte
uživatel
Vlado Fogo
27.03.2009, 12:33.11

To:Vlado Fogo

Nikde jsem nenapsal že alphacrypt podporuje secu, pouze že se sekají programy které jsou v simulcryptu, to znamená ty společné s Holanďany, programy kde je pouze cryptoworks chodí bez problému .Já používám Kathrein 910 a v SCM cryptoworks modulu to chodí bez problému.
uživatel
Pavel H
27.03.2009, 13:20.16

tak potom nechapem tejto tvojej vete: "Asi napíšu do Skylinku ať to řešej."
kde chces a naco chces pisat kua ked sam si v zapati napisal: Já používám Kathrein 910 a v SCM cryptoworks modulu to chodí bez problému. ..
skylink pouziva kodovanie cryptoworks, ty si pouzil licencovany modul os SCM a chodilo OK takze zjavne normu dodrzuju a to ze ti to seka v nejakom univezaly to im moze byt lajtr fuk..
takze pepo byt tebou nejdriv by psal sve mamce, co to za hnupa a notorickeho stezovatele vychovala a pak nejspis bych si projel vsechny polozky alphacryptu a korektne ho nastavil, páč u mne to zrovna v katreinu ale i v octagonu neseka
;P
BTW: este nejaky chruno, ktory ma problem z HD alebo skylinkom a chce sa stazovat??
uživatel
Vlado Fogo
27.03.2009, 14:07.40

Nový Software 3.19 je fakt super.
Zlepšilo sa hlavne prepínanie HD kanálov,je to rýchlejšie.
Automatické stiahnutie softu ma prekvapilo. R^ :8)
uživatel
gsat
27.03.2009, 14:09.15

Promiň te, že jsem si dovolil něco napsat, už to víckrát neudělám.Já jsem zapomněl, že vy jste Pán dokonalý.Místo rady rovnou po papuli, že jo?Ale i tak dík, aspoň jsem se zase přesvědčil, že tady nemá cenu nic psát.
uživatel
Pavel H
27.03.2009, 14:19.36

@Pavel H

nie som dokonaly, kua ale najskor hladam chybu u seba, t.j. v nastaveniach modulu a az potom podnikam dalsie kroky
Ta tvoja reakcia mi pripomenula nas slovensky zakon a zakaze statia na chodnikoch, t.j stat sa moze iba vtedy ak sa necha 1,5m priestoru pre chodcov, kua a razom sa vyrojili babky dochodkyne s metrom v ruke spacirujuce sa po uliciach merajuce a bonzujuce na policiu ...
takze asik taky nazor mam na bonzakov a notorickych stazovatelov
uživatel
Vlado Fogo
27.03.2009, 14:29.38

Ale já nejsem notorický stěžovatel ani bonzák.Pouze jsem konstatoval.Zatím jsem všechny problémy řešil slušně a myslím, že ani ve skylinku, kdybych tam napsal, by my hlavu neutrhli.Ale vaše reakce se mi zdála nepřiměřená, nikoho jsem neosočoval ani neurážel, aspoň myslím.
uživatel
Pavel H
27.03.2009, 14:33.17

oprava

...a myslím, že ani ve skylinku, kdybych tam napsal, by mi hlavu neutrhli.
uživatel
Pavel H
27.03.2009, 14:52.33

keby si lepsie cital, tak som pisal ze v kathreine s cistym 2.0e od AAF tento modul slape jak vino, dokonca ich tam ma 2.
tak isto som to skusal v optiboxe/octagone.. tak isto nie je najmensi problem.. takze chybu hladaj predovsetkym u seba a nie v nejakom skylinku
uživatel
Vlado Fogo
27.03.2009, 15:01.52

Máte samozřejmě pravdu, už jsem to přenastavil a chodí to OK.Mě šlo spíš o to, že se chováte arogantně, ale nejsem si vědom, že já bych byl arogantní a tím pádem bych si vaše chování zasloužil i tak díky za nakopnutí.Našel jsem si návod na netě a přenastavil, vůbec nic jsem totiž před tím v nastavonání neměnil a proto jsem nevěděl, že to má na funkci nějaký vliv.Teď už to chodí.
uživatel
Pavel H
27.03.2009, 15:13.05

@Pavel H

a ktoby po tomto co sa tu deje na parabole neposobil podrazdene.. kukni na chronologiu:

1, skylink oznamuje rozsirenie HD programov - ohromny boom na parabole
2, prve testy novych HD - rozcarovanie, prva nespokojnost na parabole
3, oznamenie cien skylinku - zacinaju sa na parabole objavovat (nevhodné slovo), ktorym sa to zda drahe a spekulanti, ktori si myslia ze ked sa budu stazovat nieco vyziskaju

schvalne, nasiel si sa v nejakom bode ?
uživatel
Vlado Fogo
27.03.2009, 15:29.25

Jak Skylink oznámil rozšíření HD programů, hned jsem si je zaplatil na rok.Já jsem šťastný, že Skylink HD zařadil, protože kdo jednou čuchnul k HD už jinak nechce a to mám i Cyfru+ s HD.Já skylink neosočuji, chci zaplatím nechci nechám být, já pouze myslel,že má Mascom AlphaCrypt problém s dekodováním na kanálech se simulcryptem (to jsem ještě nevěděl,že je to v interním nastavení-tedy u mě), tak jsem to chtěl řešit se skylinkem, jestli by to nešlo nějak vyřešit to je vše.Teď už vím, že to bylo u mě ale i tak jsem prece nikoho neurážel.Ale je mi jasné, že někteří jedinci jsou zde fakt hrozní, o to víc se mě dotklo,že jsem byl zařazen mezi ně.Ale co už, život se s nikým nemazlí, aspoň si dám příště pozor.Končím a ještě jednou dík za nakopnutí správným směrem.
uživatel
Pavel H
27.03.2009, 16:15.25

@Pavel H

Bud´ vklidu.Nic se nestalo a pokud se cítíš uražený,tak to přejde! Vlado Fogo není zlý a umí poradit,i když svým způsobem :))) Ale každý je nějaký,že jo? :8)
uživatel
jamess96