| 26.03.2009, 20:09.05 | |
Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV a Mascomchcete-li cryptoworksna transpordéru rakouské televize ORF je ke stažení nová verze firmweru V3.19/1.19 |
![]() Babui |
| 26.03.2009, 23:44.55 | |
RE: Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV...jdu na to, díky za info |
![]() poky1 |
| 27.03.2009, 00:02.10 | |
RE: Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV...dokonce to šlo automaticky :O , řekl bych že se opět zlepšila rychlost přepínaní mezi kartama |
![]() poky1 |
| 27.03.2009, 01:44.10 | |
ano zlepšilaPMT : Off R^ |
![]() Babui |
| 27.03.2009, 12:07.29 | |
RE: Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV...Též jsem včera stáhl, ale zasekávání na discoveryHD a BravaHD ve Skylinku to nevyřešilo.Když dám kartu do jednoduchého camu od SCM, tak jde vše ok.Měli by vydat na ten simulcrypt se Secou opravu.Asi napíšu do Skylinku ať to řešej. |
![]() Pavel H |
| 27.03.2009, 12:17.12 | |
RE: Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV...a odkedy podporuje alphacrypt secu ??kamosko chybu hladaj v svojom prijimaci a nie v simulcrypte a tak isto nie v alphacrypte |
![]() Vlado Fogo |
| 27.03.2009, 12:33.11 | |
To:Vlado FogoNikde jsem nenapsal že alphacrypt podporuje secu, pouze že se sekají programy které jsou v simulcryptu, to znamená ty společné s Holanďany, programy kde je pouze cryptoworks chodí bez problému .Já používám Kathrein 910 a v SCM cryptoworks modulu to chodí bez problému. |
![]() Pavel H |
| 27.03.2009, 13:20.16 | |
RE: Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV...tak potom nechapem tejto tvojej vete: "Asi napíšu do Skylinku ať to řešej."kde chces a naco chces pisat kua ked sam si v zapati napisal: Já používám Kathrein 910 a v SCM cryptoworks modulu to chodí bez problému. .. skylink pouziva kodovanie cryptoworks, ty si pouzil licencovany modul os SCM a chodilo OK takze zjavne normu dodrzuju a to ze ti to seka v nejakom univezaly to im moze byt lajtr fuk.. takze pepo byt tebou nejdriv by psal sve mamce, co to za hnupa a notorickeho stezovatele vychovala a pak nejspis bych si projel vsechny polozky alphacryptu a korektne ho nastavil, páč u mne to zrovna v katreinu ale i v octagonu neseka ;P BTW: este nejaky chruno, ktory ma problem z HD alebo skylinkom a chce sa stazovat?? |
![]() Vlado Fogo |
| 27.03.2009, 14:07.40 | |
RE: Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV...Nový Software 3.19 je fakt super.Zlepšilo sa hlavne prepínanie HD kanálov,je to rýchlejšie. Automatické stiahnutie softu ma prekvapilo. R^ :8) |
![]() gsat |
| 27.03.2009, 14:09.15 | |
To:Vlado FogoPromiň te, že jsem si dovolil něco napsat, už to víckrát neudělám.Já jsem zapomněl, že vy jste Pán dokonalý.Místo rady rovnou po papuli, že jo?Ale i tak dík, aspoň jsem se zase přesvědčil, že tady nemá cenu nic psát. |
![]() Pavel H |
| 27.03.2009, 14:19.36 | |
@Pavel Hnie som dokonaly, kua ale najskor hladam chybu u seba, t.j. v nastaveniach modulu a az potom podnikam dalsie krokyTa tvoja reakcia mi pripomenula nas slovensky zakon a zakaze statia na chodnikoch, t.j stat sa moze iba vtedy ak sa necha 1,5m priestoru pre chodcov, kua a razom sa vyrojili babky dochodkyne s metrom v ruke spacirujuce sa po uliciach merajuce a bonzujuce na policiu ... takze asik taky nazor mam na bonzakov a notorickych stazovatelov |
![]() Vlado Fogo |
| 27.03.2009, 14:29.38 | |
To:Vlado FogoAle já nejsem notorický stěžovatel ani bonzák.Pouze jsem konstatoval.Zatím jsem všechny problémy řešil slušně a myslím, že ani ve skylinku, kdybych tam napsal, by my hlavu neutrhli.Ale vaše reakce se mi zdála nepřiměřená, nikoho jsem neosočoval ani neurážel, aspoň myslím. |
![]() Pavel H |
| 27.03.2009, 14:33.17 | |
oprava...a myslím, že ani ve skylinku, kdybych tam napsal, by mi hlavu neutrhli. |
![]() Pavel H |
| 27.03.2009, 14:52.33 | |
RE: Nový Software 3.19 pro AlphaCrypt,easy.TV...keby si lepsie cital, tak som pisal ze v kathreine s cistym 2.0e od AAF tento modul slape jak vino, dokonca ich tam ma 2.tak isto som to skusal v optiboxe/octagone.. tak isto nie je najmensi problem.. takze chybu hladaj predovsetkym u seba a nie v nejakom skylinku |
![]() Vlado Fogo |
| 27.03.2009, 15:01.52 | |
To:Vlado FogoMáte samozřejmě pravdu, už jsem to přenastavil a chodí to OK.Mě šlo spíš o to, že se chováte arogantně, ale nejsem si vědom, že já bych byl arogantní a tím pádem bych si vaše chování zasloužil i tak díky za nakopnutí.Našel jsem si návod na netě a přenastavil, vůbec nic jsem totiž před tím v nastavonání neměnil a proto jsem nevěděl, že to má na funkci nějaký vliv.Teď už to chodí. |
![]() Pavel H |
| 27.03.2009, 15:13.05 | |
@Pavel Ha ktoby po tomto co sa tu deje na parabole neposobil podrazdene.. kukni na chronologiu:1, skylink oznamuje rozsirenie HD programov - ohromny boom na parabole 2, prve testy novych HD - rozcarovanie, prva nespokojnost na parabole 3, oznamenie cien skylinku - zacinaju sa na parabole objavovat (nevhodné slovo), ktorym sa to zda drahe a spekulanti, ktori si myslia ze ked sa budu stazovat nieco vyziskaju schvalne, nasiel si sa v nejakom bode ? |
![]() Vlado Fogo |
| 27.03.2009, 15:29.25 | |
To:Vlado FogoJak Skylink oznámil rozšíření HD programů, hned jsem si je zaplatil na rok.Já jsem šťastný, že Skylink HD zařadil, protože kdo jednou čuchnul k HD už jinak nechce a to mám i Cyfru+ s HD.Já skylink neosočuji, chci zaplatím nechci nechám být, já pouze myslel,že má Mascom AlphaCrypt problém s dekodováním na kanálech se simulcryptem (to jsem ještě nevěděl,že je to v interním nastavení-tedy u mě), tak jsem to chtěl řešit se skylinkem, jestli by to nešlo nějak vyřešit to je vše.Teď už vím, že to bylo u mě ale i tak jsem prece nikoho neurážel.Ale je mi jasné, že někteří jedinci jsou zde fakt hrozní, o to víc se mě dotklo,že jsem byl zařazen mezi ně.Ale co už, život se s nikým nemazlí, aspoň si dám příště pozor.Končím a ještě jednou dík za nakopnutí správným směrem. |
![]() Pavel H |
| 27.03.2009, 16:15.25 | |
@Pavel HBud´ vklidu.Nic se nestalo a pokud se cítíš uražený,tak to přejde! Vlado Fogo není zlý a umí poradit,i když svým způsobem :))) Ale každý je nějaký,že jo? :8) |
![]() jamess96 |