| 26.03.2009, 20:23.31 | |
Plazma Panasonic - vyrakvení analogu.Dneska jsem se dostal k jedné plazmě, kde nějak nechodil analog. Jako by signál šel přes řadu útlumových článků. DVB-T část fungovala v pohodě.Tak. :ogre: |
![]() mirasat |
| 26.03.2009, 20:52.33 | |
RE: Plazma Panasonic - vyrakvení analogu.Skvělá metoda, jak hodit analog přes palubu.VIVAT! :-D |
![]() Martin79 |
| 27.03.2009, 08:10.14 | |
V životě nechi nic od Panasoniku doma ani vidětje to největší šmejd na našem trhu-viz předchozí příspěvky.¨Sám mám DVD rekordér Panasonic a dneska po 3 letech provozu není schopen přehrát ani DVD které jsem na něm nahrál ,když tam vložím ¨jakékoli DVD ,stále to čte a nemuže to přečíst a nakonec nemužu ani to DVDčko vyndat.Nejraději bych to vzal a švihl s tím do popelnice.Top je prosím PANASONIC. :-/ |
![]() Piller |
| 27.03.2009, 08:44.19 | |
RE: Plazma Panasonic - vyrakvení analogu.tak ho dej do opravy a nerozčiluj se,/škoda že se rozbil tobě/ on se třeba taky Mercedes rozbije.To já zase můžu psát o jiných výrobcích.Mě se třeba D.K.vůbec nenačítalo, psalo to není disk,s hdmi to nespolupracovalo, nakonec ani disk nešel ven ,nešlo ani vypnout a jediný co mě napadlo-vyndej vidlici ze zásuvky a ejhle D.K. se spamatovalo.Vše funguje tak jak má. R^ |
![]() petr33 |
| 27.03.2009, 09:08.55 | |
RE: Plazma Panasonic - vyrakvení analogu.Pillere souhlasím, také mám nepříjemné zkušenosti s touto značkou :( |
![]() kacenkin |
| 27.03.2009, 10:32.17 | |
RE: Plazma Panasonic - vyrakvení analogu.Šmejdy jsou na trhu i mnohem větší.Ale je to levné, tak nemůže čekat kvalitu. 2mirasat: asi upadnul drát do analogového tuneru, vevnitř jsou dva samostatné tunery, nebo je ten analogový vadný. Taky se ty dva hezky ovlivňují a někdy se vzpírají fungovat najednou. 2piller: možná by to stačilo vyčistit. Jestli je to někde ve městě, tak skoro žádná optická mechanika nevydrží déle jak ty tři roky, protože se zapráší čočka. DVD rekordér ovšm obecně nikam jinam než do popelnice nepatří hnedle vedle CRT televize, se kterou má jedině smysl. Tvoje nahrávky jsou stejně k ničemu, pokud jsou z televize, máš to v kvalitě podobné tak zhruba 300x300 bodům. Jestli je to analogová kamera, tak to lepší nebude žádným způsobem, a jako památak to fungovat bude. Čitelnost taky závisí na použitém médiu, jestli jsi tam strkal nejlevnější noname, tak je možné, že už to nepřečte nic. Trvanlivost DVD médií je veliký otazník obecně. |
![]() Antonín |
| 27.03.2009, 12:35.16 | |
Panáč nebrat :-)Aspoň já osobně se již tímto heslem řídím a nepláču. Tato firma měla kvalitní výrobky v 90.letech a tedˇ o tom silně pochybuju. 3 nezávislí kamarádi si pořídili Videorekordéry před cca 4lety,co šly s cenou prudce dolu. Měly tyhle značky,jiné typy,ale všem ani ne po záruce přestaly fungovat. Většinou se jednalo o mechanické závady. Já měl v r.1996 Panasonic nh-hd 101. Vydržela mi hezkých 8let a to jela téměř nonstop.Pěkně se na ni stříhali filmy,ozvučovalo nastřihané video a mělo i cz stereo (východní normu),coš nebylo vtěch letech standartem.Já jsem byl spokojen,bo jsem měl záruku Japan,ale tedˇ už je vše pryč... |
![]() jamess96 |
| 27.03.2009, 14:03.44 | |
RE: Plazma Panasonic - vyrakvení analogu.Videorekordéry kupovali před čtyřmi lety?Není to překlep? Před čtyřiceti lety snad? Hopla. Z takových zkušeností chcete někdo vycházet? Informace od člověka, který si před čtyřmi lety koupil videorekordér považuji za zcela neplatné. Nemůže rozumět tomu, co činí. Možná to nechal na dešti, možná na to dal vyšívanou dečku. Kdo ví. |
![]() Antonín |
| 27.03.2009, 14:19.27 | |
@Antonínno,div se,ale je to tak :-) Možná to ale bylo před 5 lety,co je vlastně jedno.Byly výprodeje Videorekordéru a mnozí z lidí hned skočí po takových "akcích",A taky tak dopadli :-) Pak už si ani jeden z nich nepořídil onen videorekordér. Bylo to jen proto,že měli moc videokazet,kterým jim bylo líto je vyhodit.Ale stejně to tak dopadlo,že letěli i s přístroji :laughing: Jinak máš téměř pravdu.Osobně jsem viděl a vyzkoušel první videorekordér v r.1985 a to u kamaráda,jehož otec je Kapitán v námořnictvu.Byl to přístroj Sony a byl velký téměř jako stůl :laughing: :laughing: A šlapal na něm film Čelisti v "rychlodabingu" (namluvená jednou osobou) ... |
![]() jamess96 |