Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.04.2009, 13:15.26

interaktivní kanály (např. BBCi)

V čem spočívá ona interaktivita kanálů? Jestli se nepletu, tak např. u sportovních přenosů by se stiskem červeného tlačítka měl aktivovat lifetiming aj. Jak toho mohu docílit? Musím mít speciální DVB-S tuner?
uživatel
Jantars
04.04.2009, 14:47.34

RE: interaktivní kanály (např. BBCi)

musis mit v anglii pouzivajici prijimac skybox nebo skydigibox a pomoci cerveneho tlacitka to aktivujes,ale plne menu na tyto interaktivni kanaly aktivujes pouze ve chvili kdy jses na kanale BBC1-4 ktere vysilaji na astre2d jak asi vis u nas nema dobre pokryti na paraboly mensich beznych rozmeru
uživatel
bbcman
04.04.2009, 20:15.02

Dik za vysvetleni, takze mam smulu, ale nevadi, jde mi hlavne o F1 a tam mam na netu lifetiming. S rozmerem paraboly nevim, ale mam za to, ze rozumnej clovek si dnes dava 80cm +- 10cm a tam je silhani na 28,2 v pohode - sam jsem se bal, protoze mam parabolu na blby strane baraku a castecne to uz pere do zdi a okapu, ale signal dostatecnej (80cm...)
uživatel
Jantars
05.04.2009, 11:55.56

Jeden o voze druhý o koze.Jantars přijímá BBCi 1-7 na ně stačí 80ka 12,441/V interaktivní anglicky 27500 2/3
ale bbcman zmiňoval BBC 1 England tady už je potřeba 180ka parabola 10,773/H* všeobecný anglicky 22000 5/6
--------------------------------------------------------------
uživatel
alda
05.04.2009, 13:39.18

Dík za dodatek, já jsem si v příspěvku od BBCmana přečetl "astra2d", tu jsem si našel v přehledech a tam si zjistil pokrytí. Nižší rozlišovací schopnost jsem nikdy nepotřeboval. Není mi sice jasné, proč nemůžu z jedné družice technicky přijímat stejné programy, ale to není podstatné.
uživatel
Jantars