| 07.04.2009, 20:00.20 | |
Nastaveni Diabla pro zapisy CWPanove , mel bych prosbu. Jak mam spravne nastavit Diablo rev.2.2 Stealth 2.54 (instalovano ve Ferg.7318UCI), abych mohl na Gitalku dostavat aktualni zapisy. Ferdovi se totiz moc nechce nacitat, proto pokousim Diablo. V Configurations mam nasledujici:Caids file (CAIDS) Auto PMT(on) Emulators(Off) N2AU(off) Emu.priority (1:Cards-2:emu) Fixed CW(off) Anebo Diablo je na tom s nacitanim zapisu podobne jako Ferda? :crying: Dekuji za tipy |
![]() bob |
| 07.04.2009, 20:04.58 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWemulátor=ON. |
![]() zzaner |
| 07.04.2009, 20:09.38 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWještě chybí cam info-never, taky neškodí použít vyhledávání nastavení je zde mnohokrát napsáno |
![]() poky1 |
| 07.04.2009, 20:14.48 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWNo prave, to jsem mel taky nastaveno na emulator:on a zapisy nejak nechodily. Tak nevim jestli je chyba u mne, anebo to je u Diabla normalni, ze se mu moc nechce zapisovat. |
![]() bob |
| 07.04.2009, 20:19.52 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWono taky záleží zde jsi vymazal staré cryptowor... klíče atd..., vložen caids |
![]() poky1 |
| 07.04.2009, 20:20.38 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWJe to normální. Já jsem používala Diablo 2.2 s cryptoworks kartou od UPC a taky se mu nechtělo. Zkoušela jsem různý nastavení v menu a nic. |
![]() pavlace |
| 07.04.2009, 20:27.08 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWToz si asi poridim nejaky origo CAM-CW. Mate nejake tipy na alespon trochu spolehlive znacky ? |
![]() bob |
| 07.04.2009, 20:30.28 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWnapř. mascom |
![]() pavlace |
| 07.04.2009, 20:40.57 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWradši si přečti něco o diablu, např. na cssf a pak vymýšlej další bejkárny, chyba je u tebe nebo tvém STB |
![]() poky1 |
| 07.04.2009, 20:51.43 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWTo jenom žes nevěřil, že se tady ještě potkáme :laughing: Pavlína |
![]() pavlace |
| 07.04.2009, 21:00.04 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWVorti už jsi ženská nebo co? ;) |
![]() poky1 |
| 07.04.2009, 21:26.08 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWNo a myslíš, že se to dá blokovat? Nedá. Nemůžeš blokovat dynamický IP adresy T-Mobilu, protože se přes ně připojuje hrozná spousta lidí. Ani proxy jako admin nemůžeš blokovat, protože to taky dost lidí běžně používá. To prostě nejde. Jediná možnost je obrátit se na fízlárnu a zablokovat přímo konkrétního nepřizpůsobivce u něj doma :laughing: ale to se musí jednat o nějaký závažný věci. Na nějaký prkotiny se ti vykašlou. |
![]() pavlace |
| 07.04.2009, 21:54.56 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWJá jsem chtěl ještě jenom poznamenat, že ty urážky na mojí adresu, který tady admin 007 předváděl celý další dlouhý hodiny po mojem vykopnutí teda naprosto odmítám a nebudu mu je dál oplácet, protože si myslím, že to nemá význam. Ale jsou to ve většině příkladů krajně emocionálně přibarvený polopravdy a žádný objektivní hodnocení. (Tak to je jasný, že jo. Kdybych si myslel, že to byla pravda, tak by se teprv jednalo o skutečnou duševní poruchu a totální psycho.) Víc nicků jsem měl, to jako jo, ale nikdy jsem je nepoužíval najednou, ale vždycky delší dobu jenom jeden a čistě pro zábavu a pro změnu. Nikdy jsem nežádal a už vůbec nežebral o přístup do fóra, nikdy jsem na tom nebyl závislej jak na cigaretách a nikdy jsem zarputile netrval na něčem potom, co se prokázalo, že to není jaksi pravda. |
![]() pavlace |
| 07.04.2009, 23:11.40 | |
to bobpodívej se, to diablo 2.2 na Tvém softu je v pořádku. Kartu to určitě načítá a zápisy po vložení do CAID 0D0F bude určitě také...Co se týká dalšího modulu, také vřele doporučuji Mascom - Cryptoworks s okamžitým udatem na A1-frekvence ORF |
![]() Babui |
| 08.04.2009, 06:53.44 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWkdyby to bond zjistil tak ho trefí :))) |
![]() poky1 |
| 08.04.2009, 08:27.04 | |
RE: Nastaveni Diabla pro zapisy CWnjn to on všechno ví a zná, jasně. ale nedokáže asi pochopit přirozenou lidskou hravost a zábavu, že když třeba někdo zjistí, že sem na fórum chodí spousta prodejců a montážníků, tak si začne příležitostně hrát a psát takový věci, který jsou negativní pro marketing. |
![]() pavlace |