Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
10.04.2009, 20:24.39

Žádost redakci - záležitost nicku =Antonín=

Vážená redakce a administrátoři, rád bych se ještě jednou touto veřejnou formou zeptal na kauzu "Antonín". Tento určitě z řady vybočující uživatel (+ nebo - si dosaďte podle chuti) byl nedávno ztrestán. Jestli se nepletu, tak dostal "banán" neboli BAN, z čehož jsem usoudil, že bude za chvíli zpět. Jaké však bylo mé překvapení, když jsem si vzhledem k vašim posledním krokům přečetl pravidla diskuse a zjistil, že "banán" je trvalá záležitost! V blacklistu je tento nick uveden jako zablokovaný na neomezenou dobu. Vzhledem k často velmi zajímavým příspěvkům tohoto uživatele prosím admina, který ho bloknul, aby postnul odkazy na diskuse, kde se tento uživatel hrubě provinil tak, abych si mohl udělat sám obrázek o (ne)spravedlnosti trestu. Pevně věřím, že to pro admina nebude časově náročné diskusi dohledat. Děkuji za ochotu.
uživatel
Jantars
10.04.2009, 20:25.50

RE: Žádost redakci - záležitost nicku =Antonín...

oddnes platia nové pravidlá a ty si ich hneď v prvý deň porušil.
uživatel
oneeeee
10.04.2009, 21:29.49

A co kdyby sis to vyhledal sam. Tech vlaken bylo totiz nezpocet, kde se vyse jmenovany pan dopoustel porusovani pravidel, urazky ostatnich ctenaru, dokonce celych komunit, urazky administratoru, politicko - filozicke prispevky absolutne nesouvisejici se satelitni problematikou atd atd.

Ano ban je trvale vylouceni z fora a mohu te ujistit, ze pokud ja budu adminem, tak tady poradek bude.
uživatel
007
10.04.2009, 21:51.13

mě by zajímalo, jestli existujou nějaký pravidla taky pro adminy, protože už mi tady bylo adminem vyhrožováno, což je v pravidlech pro čtenáře zakázaný.
modelová situace. admin ztratí nadhled a trochu zapomene, že se nacházíme na internet fóru a nejde o žádný dramatický věci. v návalu vzteku a pro osobní antipatie podá na uživatele trestní oznámení, vymyslet si může cokoliv, třeba prodej kopírovaných DVD. po nějakém čase takového obviněnce navštíví doma policie a otevřít jim příde dědeček dotyčného, který není na takové návštěvy zvyknutý a dostane z toho infarkt. tím se původně malicherná věc dostává do krajně zajímavý roviny, jejíž konec nelze asi ani domyslet.
uživatel
pavlace
10.04.2009, 21:57.10

trestní řád naštěstí pamatuje na křivé obvinění...

Pavlace, poslouchej, už mlč, uděláš nejlépe a myslím to v dobrém R^
uživatel
Babui
10.04.2009, 21:58.10

Žádost redakci - záležitost nicku =Antonín...

Ono má vše svý plus i mínus
... ale nebylo by od věci "007" nahradit jinou zkratkou? Také na 3 písmena ;)
uživatel
smscz
10.04.2009, 22:02.05

votimond

Na spolecnost T-Mobile Czech Republic a.s. jsme se jiz obratili. V tvem pripade poruseni pravidel 2,7,8.
uživatel
007