| 11.04.2009, 10:02.22 | |
Pro prodejce: aktivace programů Skylink přes webChtěl bych se touto cestou zeptat ostatních prodejců, zda si již aktivovali možnost dobíjení programů Skylinku pro své zákazníky přes web? Připadá mi právě toto řešení jako super nápad, ale stále to není ono, jak by to mělo být. Nelíbí se mi ta spoluúčast 5tis.Kč a hlavně provize, která se prodejci nevyplácí, ale navyšuje se mu pouze ten virtuální kredit. Co vy na to? Máte již s tímto někdo zkušenosti? Co vím, tak lidé chtějí mít v ruce něco hmatatelného, jako je u Gitalu jejich skvělý dobíjecí kupon, u Skylinku jim můžu akorát vyjet s PC zprávu, že aktivace proběhla v pořádku. Stále váhám, zda to nabízet či ne. Díky! :-/ |
![]() Dejf |
| 11.04.2009, 11:25.36 | |
RE: Pro prodejce: aktivace programů Skylink př...spousty prodejcu to odmitlo |
![]() cb21 |
| 11.04.2009, 11:34.12 | |
RE: Pro prodejce: aktivace programů Skylink př...K te spoluucasti, nevim jak to je u tebe, ale treba v Gital kuponech mam urcite vic nez to co chce Skylink jako spoluucast, nejsou to penize ktere u nich lezi jako nejaka vratna zaloha, mas to k dispozici pro aktivace.V provizi formou navyseni kretitu taky nejak nevidim problem. Je to bezna praxe treba u nekterych VOIP provideru. Při aktivaci můžeš vystavit potvrzení s logem Skylink, takze zakaznik dostane papir, neni to karticka ale neco v ruce ma. U mne chce stejne vetsina zakazniku Gitalku hned dobit takze karticku vyhazuju protoze oni uz s ni nic neudelaj a odchazeji max s paragonem na kterem maji hodnotu kuponu. |
![]() lala |
| 11.04.2009, 12:08.35 | |
RE: Pro prodejce: aktivace programů Skylink př...Zdravím ostatní prodejce SkyLinku.Na tuto možnost aktivovat programy jsem ihned najel.programy naběhnou během cca 15 min. (zatím ověřeno u Mascoma a Homecasta) po zadání platby.Kredit není problém,jen musíte uvažovat s předstihem při jeho udržování na určité výši vzhledem k době převodu peněz mezi bankami.U Gitalu taky musíte nakoupit do zásoby kupony v nějaké hodnotě a máte tak v nich vázané finance. Svým zákazníkům,kterýn jsem instaloval komplety pro příjem českých programů,navíc umožňuji tuto aktivaci objednat i telefonem bez nutnosti osobní návštěvy v prodejně. Takže vše chodí k lepší spokojenosti uživatelů. |
![]() mdsystem |
| 11.04.2009, 21:41.19 | |
RE: Pro prodejce: aktivace programů Skylink př...tak nevím, v názvu jasně napsáno pro prodejce Skylinku a hned první příspěvek je od zaměstnance Gitalu :-/@Dejf: to co si zákazník poté objedná, je pouze na něm a veškeré podklady má, tak proč si přidělávat další starosti |
![]() poky1 |