| 13.04.2009, 19:30.10 | |
Ferguson 6318CR s EMU a karta Skylink (bílá)Dobrý den, pořídil jsem si novou Skylink kartu a po vložení do Ferdy se softem od DVBXtreme mi najel sem tam jeden program. Vím, že kdybych ho překopal na CW verzi, tak by to mělo jet v pohodě, ale nechtěl bych zatím přijít o výhody softu s EMU. Prošel jsem kdeco, leccos i vyzkoušel, skončil jsem u nějakého novějšího softu z Ukrainy - tam toho jede podstatně víc, ale občas to opět odmítá dekódovat.Možná jsem něco při googlování přehlíd, tak se ptám tady, vím že se tu vyskytují borci na Ferdíky... |
![]() broncek |
| 13.04.2009, 21:05.44 | |
RE: Ferguson 6318CR s EMU a karta Skylink (bíl...Presně jak říkáš pokud si z něho softem neuděláš original CW tak se budeš trápit se zápisama.Bohužel i já mám takovou zkušenost. |
![]() betisa |
| 13.04.2009, 21:19.35 | |
RE: Ferguson 6318CR s EMU a karta Skylink (bíl...Kurňa, a nedá se k AF6318 připojit přez RS232 třeba modul Phoenix s náplní pro obsluhu CW karet a do něj pichnout tu Skylink kartu? Někde jsem na to narazil na fórech o úpravách Fergusonů, ale FTA modelů...V tom se ale moc neorientuji, Phonixe jsem ještě neměl v ruce. |
![]() broncek |
| 13.04.2009, 22:29.06 | |
RE: Ferguson 6318CR s EMU a karta Skylink (bíl...To je možná dobrý nápad jelikož Phoenix umí z gitalky programem CWReader2k vyčíst zápisy....zrejmě kdyby byl patřičný prográmek by to mohlo jít.Ať se ozve někdo kdo to zkoušel nebo používá.Taky by mne to zajímalo. |
![]() betisa |
| 13.04.2009, 22:53.03 | |
RE: Ferguson 6318CR s EMU a karta Skylink (bíl...Já Vás zdravím Vážení!!!Z důvodu, že Vás oba "znám", tak Vám zasílám dva softy a to: 1. openbox X620 ladně ho předěláte a nepřijdete o své "výhody" - kartička pošlape 2.DVBExtreme AF7_RC7, který řeší crypto, takže to také pošlape. Podívejte se, vložte kartičku po přehrání softu, zkontrolujte v menu-nastavení jestli se hlásí jako Cryptoworks, zpravidla hlásí Invalid card-vyjměte kartu a znovu, nechte na ČT1 klidně 15 minut a výsledek se dostaví k Vaší spokojenosti. http://leteckaposta.cz/185038174 |
![]() Babui |
| 13.04.2009, 23:06.27 | |
@BabuiDíky, doufal jsem, že se ozveš, tak potom řeknu jak jsem pochodil. Jen jsem se chtěl zeptat: Já tam měl soft DVBExtreme AF7_RC7, ale nějaký fix3 - asi, tak ten tvůj je nějak upravený speciálně pro CW??? A ještě jedna otázka, při pokusech jsem se dostal do stavu, že po nahrátí softu mi zůstal Ferda hluchý, svítila jedna horizontální čárka na displai,měl jsem bobky, že jsem ho pohřbil, ale jedině Multiarionerem tam šel nahrát tovární soft a pak už byl zase v pohodě. Já jen, co znamená ta jedna čárka, nevíš? |
![]() broncek |
| 14.04.2009, 10:21.52 | |
re:ano rozumím, ta čárka znamená, že ferguson si to špatně spošítal, ale tvoji vinou a to, že u každého softu je boot a ten musí být 20.1 (tuším) a pak je vše v pořádku, pochopitelně se správnou hlavičkou.Ty softy jsem si upravil sám na správné instrukce CW, mám i soft na 7318, ale jedním dechem říkám, že je pořád lepší original CWCR co se 6018-6318 týká a u 7318 pochopitelně nehraje roli (nefunguje)volně dostupný... |
![]() Babui |
| 14.04.2009, 13:05.12 | |
RE: Ferguson 6318CR s EMU a karta Skylink (bíl...Dík, odpoledne se do toho pustím... |
![]() broncek |
| 14.04.2009, 22:00.23 | |
RE: Ferguson 6318CR s EMU a karta Skylink (bíl...Tak musím Babui jedině poděkovat, Ferda šlape v pohodě,mírná nestabilita softu se projevuje když přijímač vypneme zcela ze sítě. Při opětném najetí je někdy nutné povytáhnout kartu pro opětné načtení, ale není to pravidlem.Když Ferdu vypínám do standby je to Ok.Řešení od Babui pro 7318 je vlastně jediné možné, takže pro jejich majitele je to výhra. Tak ještě jednou dík a sat. lovu zdar! |
![]() broncek |
| 15.04.2009, 18:09.00 | |
Ferguson AF6318CW a GITALNazdar borci, nevite, jaky soft mam nahrat do AF6318CW(orig.), aby mne do GITALu prochazely zapisy??? Mam s tim dost velky problem.Diky. |
![]() littleoak |