| 13.04.2009, 21:20.25 | |
HD PROGRAMY PLASMA HD READY NEBO FULL HD READYJen se zeptam je obraz lepší na plasmě HD READY nebo Full hd ready nebo je to stejné , myslim programy vysílané v HD ,nova HD,NOVA SPORT HD atd. mám ferguson 88hd , ted mám hd ready 42, chci si koupit novou plasmu tak mi zajímá jestli je ta full hd lepší děkuji . |
![]() jirka6090 |
| 13.04.2009, 21:58.44 | |
HD PROGRAMY PLASMA HD READY NEBO FULL HD READYno co na to říct, kdyby se objevil někdo a tvrdil, že má fergusona HD a dřívější tv mu ukazovala HD programy líp při HD rozlišení (displeje), než současný tv s full HD rozlišením, by se mu dalo těžko věřit, na full bych klidně volil i 50" je to dnes za hubičku |
![]() veris |
| 13.04.2009, 22:47.51 | |
jirka6090Když budu chtít být neslušný, tak Ti napíšu, že pro tebe je to úplně jedno. Problém je totiž už v samotné otázce. Já bych se Tě taky mohl zeptat jestli je lepší IMAX nebo 70. Ono je to totiž za jistých okolností úplně jedno. Za jiných okolností je v tom nebetyčný rozdíl. Každá taková věc má totiž smysl jen pro toho kdo ji dokáže využít. Pokud nosíš brýle s 5 dioptriemi pak je pro Tebe televize zbytečný luxus. |
![]() Enik |
| 14.04.2009, 09:58.34 | |
RE: HD PROGRAMY PLASMA HD READY NEBO FULL HD R...Re: Pokud nosíš brýle s 5 dioptriemi pak je pro Tebe televize zbytečný luxus.:bigeyes: Eniku, nemusíš napsat každou blbost, která tě napadne! |
![]() kuba |
| 14.04.2009, 11:31.35 | |
RE: HD PROGRAMY PLASMA HD READY NEBO FULL HD R...Danou problematiku zde vzdy glosoval odborne Antonin.- pro uvedene uhlopricky 40" a vyse,je vzdy lepsi jiti do full HD a tedy vyssiho rozliseni (precti si rezimy zobrazeni HD),kazdopadne pokud uvazujes o Blue-ray (pravdepodobneho nastupce DVD) jsou vesmes tyto ve FULL HD a rezimu 1080p, - Jak tady bylo jiz uvedeno,zalezi na rezimu vysilani (u satelitu povetsinou 1080i,720p) a rozumnem datovem toku,no a vzdalenosti sledovani. Cili ciste teoreticky pri zdroji signalu Full HD ,bude na Full HD vyssi rozliseni a tedy kvalita lepsi,subjektivnim dojmem (pokud by mel 2 obrazy vedle sebe) by vyssi kvalita mozna sla poznat. |
![]() hdpe |
| 14.04.2009, 12:00.30 | |
ENIKKdyž budu chtít být neslušný,tak ti napíšu že jsi blb..a příště neodpovídej , já se normálně slušně zeptal |
![]() jirka6090 |
| 14.04.2009, 14:39.36 | |
jirka6090Z technického hlediska je ten rozdíl "pouze" 1.302528 ob.bodů,ale dost záleží na tom,co používáš jako zdroj signálu.A Enikovi se omluv,protože on má na rozdíl od Tebe naprostou pravdu.Ono totiž existuje spousta těch ...(jak jsi je nazval),kteří do těch daleko dokonalejších HD READY 1080p zobrazovačů pustí "digitv" a pak do různých diskuzí pustí bláboly o tom,že je to jedno jestli "HD redy " nebo "FULL HD". |
![]() táhlovej |