Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.04.2009, 03:54.08

Pochvala GITALU

Včera jsem psal na gital dotaz,za 3 hodiny super odpověď,to je ten správný přístup k zákazníkům,zato sky link po mém dotazu ze dne 22.3.09 stále nic ,dělají mrtvého brouka,asi losují komu odpovědí,vím,že tady byli tací šťastlivci vylosovaní,kteří si pochvalují,jak jim hned odpověděli,já mám opačnou zkušenost,pro mě je GITAL ,co se týká komunikace lepší,ale musím přiznat přes víkend mě neberou telefon,skylink nevím,jak to má v sobotu a neděli.
uživatel
pierrepetr
16.04.2009, 07:25.56

Pochvala GITALU

Na dotazy mi zásadně Gital neodpovídá, ale za to mi furt volají, jestli nechci výhodně předplatit balíček G za 2300 na celý rok! Že mi bude končit, abych nezapoměl. :laughing:
uživatel
fafejt
16.04.2009, 07:46.05

RE: Pochvala GITALU

už by mohly niečo pridať do géčka už by bolo na čase :(
uživatel
Jupi
16.04.2009, 07:57.00

@Jupi: A můžeš mi říct kam by to asi tak přidali? Už teď mají na transponderu 12 stanic. A přidáním dalších stanic by ještě snížilo kvalitu vysílání. Takže to vypadá na novou frekvence, jestli ovšem CS Link nepůjde cestou UPC a Digi.
uživatel
Oskarek1
16.04.2009, 07:58.40

Oskarek1

šak písali že možno bude aj nová frekvencia cslinku tak uvidíme R^
uživatel
Jupi
16.04.2009, 08:01.44

pierrepetr

A jak víš, že se nelosuje u Gitalu? Třeba jsi měl štěstí a poslal dotaz těsně před losováním a vytáhli tě.
Já mám karty obě a nikdy jsem se nepotřeboval moc na něco ptát. A když už jsem dotaz poslal, reakce byla k mé spokojenosti u obou operátorů.
Neposílám dotazy typu "Kdy přidáte ten a ten program?", "Budete zdražovat?" nebo dotazy, když mi něco nejde (nestává se často) a pravděpodobně to nesouvisí s nimi.
uživatel
joscer
16.04.2009, 08:19.05

Gital už je jenom srandovní a roztomilej jako německý kriminálky na SAT1. už nemá čím překvapit
uživatel
vortimond
16.04.2009, 08:21.29

vortimond už je jenom srandovní a roztomilej jako německý kriminálky na SAT1. už nemá čím překvapit
uživatel
bublajs
16.04.2009, 08:25.38

:laughing:
uživatel
Tomik535
16.04.2009, 08:44.55

sám víš, že to není pravda. vortimond jakožto šílenec má vždycky čím překvapit, ve skutečnosti je to zásadní věc, kterou se liší od svého ošetřujícího lékaře.
uživatel
vortimond
16.04.2009, 11:25.56

také mám gitalku a komunikace funguje naprosto perfektně R^ a až tam přidají sport 1 pak to nebude myt chybu R^ jen tak dál R^
uživatel
kimi
16.04.2009, 11:34.37

To já mám momentálně, UPC za 500kč/m a HD od Skylinku, nepřišel jsem zatím na lepší kombinaci ....
uživatel
kaartek
16.04.2009, 11:42.12

lepší kombinace a kvalitativně stejná je Skylink HD a Digi emu. nebo Skylink HD a zahraniční fta programy (kvůli kvalitě)
uživatel
vortimond
16.04.2009, 12:06.08

tak jste se tady všichni vychválili, sice nevím proč, to že odpoví na nějakou otázku typu - kdy bude sport 1- jednáme, nechte se překvapit v nejbližší době, protože jinou reakci od gitalu jsem už 3/4nečetl, to že mají větší problémy a někde úplně jinde to neřeší, tyhle vlákna(skylink a gital pochvala) jsou úplně nahouby velice slušně řečeno :8)
uživatel
poky1
16.04.2009, 12:07.24

ajta krajta, nějak z textu vypadlo 3/4 roku (tam patří)
uživatel
poky1
16.04.2009, 12:40.17

já jenom chci, aby krtek to Upísíčko zrušil. toť vše
uživatel
vortimond
16.04.2009, 12:45.40

uvědom si, že co se někomu může zdát jako totální mazanina, pro dalšího to může znamenat zázrak techniky, toť vše
uživatel
poky1
16.04.2009, 12:58.22

to si nemůžu uvědomit, protože mám krtka za inteligentního tvora, za pouhou oběť promyšlené upc propagandy
uživatel
vortimond
16.04.2009, 12:59.32

Vzhladom k tomu,ze ma HD od Skylinku,tak UPC za nieco extra povazovat urcite nebude
uživatel
Blooddog
16.04.2009, 13:06.33

neprekvapujici nemecka kriminalka ze sat1 bude i pres chvastani zda se pokracovat dalsim kvantem dilu na urovni odpadu.
uživatel
bublajs
16.04.2009, 13:47.28

bublajsi, jestli já jsem německá kriminálka ze SAT eins, tak ty budeš asi ta kolumbijská telenovela v pravém HD, co jí sleduju vždycky dopoledne na Nově
uživatel
vortimond
16.04.2009, 14:22.53

vortimond

Když tak kritizuješ tak si založ svoji vlastní platformu,rada pro vysílání ti to určitě schválí a můžeš vysílat klidně všechno v HD a ješte lépe free.Záleží ale jestli těch pár tisíc nadšenců tě bude ochotno zaplatit ty prachy co to stojí.Já osobně mám také HD programy,ale zas taková bomba to není.Když jsem porovnával tenis na nova sport a nova sport HD tak zase takový velký rozdíl to nebyl ( kromě datového toku)Myslím si kdo přidá do balíčku JETIX a SPORT 1 tak vyhraje bitvu až skončí EMU v DIGI.Protože pro dnešní mládež 10-15roků se nevysílá žádný program,a LEO TV je na ně už moc pozdě :)))
uživatel
kimi
16.04.2009, 14:29.30

poky1

Že jsi se takhle neozval zde: POCHVALA SKYLINKU ZA KOMUNIKACI SE ZÁKAZNÍKEM ? To byla taky blbost, nebo né?
uživatel
kuba
16.04.2009, 14:43.49

kimi, a myslíš že bych to měl fakt zkusit, že by mě v gitalu udělali ředitelem? já myslím, že by to bylo zbytečný, i kdyby se to povedlo. oni by měli šílený HD plány, to jako jo, ale nejspíš nejsou na tom tak dobře finančně, aby je mohli realizovat
uživatel
vortimond
16.04.2009, 20:21.05

(vortimond
Když tak kritizuješ tak si založ svoji vlastní platformu,rada pro vysílání ti to určitě schválí a můžeš vysílat klidně všechno v HD a ješte lépe free.Záleží ale jestli těch pár tisíc nadšenců tě bude ochotno zaplatit ty prachy co to stojí.Já osobně mám také HD programy,ale zas taková bomba to není.Když jsem porovnával tenis na nova sport a nova sport HD tak zase takový velký rozdíl to nebyl ( kromě datového toku)Myslím si kdo přidá do balíčku JETIX a SPORT 1 tak vyhraje bitvu až skončí EMU v DIGI.Protože pro dnešní mládež 10-15roků se nevysílá žádný program,a LEO TV je na ně už moc pozdě )
Kimi máš recht ještě bych přidal Animal planet a posílám DIGI výpověď s okamžitou platností :-) Před rokem jsem tady četl, že stejně jako slováci můžou koukat na český programy tak DIGI pustí čechům ty slovenské a co se týká COOL Barandova Z1 tak to dopadne nejspíš stejně nic nebude :-( Jenže dokud tam budou manželce dávat zvířátka tak mi to nedovolí zrušit.
uživatel
Frostcz
16.04.2009, 20:42.33

hlavně prosím vás (Frostcz, kimi) nepište o HD když jste to podle všeho viděli tak maximálně někde v regálu v obchodě s elektrem. jinak byste nemohli napsat takový nesmysly, že nějaký Spectrum od Gitalu není až takovej rozdíl, nebo prostě podobný příšernosti! to je fakt hrozný
uživatel
vortimond
16.04.2009, 21:09.38

vortimond

Asi neumíš číst .
1) píši aby jsi si založil svoji platformu( ne jak píšeš ty aby tě u Gitalu udělali ředitelem)
2)porovnával jsem Nova sport a Nova sport HD (o Spektrumu tady píšeš jenom ty )
3)HD přijímače vidím v regálu v obchodě elektro každý den,(v tomto oboru pár roků podnikám) a několika zákazníkům jsme HD přijímače instalovali a představ si že jim to i hraje,zprávy na Nově dokonce HD :)))
uživatel
kimi
16.04.2009, 21:14.42

joscer

Ano ,i to je možné,možná jsem měl štěstí,že mě vylosovali a chtěl jsem se s tímto štěstím podělit,spíš to byla reakce na pochvalu skylinku,takto to vypadá jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet,šlo o technický dotaz pro mého zákazníka,já jim jinak za sebe nepotřebuji psát. R^ R^ R^
uživatel
pierrepetr
16.04.2009, 21:20.53

no nechci vám rušit debatu ,ale HD od skylinku není vážně moc kvalitní to ORF to je jiná palba.Jo a mám to odzkoušeno tak mě nekamenujte
:)))
uživatel
pit178
16.04.2009, 21:26.39

@kimi: NOVA SPORT HD není vůbec součástí HD-plus nabídky Skylinku. je to jakási měsíční promoakce z iniciativy samotné Novy
uživatel
vortimond
16.04.2009, 21:34.53

vortimond

Já jsem o skylinku nic nepsal.Když pustím HD promo z astry nebo ORF tak je to úplně něco jiného než co zatím předvádí naše stanice.
uživatel
kimi
16.04.2009, 21:44.39

Filmbox HD má velice pěknej obraz. fakt na úrovni. bohužel teda opravdu tam opakujou věčně dokola to samý, jak už se tady miliónkrát psalo. Discovery HD (tam by snad časem měly zmizet ty holandský titulky a objevit se česká DVB podpora) vypadá moc pěkně. Brava to samý (tu ale málokdo sleduje). History HD je o poznání horší. Eurosport HD vůbec nic moc, ale pořád mnohem lepší, než kterákoliv SD verze.
uživatel
vortimond
16.04.2009, 22:05.27

Naprostý souhlas
uživatel
kimi
16.04.2009, 22:44.23

Vorti

už tě vypustili? :laughing: a pořád stejný!! :bomb:
uživatel
spyko
17.04.2009, 01:48.55

@kuba

Nevím co jsi nepochopil, asi to že jsem speciálně tebe několikrát žádal aby jsi vypustil můj nick? asi jo Rv
Komunikace se zákazníkem je základem podnikání a na to by si měli všichni v tomhle bordelu už zvyknout, co je na tom nepochopitelné???
jestli umíš číst, můj názor na obě vlákna tam je, ale to by na tebe bylo asi příliš :((
další snůšku nesmyslů si laskavě odpusť, předem díky ;)
uživatel
poky1
17.04.2009, 02:58.21

poky1

klídek,když nejde o život,jde o H.O.V.N.O
uživatel
pierrepetr
17.04.2009, 11:44.51

RE: Pochvala GITALU omluva vortimondovi

Já se moc omlouvám, že jsem zkopíroval celý přípěvek, když jsem souhlasil jen s poslední větou, co se týká nabídky programů, ale možná to z toho mého příspěvku vyznělo stačilo to jen pořádně přečíst :-) Co se týká HD nemám potřebu o něm psát i když už jsem ho viděl blíž jak v obchodě v regálu, jen to je pro mě funkce zatím zbytečná, jelikož můj životní styl má jiné priority a televizi beru jako dobrý relax po práci, když se mi nechce do hospody a nemám na ní vytvořenu psychickou závislost.A jen malý závěr když už si budu v budoucnu vybírat nového providera tak nejspíš vyhraje T&T protože už máme v baráku dvě karty zaktivované na jednoho člověka a za druhé aktivace u Gitalu se mi zdá příliš složitá, proto ani telefon nedobíjim pomocí kupónů chybí mi u nich bezhotovostní převod v bance. Přeji pěkný den. :))
uživatel
Frostcz
17.04.2009, 15:33.27

Re:že jsem speciálně tebe několikrát žádal aby jsi vypustil můj nick?
Bohužel Poky1, to nejde, pokud na tvoje moudra narazím sedmdesátkrát denně.
uživatel
kuba
17.04.2009, 21:47.33

gital-spánek?

Zdarec, tak už by to chtělo nějak oživit. Za min. rok mám namontováno a prodáno stovky "GITALek". Letos je to propadák. Karta se obrací ve prospěch "SKY-LINKu" (HD, Nové programy, atd.). Takže GITALE!GITALE! konec spánku a šupajdy zpátky na výsluní. R^
uživatel
slavajs
18.04.2009, 00:00.31

@kuba, kubula a kubikula - ty musíš bejt strašnej puberťák :)))
uživatel
poky1
18.04.2009, 01:27.31

Frostcz

aktivace u Gitalu se mi zdá příliš složitá, proto ani telefon nedobíjim pomocí kupónů chybí mi u nich bezhotovostní převod v bance.
asi opravdu málo čteš
http://www.cslink.cz/cz/jsem-zakaznik/aktivace-programu/chap_153/art_132/moznosti-jak-zaplatit.aspx
uživatel
pierrepetr
18.04.2009, 12:24.55

poky1

Další moudro??? :)))
uživatel
kuba
18.04.2009, 14:14.41

od tebe žádné nevidím a asi nikdy nezahlédnu kubulo ;)
uživatel
poky1
18.04.2009, 18:25.11

Myslím, že stačí ty od tebe, blábolit nesmysly a prznit nick, to je tak jedinný, co ti jde.
uživatel
kuba
18.04.2009, 18:59.48

nic lepšího si za půl dne nevymyslel? ten nick jsi si zničil sám pro samé splašky které ze sebe chrlíš Kubulo :)))
uživatel
poky1
18.04.2009, 19:49.03

"pro samé splašky které ze sebe chrlíš", mluvíš jistě o sebě, že! Prznit nick, to umí pouze zoufalec, kterej má v hlavě prázdno. Končím v tomto vlákně, s (nevhodné slovo)em tvého kalibru to jinak nejde.
uživatel
kuba
18.04.2009, 20:47.47

no sláva, chtěl jsem to po tobě už před pár měsícema kubulo :laughing:
uživatel
poky1