Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.04.2009, 22:53.29

DIGI DUAL dva infračerv. snímače

Mám do TV kábelového rozvodu v rodinom dome zapojený signálz DIGI duál. Bohužiaľ len s jedným infračerveným snímačom - čidlom pre ďiaľkové ovládanie. Je technický a funkčne možné inštalovať ešte jednen snímač - čidlo a zapojiť káble z neho s káblom z prvého ešte pred vstupom do prijímača? Budem vďačný za overené informácie.
uživatel
antonius
17.04.2009, 06:37.09

RE: DIGI DUAL dva infračerv. snímače

To bys to čidlo co máš v Digi boxu musel odpojit na plošňáku uvnitř přijímače a sehnat si druhý snímač s kabelem.Který asi neseženeš u dealerů Digi TV.Nebo si to opsat ze svého čidla a nabastlit si to od někoho kdo tomu rozumí.
uživatel
Baron
17.04.2009, 06:53.41

toto je na prd použij toto a máš klid a ještě to můžeš bez problémů přemísťovat http://ovladace.net/detail/sada-pro-prenos-ir-signalu-bezdratova/
uživatel
markriz
17.04.2009, 07:00.24

RE-markíz

To je sice pěkné,ale co když je okolí zamořeno internet.síťí v pásmu 2,4GHz jako u nás.Drát je přece jen bezpečnější ohledně rušení.
uživatel
Baron
17.04.2009, 07:14.00

Možné je všetko.Jednému zákazníkovi som to robil podobne-iba s jedným čidlom.V jednéj izbe je čidlo a pozerá.Keď chce pozerať v druhéj môže ale nie prepínať.Keď chce prepínať musí si zobrať čidlo z prvéj izby do druhéj.Má iba jedno čidlo(nechcel investovať) ale mu to stačí lebo to má v detskéj a v spálni.Čiž cez deň deti v noci on.
uživatel
dobi
17.04.2009, 07:34.39

Jde to naprosto bez problémů. Použil jsem klasickou telefonní rozdvojku, natáhl další kabel. Od montážníka DIGI jsem koupil čidlo za 200 Kč. S ovladačem chodím mezi dvěma pokoji a je to.
uživatel
Petbox
17.04.2009, 08:32.48

a preco by nebolo v pohode sa to da a nemusi to byt cidlo od digi schemy su vsade na nete napr.na www.cssf.cz v sekcii navody nic zlozite
uživatel
jopo166
17.04.2009, 08:46.52

Petbox

Petbox - vďaka za povzbudenie. Budem Ti povďačný, ak podrobnosti zapojenia mi pošleš na antmik@post.sk. Čidlo mám, kábel nie je problém.
uživatel
antonius
17.04.2009, 23:14.50

Petbox

Ešte raz úprimná vďaka za informácie a e-mail.
uživatel
antonius
21.04.2009, 11:51.58

viete niekto na akej frekvencii pracuje IR snimac v humaxe 5400? chcel by som paralelne pripojit druhy IR senzor a mam zo sony TV a ten pracuje na 40KHz??

vdaka
uživatel
ager