Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.04.2009, 12:51.51

MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočnosť ?

Dostal som včera nejake propagačné materiály od Skylinku a je tam v HD balíku uvedená aj stanica MGM HD. Ja som však na Astre 23,5 nenašiel žiadne MGM HD. Je to blud alebo nie !?
uživatel
atras2
17.04.2009, 12:54.05

RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...

V květnu chtěj přidat ještě jeden HD program a bylo veřejným tajemstvím, že to bude MGM. Tak už je to asi potvrzený...
uživatel
Fantomas
17.04.2009, 13:17.18

no mám tu brožuru, tedy skylink magazín duben 2009 před sebou a nic takového jsem tam nenašel, možná jsem odbyl čtení nebo máš jinou.
Pokud by to byla pravda a MGM HD by skutečně ve skylinku bylo, je pravdou, že se už o tom dříve hodně psalo, tak proč ne, ale ne se stejným obsahem jako MGM SD, pokud ano byla by to po filmboxu HD druhá katastrofa.
uživatel
Babui
17.04.2009, 13:25.46

Babui

co ti vadí na MGM SD?Snad ho nechceš srovnávat obsahově s Filmboxem HD?Na Filmbox HD se stačí podívat 1 den a máš na 3 měsíce vystaráno a můžeš si být jistý že ti nic ,,nového,, neuteče.O MGM se to říct nedá :)
uživatel
Dominik
17.04.2009, 13:33.16

@Dominik
:))) když s velkou slávou vstupovalo MGM do packetu UPC, také jsem ho měl rád...staré válečné filmy z II.světové války, sem tam nějaký vietnam, prostě fajn.Nyní od samého počátku jsem na MGM neviděl ani jeden film a tak rád bych se díval!!!
Katastrofou dvě jsem opravdu myslel, to že kdyby byla programová nabídka stejná jako u MGM SD, ale nikdy jsem tyto kanály filmové, tedy nespojil - na filmboxu HD jsem viděl celkem 4 filmy a vím, že se ještě budou opakovat půl roku, tedy pokud s tím SPI něco ke blahu předplatitelů neudělá.... ;P
uživatel
Babui
17.04.2009, 13:55.40

Musím si přisadit MGM je snad nejhloupější program

a nevím,koho muže vubec zaumout.Ještě jsem tam neviděl program,na který by se dalo dívat déle než pár sekund.Je to jen a jen americký brak 3.kategorie.
uživatel
Piller
17.04.2009, 14:18.48

ku...a NEDÁVEJTE tam MGM.Je to naprosto NEPRODEJNÉ zboží.Akorát zabere místo.SKYLINK:Měli by jste přihlížet i na přání vašich zákazníků,kteří vás živí!TAKY BY JSTE MĚLI SNÍŽIT CENU VAŠEHO HD BALÍČKU.JE TO PODVOD!PANE GLISNIK POPRAVDĚ,VY TAM VIDÍTE NĚJAKÉ HD??? PODÍVEJTE SE NA 1W.MĚJTE HEZKÝ DEN...
uživatel
garrrry
17.04.2009, 14:30.52

@garrrry

Proč to píšeš sem, tady pláčeš na špatném hrobě!? Pošli to na SkyLink a neopruzuj tady, nikdo odtud to tam dávat nebude! ;P
uživatel
Jackal
17.04.2009, 14:31.09

MGM je většinou nuda sledovat. jsou to spíš dobový, než klasický filmy. zapomenutá produkce. málokdy se tam objeví něco experimentálního, zajímavýho, co by nějak přežilo do dneška.
uživatel
vortimond
17.04.2009, 14:51.46

pro všechny

tak a teď by mě zajímalo co by jste tam vlastně uvítali za nový program - tisíc lidí a tisíc názorů.Já bych uvital HBO HD a Disney.Co vy na to?Je zajímavé že na setkání Skylinku tolik opěvovaný Sport1 se mezi hlasování prodejců neumístil na 1 místě. ;) Jinak sportu tam je myslím už dost,nějak mi tam chybí hudební program...že by MTV CZ? :)))
uživatel
Dominik
17.04.2009, 14:53.41

Dominik

já čakám len na sport 1,2 nič iné ma nezaujíma
uživatel
Jupi
17.04.2009, 14:55.56

@garrrry

HD tam určitě vidět je a za ty 3 kilča to stojí. Skylink bere co je, není zase takovej výběr, z těch filmů vlastně jenom Filmbox a MGM (protože HBO je za příplatek, což by se ti asi moc nelíbilo). Discovery+History tu nabídku zatraktivňujou nejvíc. nedokážu si ale moc představit, že to může někoho zaujmout bez toho, aby se někdy v minulosti potkal s angličtinou, ale na češtině se prý pracuje.
uživatel
vortimond
17.04.2009, 15:23.40

@ Jackal

No máš pravdu,nepatřilo to tady.Nejsem závislý na ofico kartách.Ale nelíbí se mi,jak v tomto směru zaostáváme...
uživatel
garrrry
17.04.2009, 15:37.12

@garrrry

někdo to těm seveřanům zaplatit musí a určitě to není levný. ty si myslíš, že emu je dneska výsada pár vyvolených? diablo se prodává jako blázen a provideři musí myslet pořád víc na bezpečnost.
uživatel
vortimond
17.04.2009, 15:53.04

@vortimond

Já ho taky využívám.No ale všechno jednou skončí.Nebo ne???
uživatel
garrrry
17.04.2009, 16:05.26

pro všechny

HBO HD, klidně i za příplatek, bohužel mám neblahé tušení, že to nabídne na podzim gital... respektivně MediaVision
uživatel
Babui
17.04.2009, 16:46.04

všechno je možný a nic není nemožný. to HBO HD jako jeden z mála je pořád volný. jinak Skylink už toho dost ,,vyžral,, a značkuje si teritorium. ještě by to chtělo napíchnout od holanďanů NAT GEO.
uživatel
vortimond
17.04.2009, 17:53.15

pro všechny

Bálíček si platím už od podzimu a za sebe můžu říct, že z MGM mám husí kůži. Jak píše dobře vortimond....NAT GEO by byla lahůdka.Klidně bych to skousnul i s titulky.
uživatel
Jarpet
17.04.2009, 17:58.42

Problem je v tom,ze National Geographic Channel ma divne podmienky pre zaradenie
? minimální počet předplatitelů 1000

? podmínkou je zařazení do základní programové nabídky
uživatel
Blooddog
17.04.2009, 18:48.18

Jo to v těch papírech

Ano, je MGM HD uvedeno v tom průvodním dopise od Skylinku. V brožurce není o něm ani zmínka, ale na tom dopise je přímo napsáno MGM HD mezi přidanými HD stanicemi do HD Plus..
uživatel
Zdenik
17.04.2009, 21:56.08

MGM - nejhloupější program ?!

Keď som totálny filmový ignorant a k plnému šťastiu mi stačí Fontána pre Zuzanu či Kameňák, tak sa tým aspoň nechválim v diskusnom fóre! Zatiaľ MGM nemám, ale po prečítaní tejto diskusie som si schválne pozrel program v najbližších dvoch dňoch. Pravdaže - špičkové oskarové filmy od 50 do 80 tich rokov. Režiséri iba námatkovo: Billy Wilder, Hal Ashby, Martin Scorsese, John Schlesinger, Robert Wise... Ale ľudia sú všelijakí, niekto má naladených 10-20 filmových kanálov a je hrdý, že mu tieto mená nič nehovoria :)
uživatel
jah
18.04.2009, 13:38.47

Nemoho nesouhlasit,pokud jim tato jména či filmy od nich nic neříkají,atˇnevrtají do MGM.
uživatel
kleopatra
18.04.2009, 19:46.52

jah, kleopatra

MGM není špatné, ....jen si ho neumím představit v HD a otom to je. Vlastně umím a o to je to horší. :O
uživatel
Jarpet