| 17.04.2009, 12:51.51 | |
MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočnosť ?Dostal som včera nejake propagačné materiály od Skylinku a je tam v HD balíku uvedená aj stanica MGM HD. Ja som však na Astre 23,5 nenašiel žiadne MGM HD. Je to blud alebo nie !? |
![]() atras2 |
| 17.04.2009, 12:54.05 | |
RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...V květnu chtěj přidat ještě jeden HD program a bylo veřejným tajemstvím, že to bude MGM. Tak už je to asi potvrzený... |
![]() Fantomas |
| 17.04.2009, 13:17.18 | |
RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...no mám tu brožuru, tedy skylink magazín duben 2009 před sebou a nic takového jsem tam nenašel, možná jsem odbyl čtení nebo máš jinou.Pokud by to byla pravda a MGM HD by skutečně ve skylinku bylo, je pravdou, že se už o tom dříve hodně psalo, tak proč ne, ale ne se stejným obsahem jako MGM SD, pokud ano byla by to po filmboxu HD druhá katastrofa. |
![]() Babui |
| 17.04.2009, 13:25.46 | |
Babuico ti vadí na MGM SD?Snad ho nechceš srovnávat obsahově s Filmboxem HD?Na Filmbox HD se stačí podívat 1 den a máš na 3 měsíce vystaráno a můžeš si být jistý že ti nic ,,nového,, neuteče.O MGM se to říct nedá :) |
![]() Dominik |
| 17.04.2009, 13:33.16 | |
RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...@Dominik:))) když s velkou slávou vstupovalo MGM do packetu UPC, také jsem ho měl rád...staré válečné filmy z II.světové války, sem tam nějaký vietnam, prostě fajn.Nyní od samého počátku jsem na MGM neviděl ani jeden film a tak rád bych se díval!!! Katastrofou dvě jsem opravdu myslel, to že kdyby byla programová nabídka stejná jako u MGM SD, ale nikdy jsem tyto kanály filmové, tedy nespojil - na filmboxu HD jsem viděl celkem 4 filmy a vím, že se ještě budou opakovat půl roku, tedy pokud s tím SPI něco ke blahu předplatitelů neudělá.... ;P |
![]() Babui |
| 17.04.2009, 13:55.40 | |
Musím si přisadit MGM je snad nejhloupější programa nevím,koho muže vubec zaumout.Ještě jsem tam neviděl program,na který by se dalo dívat déle než pár sekund.Je to jen a jen americký brak 3.kategorie. |
![]() Piller |
| 17.04.2009, 14:18.48 | |
RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...ku...a NEDÁVEJTE tam MGM.Je to naprosto NEPRODEJNÉ zboží.Akorát zabere místo.SKYLINK:Měli by jste přihlížet i na přání vašich zákazníků,kteří vás živí!TAKY BY JSTE MĚLI SNÍŽIT CENU VAŠEHO HD BALÍČKU.JE TO PODVOD!PANE GLISNIK POPRAVDĚ,VY TAM VIDÍTE NĚJAKÉ HD??? PODÍVEJTE SE NA 1W.MĚJTE HEZKÝ DEN... |
![]() garrrry |
| 17.04.2009, 14:30.52 | |
@garrrryProč to píšeš sem, tady pláčeš na špatném hrobě!? Pošli to na SkyLink a neopruzuj tady, nikdo odtud to tam dávat nebude! ;P |
![]() Jackal |
| 17.04.2009, 14:31.09 | |
RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...MGM je většinou nuda sledovat. jsou to spíš dobový, než klasický filmy. zapomenutá produkce. málokdy se tam objeví něco experimentálního, zajímavýho, co by nějak přežilo do dneška. |
![]() vortimond |
| 17.04.2009, 14:51.46 | |
pro všechnytak a teď by mě zajímalo co by jste tam vlastně uvítali za nový program - tisíc lidí a tisíc názorů.Já bych uvital HBO HD a Disney.Co vy na to?Je zajímavé že na setkání Skylinku tolik opěvovaný Sport1 se mezi hlasování prodejců neumístil na 1 místě. ;) Jinak sportu tam je myslím už dost,nějak mi tam chybí hudební program...že by MTV CZ? :))) |
![]() Dominik |
| 17.04.2009, 14:53.41 | |
Dominikjá čakám len na sport 1,2 nič iné ma nezaujíma |
![]() Jupi |
| 17.04.2009, 14:55.56 | |
@garrrryHD tam určitě vidět je a za ty 3 kilča to stojí. Skylink bere co je, není zase takovej výběr, z těch filmů vlastně jenom Filmbox a MGM (protože HBO je za příplatek, což by se ti asi moc nelíbilo). Discovery+History tu nabídku zatraktivňujou nejvíc. nedokážu si ale moc představit, že to může někoho zaujmout bez toho, aby se někdy v minulosti potkal s angličtinou, ale na češtině se prý pracuje. |
![]() vortimond |
| 17.04.2009, 15:23.40 | |
@ JackalNo máš pravdu,nepatřilo to tady.Nejsem závislý na ofico kartách.Ale nelíbí se mi,jak v tomto směru zaostáváme... |
![]() garrrry |
| 17.04.2009, 15:37.12 | |
@garrrryněkdo to těm seveřanům zaplatit musí a určitě to není levný. ty si myslíš, že emu je dneska výsada pár vyvolených? diablo se prodává jako blázen a provideři musí myslet pořád víc na bezpečnost. |
![]() vortimond |
| 17.04.2009, 15:53.04 | |
@vortimondJá ho taky využívám.No ale všechno jednou skončí.Nebo ne??? |
![]() garrrry |
| 17.04.2009, 16:05.26 | |
pro všechnyHBO HD, klidně i za příplatek, bohužel mám neblahé tušení, že to nabídne na podzim gital... respektivně MediaVision |
![]() Babui |
| 17.04.2009, 16:46.04 | |
RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...všechno je možný a nic není nemožný. to HBO HD jako jeden z mála je pořád volný. jinak Skylink už toho dost ,,vyžral,, a značkuje si teritorium. ještě by to chtělo napíchnout od holanďanů NAT GEO. |
![]() vortimond |
| 17.04.2009, 17:53.15 | |
pro všechnyBálíček si platím už od podzimu a za sebe můžu říct, že z MGM mám husí kůži. Jak píše dobře vortimond....NAT GEO by byla lahůdka.Klidně bych to skousnul i s titulky. |
![]() Jarpet |
| 17.04.2009, 17:58.42 | |
RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...Problem je v tom,ze National Geographic Channel ma divne podmienky pre zaradenie? minimální počet předplatitelů 1000 ? podmínkou je zařazení do základní programové nabídky |
![]() Blooddog |
| 17.04.2009, 18:48.18 | |
Jo to v těch papírechAno, je MGM HD uvedeno v tom průvodním dopise od Skylinku. V brožurce není o něm ani zmínka, ale na tom dopise je přímo napsáno MGM HD mezi přidanými HD stanicemi do HD Plus.. |
![]() Zdenik |
| 17.04.2009, 21:56.08 | |
MGM - nejhloupější program ?!Keď som totálny filmový ignorant a k plnému šťastiu mi stačí Fontána pre Zuzanu či Kameňák, tak sa tým aspoň nechválim v diskusnom fóre! Zatiaľ MGM nemám, ale po prečítaní tejto diskusie som si schválne pozrel program v najbližších dvoch dňoch. Pravdaže - špičkové oskarové filmy od 50 do 80 tich rokov. Režiséri iba námatkovo: Billy Wilder, Hal Ashby, Martin Scorsese, John Schlesinger, Robert Wise... Ale ľudia sú všelijakí, niekto má naladených 10-20 filmových kanálov a je hrdý, že mu tieto mená nič nehovoria :) |
![]() jah |
| 18.04.2009, 13:38.47 | |
RE: MGM HD v Skylinku - preklep alebo skutočno...Nemoho nesouhlasit,pokud jim tato jména či filmy od nich nic neříkají,atˇnevrtají do MGM. |
![]() kleopatra |
| 18.04.2009, 19:46.52 | |
jah, kleopatraMGM není špatné, ....jen si ho neumím představit v HD a otom to je. Vlastně umím a o to je to horší. :O |
![]() Jarpet |