| 18.04.2009, 11:09.35 | |
přechod z digi tv kam ????dobrý den, pořídil jsem si nový samsung, 94 cm, full hd, obraz z digi tv nic moc, uvažuji o koupi sat. přístroje , ale: chci zhruba nabídku jako digi tv plus české programy/komplet/sporty v češtině ap.......poradíte ??? děkuji |
![]() ssaapp |
| 18.04.2009, 11:20.33 | |
re.SkyLink multi 2500,-kč HD 3800,-kč informace skylink.cz |
![]() vaclavbrno |
| 18.04.2009, 11:52.10 | |
RE: přechod z digi tv kam ????Přesně tak! Buďto CS Link nebo Skylink - podle chutě, kolik do toho chceš vrazit. Uvidíš ten rozdíl!!! R^ :8) |
![]() Dejf |
| 18.04.2009, 12:19.08 | |
děkuji.....děkuji, už jsem se díval na netu, asi teda skylink |
![]() ssaapp |
| 18.04.2009, 12:20.06 | |
No abychombyli objektivní i když oba zmíněné balíky mám na rok předplaceny,tak specielně Filmboxy ale i řada jiných programu je naprosto srovnatelná s UPC či DIGI mazanicí.Dobře je na tom CT-Markíza i dá se říci STV.Zbytek už ale pokulhává.HDTV je jiná kapitola a tam moc výhrad až na mutaci v našem jazyce OK.Ale i to se pevně věřím za čas vyvrbí ke spokojenosti všech. |
![]() hobo |
| 18.04.2009, 14:27.02 | |
RE: přechod z digi tv kam ????ja som tiez zacal uvazovat nad nahradou digia je to pekne nafigu to co je na digi nie je nikde inde, ciastocne na UPC to co chcem je kombinacia klasika, nejake dokumenty, animal, jetix (lebo deti), nieco pre dospelych ... mne to vychadza zatial na skylink alebo gital (alebo obe lebo CZ/SK), k tomu UPC direct na vsetky ostatne menej sledovane kanaly, a pripadne Skylink Multi lebo Viasaty a triple X to ma bude stat nejakych 4-5000 pociatocna investicia na karty, 2500 investicia do miltibeamu, par stovak na lnbcka a drobnosti, nieco za instalaciu (ak sa vobec niekto taky najde, kto instaluje rozsah 1-23) a potom mesacne cca 600 SKK HD a pod v buducnosti, ked sa to rozsiri viac.... Hmm, nebolo by jednoduchsie nechat si po kabli doviest Magio??? :(( |
![]() emkac |