Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.04.2009, 15:26.37

Konec Canal Digital Nordic v EMU?

Zdravím všechny,
dneska mi přestaly jít všechny programy Canal Digital Nordic přes Diablo. Nový UW nevyšel a na satpimps píšou, že už je konec. Neví o tom někdo něco? :)

Díky.
uživatel
Fantomas
29.04.2009, 15:36.38

RE: Konec Canal Digital Nordic v EMU?

Vyzera to tak.Nech mu je zem lahka....
uživatel
Bruty
29.04.2009, 15:50.21

Mělo to být už 15.4., mají dva týdny zpoždění.
uživatel
J_N
29.04.2009, 16:19.35

Jsem zvědavej, s čím přijde Diablo teď. Canal Digitaal je chabá náhrada (a navíc ještě bez HD...)

Jinak na MII+ to prej taky nejede.
uživatel
Fantomas
29.04.2009, 16:28.01

Obávám se

že jednoho dne bude konec definitivní a taky se nezboří svět.A HD budeme mít pomalu 10 programu a za dobrou cenu tak co.
uživatel
hobo
29.04.2009, 17:05.13

jestli je to fakt konec CDN na diablu, je tady možnost zásobení německého trhu Skylink kartama. zájem bude. všimli si dokonce i Novy Sport HD (hlavně kvůli tomu, že to chodilo v základu bez předplatnýho) i když názory na kvalitu jsou různý.
http://forum.digitalfernsehen.de/forum/hd-tv-die-zeitschrift/210626-nova-sport-hd-3.html
uživatel
vortimond
29.04.2009, 17:44.17

Konec Canal Digital Nordic v EMU?

To nic budeme mít 4 krásné čtečky ze 3 ks diabel navíc pro všechny druhy karet,stejně jsem je poslední dobou využíval hlavně jako čtečky karet Gamma,Conax,Cryptoworks a Viaccess,protože se mi stejně všechny karty nevešly do čteček přístroje Vantage a Octagon ma pouze dohromady 3 čtečky a 8 ks karet někde musím mít!!!!!
:laughing: :laughing: :laughing: R^ a přesto toho jede dost,že to normální smrtelník nemůže ani sledovat,tak houby zle :8) :8) :8) :8)
uživatel
hery
29.04.2009, 18:46.11

pro skylink samý pozitiva. jednak přece jenom pár diablistů si to i nakonec předplatí (i když se říká, že kdo je zvyklej na emu, tak si nikdy nic nepředplatí) a taky spousta podnikavců, který jsou zběhlý v nejrůznějších mezinárodních bankovních převodech to začne exportovat do rakouska, německa a bůhví kam všude. i když tam zatím pohříchu chybí filmy, protože ten filmbox HD je fakt taková chabá zábava pro sklerotiky.
uživatel
vortimond
29.04.2009, 19:55.29

Nový UW 1.73

Už je na svete nový UW 1.73
uživatel
janorum
29.04.2009, 20:33.11

vortimonde stát se muže všechno ale těžko si dovedu představit že si Jürgenové a Haraldové budou masivně předplácet SKYLINK kvůli Nova sport HD.A na "západ" poputuje jedna karta za druhou..trochu najivní představa.
Mentalitu toho to národa dobře znám a myslím že to opravdu nehrozí.
"Originální" němci určitě ne..možná tak ojedinělě "česko-německé manželství"..
uživatel
pat
29.04.2009, 20:43.35

pat

kvůli Nova Sport HD určitě ne! taky se jim to většinou moc nelíbí, když si přečteš ty příspěvky. ale kvůli Eurosportu jo! tam jsou velký a významný akce v HD. tenis, atletika, tour de france... a taky kvůli history a discovery, nebo kdyby tam byly nějaký atraktivní filmy (což zatím moc nehrozí). němci umí dobře anglicky.
uživatel
vortimond
29.04.2009, 21:01.43

jestli znáš trochu němce, což pochybuju, tak víš jak populární je tam francouzská cyklistická tour nebo že by rádi viděli v HD plavecký MS teď v červenci. nebo roland garros už teď v květnu.
uživatel
vortimond
29.04.2009, 21:09.46

Já zase pochybuju o Tvém přemýšlení to nemá logiku.,,
Nedovedu si opravdu představit německé držgrešle jak si platí nějaký český balík kvůli plavání nebo kvuli Roland Garos které trvá 14 dní...
Možná se najde nějaká výjimka ale masový odliv karet nach Deutschland opravdu nečekej..
tchüss und alles gute
uživatel
pat
29.04.2009, 21:13.10

ale oni už tam ty karty jsou :laughing: zmiňujou tam nějaký český dýlery. a fakt to nejsem já, kdo je tam posílá
uživatel
vortimond
29.04.2009, 21:30.07

Takze je to potvrdene!!! Canal Digital dnes vyradil karty CAS5 na ktore posiela stare key 29 a na nove CAS7 key 30,ktory sa vysiela uz aj v ECM streame.Cize diablo,m2+ vsetko off na dlhy cas
uživatel
Bruty
29.04.2009, 21:49.28

jj už je to všude na fórech. podpora CAS 5 karet skončila.
uživatel
vortimond