Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.05.2009, 20:37.48

NOVA HD vypadávání signálu

Ahoj,tak jsem si konečně po vráceném DIGI TV /nespokojenost s obrazem/ konečně pořídil též SKYLINK karu s HD přijímačem TOPFIELD 7700HSCI k plazmě Panasonic TH-50PZ80EA.Vše super a protože kartu vlastním jen týden,užívám si všech programů tedy i těch asi 5 v HD-zatím volně. Při sledování NOVY v HD mi asi po 5-10min. na chvíli vypadne signál /černý zobrazovač/ a hned zas naskočí :scared: Jak NOVA HD prosím funguje vám??? Ještě se mi na tomto Nova HD kanálu občas objevý v levým horním rohu asi do čtvrtky bílá vodorovná přerušovaná 3mm čára.Ta samá se mi občas objeví i na Óčku-nikde jinde. Tak nevím-plazmu mám už asi půl roku a nikdy mi to neudělala a vlastně až na zmíněné 2 kanály ani nedělá. Nevíte kde mám hledat - jestli v novém Topfieldu,nebo v signálu nebo že by opravdu v plazmě?? Za vaše názory či rady vám předem děkuji. Zdraví vás roman :)))
uživatel
esik33
06.05.2009, 21:04.28

RE: NOVA HD vypadávání signálu

Nova HD frčí bez problémů, na očko nekoukám.
uživatel
kuba
06.05.2009, 21:31.17

Máš špatně nastavenou parabolu. Výpadky a ta bílá čára souvisí se špatnou kvalitou signálu. Topfieldovi prostě už nestačí úroveň a tak "škytne". Tahle mašina nepatří mezi ty nejcitlivější.. Popadni měřák a kukni na BER.
uživatel
Diaboltp
06.05.2009, 21:35.47

Nova HD jede z nového DVB-S2 transpordéru s TF7700 úplně v pohodě bez výpadků, doporučuji poslední fw 7.01.05! Ta přerušovaná čára v horním rohu se vyskytuje i u některých slovenských programů, používám proto u Panasonicu 37LZD85F funkci "převzorkování obrazu", která ořízne kraje obrazu s tímto neduhem... Asi je to satelitem, jelikož u předchozího Technisatu STR1 jsem na to nenarazil.
uživatel
Serano
06.05.2009, 22:56.32

RE:NOVA HD vypadávání signálu

Mno jo a pro TF 7700hsci s ID 23422 záse nic,hm. :lookaround: :(((
uživatel
Saták1
07.05.2009, 18:20.54

Téma: NOVA HD vypadávání signálu

Díky za rady,se špatným nastavením paraboly si nejsem jistý,ale myslím si,že bude asi dobře-na jiných kanálech to vypadávání signálu není-tedy všude jinde příjem naprosto v pohodě bez výpadku signálu.Tož su z teho jelen vám povíím.Je pravda,že jsem to nenastavoval já-bo na to nemám měřák,ale jeden známý co se s tím živý.Ještě jsem s ním nemluvil - tož se ho na to budem muset asi přeptat.Jo ještě dodávám,že mám parabolu o průměru 90cm.Budu rád když mi ještě někdo k tomuto tématu písnete.Díky
uživatel
esik33