| 20.05.2009, 22:09.36 | |
Čt 2 Někdo to rád horkéKoukám že se zase budeme všichni učit anglicky :-/ ,pravý reproduktor čeština, levý angličtina |
![]() Stanowi94 |
| 20.05.2009, 22:17.46 | |
re :Neslyšel jsi nikdy o Duálním zvuku?Nebo neumíš obsluhovat svůj satelit? :))) |
![]() lubbik |
| 20.05.2009, 22:23.07 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horkéNaopak, levý čeština, pravý originál ;-) |
![]() Martin79 |
| 20.05.2009, 22:25.54 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horkéJe to jedno!!!Třeba stojí za telkou :))) Ber to prosím v úvahu :laughing: |
![]() binladin2 |
| 20.05.2009, 22:58.26 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horképro "lubbik" "abinladin2": lubbik asi ty sám neumíš obsluhovat satelit protože když se u tohoto filmu navolila monofonní stopa tak v levé kanále šla angličtina přes češtimu a v pravé kanále bylo ticho protože ten je pochopitelně vždy u této monofonní stopy neobsazen. Prosím než začneš kritizovat a poučovat ostaní tak si to sám ověř jak to vlastně je a nebo to bylo než vůbec něco napíšeš. To totíž není poprvé co to má Media Vision za CS link u ČT při duálu rozhašené. Naposledy na ČT 1 u jednoho filmu hned šel dual a za chvílu zase ne a pak zase ano a pak zase už ne až do konce filmu. Už aby Media Vision skončila smlouva na šíření ČT a převzal to někdo jiný jako např. Towercom. |
![]() parere |
| 20.05.2009, 23:09.48 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horkéTo je zajímavý že víš, že ten problém nebyl třeba přímo v ČT při odbavení a hned to hážeš na Media Vision... |
![]() technikTKR |
| 20.05.2009, 23:16.07 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horkéNebo má přehozené káble k repro :)))@parere Tvůj přijímač neumí pustit každou stopu zvlášť? |
![]() Tomik535 |
| 20.05.2009, 23:19.41 | |
re parereAle ale.Kde je psáno 23,5°!!!?Na 19,2 no problem.Osobně jsem tam juknul.Test DM 800.A jelikož zatepluji namám přístup na wifi a sdílečku na skylink/gital R^ |
![]() binladin2 |
| 20.05.2009, 23:26.36 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horképro TechnikTKR. Zasa se chceš hádat a nutit ostatním ty svoje pravdy?! Když u to zmiňovaného filmu na ČT 1 u pozemního vysílání šel duální zvuk u celého filmu bez problému narozdíl o satelitu kde hned šel a pak zas ne a pak za zase ano a nakonec asi po třetině filmu už vůbec tak nebyla asi vina u odbavení z ČT. Navíc sem volal do ČT a řešil sem to a vím co mě odpověděli. Když sem volal na Media Vision a ptal se jim proč jim blbne duál tak mě tvrdili že tento film není duální. Když sem jim na to odpověděl že v programu aj na TXT je uvedeno Dual a že to aj u pozemního vysílání jede bez problému v Dualu a pustli jim to do mikrofonu telefonu tak změnili a odpověděli že mi k tomu nedovedou nic říct protože ten kdo za to odpovídá není přítomen. Já jen vím, že když je na ČT něco v duálu a to je velmi málo tak je to na satelitu vždy problémové. U Markízy a STV od Towercomu vždy bez problému.PS: Chci tě upozornit že jestli zase začneš napadat a tvrdit že koule je hranatá atd. tak nebudu v žádném případě reagovat!!! |
![]() parere |
| 20.05.2009, 23:37.24 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horkéCo může být tak technicky složitého prohodit kanály a místo sterea vysílat dvakrát mono, že to nemůže v pohodě fungovat?Že by ve "opatrná" uklízečka ve studiu? :-/ |
![]() Tomik535 |
| 20.05.2009, 23:41.34 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horképro Tomik535: Umíš číst jasně sem psal že u monofonní stopy jela na levém kanálu angličtina s češtinou dohromady a v pravém kanálu nejelo nic. Jestli o tom nevíš ta ČT1 a ČT2 používá dva zvuky a první je stereofonní (pokud se vysílá Stereo) a má velikost 256 kbps a druhý je pouze monofonní a používá se pouze levý kanál v pravém je vždy ticho a má velikost jen 192 Kbps. Tento monofonní zvuk je určen např. pro monofonní převaděče aby právě nevznikaly problémy u duálního vysílání. U ČT 1 se ještě používá navíc AC3 a má velikost 448 Kbps.Mám to aj nahrané na Dreamu a možeš se klidně dojet přesvědčit že u mona kde má byt jen čeština se plance čeština s angličtinou v levém kanále dohromady a v pravém není pochopitelně nic. Když mám vybraný jen levý kanál tak mosí jet jen čeština a ne oboje!!! Chce to jen číst pozorně co sem napsal. |
![]() parere |
| 20.05.2009, 23:46.48 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horképro Tomik535: Prostě Media Vision to vysílal mono tak že zmixoval levý kanál s pravým ze sterea a neuvědomil si to to není totiž stereo ale dual a tak tím pádem šel jede zvuk přes druhý. To je úplně běžný jev že ze sterea udělám mono tak že zmixuju levý s pravým. |
![]() parere |
| 21.05.2009, 00:16.47 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horké@parereMusel jsem si znovu přečíst tvůj první příspěvek,je tak dlouhý, že jsem ho poprvé jen přeletěl. Chápu jak to funguje, jen jsem tě špatně pochopil. Tys psal o monofonním už jejich vysílaném (levém) slepeném kanále, já to pochopil, že ti ten slepený zvuk šel až po navolení mono na přijímači. Což samozřejmě dělají, že oba kanály sečtou. Proto jsem se ptal, zda ti jde zapnout místo mono(sečteného sterea) jen levý - pravý. Hoj |
![]() Tomik535 |
| 21.05.2009, 02:06.04 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horképokud je nejhůře,balance na TV to řeší |
![]() pierrepetr |
| 21.05.2009, 06:15.39 | |
re :Nevím,když jsem to o půl deváté pustil,tak to šlo normálně.Jak to šlo v DVB-T? |
![]() lubbik |
| 21.05.2009, 06:26.17 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horké...pěkná diskuze pánové, početl jsem si... a asi mám zázračný receiver, ale mě na Openboxu jela čeština i angličtina zvlášť...nic slepeného.... takže Ang jsem vypnul... ale abych pravdu řekl, díval jsem se až od půlky filmu :)))) což mě mrzí nejvíc :)) |
![]() kacenkin |
| 21.05.2009, 08:24.28 | |
re allDefinitivní rozlosknutí!!!Naši si čt2 nahrávali DVB-S.Test DM 7025.Co bylo ráno to první,blbne sat!!!Včera jsme se chtěli koukat na čt2 a to se nedalo :))) parere má poloviční pravdu.Je pravda že zvuky jsou do sebe.O tom není pochyb.Ale netrvá to celý pořad.To přesně koresponduje s kacenkin! R^ Já když jsem na to čucel tak to bylo taky ok.A druhý poznatek.Fotr údajně přepíná na analog.Jihlava analog z Hradce 57 kanál a problém se opakuje.To berte s rezervou :))) Otěcko je agronom v důchodu :laughing: :laughing: To by se z toho Media Vision vyzula a chyba na straně čt!!! Rv |
![]() binladin2 |
| 21.05.2009, 09:09.03 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horkéNebyl žádný problém, kdo chtěl, mohl poslouchat česky, a kdo chtěl samostatně angličtinu tak taky. Byly totiž vysílány dvě stopy, CZE a ces, CZE byla v pořádku, vlevo byla čeština a vpravo angličtina. Stopa ces byla špatná, vpravo byl mix čeština + angličtina a vlevo ticho. Stačilo pouze přepnout na zvukovou stopu CZE. Jinej problém nebyl.Stačí pouze umět ovládat svůj satelit. :))) |
![]() kuba |
| 21.05.2009, 11:03.14 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horkéNevím, ale taky sem se podíval na výber audio stop. Byly v nabídce dvě. Jedna v duálu a jedna čistě česky :-) |
![]() lukin |
| 21.05.2009, 13:46.31 | |
RE: Čt 2 Někdo to rád horkéZ UPC Direct mi šla pouze čeština. TV mám nastavenou na stereo. Na pozemní vysílání jsem nepřepínal, protože z Javořice je nekoukatelný signál. |
![]() simon |