| 22.05.2009, 19:15.55 | |
Prepojenie stb cez loop outAko to je vlastne s prepojenim cez loop out(o polarizacie mi nejde-to je jasne: preto to neuznavam a nepotrebujem).Ide mi o tie napajacie napätia lnb,ci sa nepobiju(neskratuju),lebo par krat som cital,ze niekomu takto odisiel stb.A mam to aj z vlastnej skusenosti.Chcel som asi pred rokom preskenovat pre zaujimavost analog(s dvbs stb tocit na jednotlive druzice a potom s analogom skenovat).A analog stb ko(aspon uz som nemal snahu ho skladovat a mohol som ho zlikvidovat).Ako je to riesene,aby nedoslo ku skratu,ked sa to obcas stava.Ako pisem-nepotrebujem to ani neuznavam(existuju twin lnb,pripadne ja mam motor a k druhemu samostatnu parabolu a multifocus. |
![]() Kasr |
| 22.05.2009, 21:36.16 | |
RE: Prepojenie stb cez loop outto je různý podle přijímačů. já mám Homecast 5101 a k tomu je přes LOOP připojená SS HD 2 karta. problémy mám, když používám na kartě DiseqC přepínač. potom když zrovna zase nepoužívám kartu a zapnu opět ten Homecast, tak se chová divně. takže to asi budu řešit tak, že satelity budu měnit vždycky jenom na Homecastu a potom by to (zdá se) mělo fungovat OK, což mi stačí. |
![]() vortimond |