| 27.05.2009, 10:12.14 | |
Wimbledon na NověPrávě jsem se na nejmenovaném serveru dočetl, že nás v přištích třech letech čeká Wimbledon na Nově. Nevíte někdo, proč vlastně platíme koncesionářský poplatek ? |
![]() Chercheur |
| 27.05.2009, 10:14.58 | |
RE: Wimbledon na Novějo bude to aj na novasport super R^ |
![]() Jupi |
| 27.05.2009, 10:15.02 | |
RE: Wimbledon na NověCo ma Wimbledon spolocne s koncesionarskym poplatkom? |
![]() Blooddog |
| 27.05.2009, 10:20.38 | |
BlooddogU nás Wimbledon po řadu let vysílala ČT. Jen konstatuji, že z ČT 4 mizí atraktivní sportovní přenosy, proto mluvím o poplatku. |
![]() Chercheur |
| 27.05.2009, 10:22.16 | |
RE: Wimbledon na NověKto da lepsiu ponuku,ten berie..vsetko je to o prachoch |
![]() Blooddog |
| 27.05.2009, 10:36.38 | |
RE: Wimbledon na NověAle ČT se nechce dát lepší ponúku, protože by pak neměla peníze pro své kamarádíčky, které si tam drží 40 let ;P |
![]() Babui |
| 27.05.2009, 10:48.42 | |
Liga mistrů možná taky.A počítej s tím, že na NovaSport bude pravděpodobně od příští sezóny i Liga mistrů. Nejsou spokojeni se sledovaností mimo víkend a toto je příležitost. Někde to bylo v rozhovoru s Kindernayem. |
![]() polulin |
| 27.05.2009, 11:01.39 | |
RE: Wimbledon na NověAle ved budete mat na CT top sutaze ako Gambrinus liga,rozne domace poharove sutaze,tenisove turnaje..bude co pozerat :D |
![]() Blooddog |
| 27.05.2009, 11:06.22 | |
RE: Wimbledon na NověNo jsem na to zvědav. V každém případě je dobré, že na NovaSport HD bude lepší obraz než by byl na ČT4. Ale zase na druhou stranu měla ČT v minulých letech možnost změny kurtu podle aktuální situace (kde byl atraktivnější tenis), ale jestli bude toto mít i Nova, nevím. No a hlavně, jestli NovaSport kvůli právům na jiné sporty nebude tenis rušit fotbalem, motorismem... |
![]() jirka67 |
| 27.05.2009, 11:21.26 | |
RE: Wimbledon na NověOta Černý už to může pomalu zabalit Čt4,je už delší dobu se sportem naštíru,ta jejich programová nabídka je čím dál horší,ale s tím že bude LM na Nově asi počítat nemůžeme,protože Nova Sport už má taky hodně sportu,to by asi potřebovala ještě jeden program.Jinak souhlas s Chercheur a jirka67. |
![]() jackino |
| 27.05.2009, 12:22.39 | |
ChercheurHele, ty kubánče, koncese platíš státu a ten je cpe kam uzná za vhodné.S přenosy na CT to má prdlajs společné.Za Wimbledon na Novasport musíš platit také, pokud ji pochopitelně nekradeš z Intelsatu.Což si myslím je většina případů zdejší chytráků, ohledně koncesionářských poplatků. Už se zase připravuje v parlamentu další tah na český idioty voliče.Podobně jako to bylo s poplatky u doktora, to ted bude s poplatky koncesinářskými. Pak se zruší poplatky v autobuse, na dálnici, na parkovišti a nakonec tu všichni pochcípáme hlady a ve špíně. |
![]() Saxon |
| 27.05.2009, 12:31.33 | |
upřesnění...Na programovou úroveň CT4 mám stejný názor jako vy/nelíbí se mi/, ale už před jeho vznikem bylo informováno, že na něm půjdou i menšinové sporty/většinou/, tak proč to očekávání já nevim čeho....P.S: Pokud má někdo opravdu rád Wimbledon, tak stejně dávno sleduje BBCi na Astře 28,2e. |
![]() Saxon |
| 27.05.2009, 12:55.58 | |
chytří diskutéřiSaxon ty seš chytrej jak rádio, nebudeš ty docent ekonomie nebo snad profesor? Jenom tak na okraj poplatek a smluvní cena je trochu rozdíl, ne? A nezlob se na mě koncesionářské poplatky de facto už neplní funkci pro, kterou byly prvotně zřízeny. Chtěl bych slyšet jak byste ty a tobě podobní pištěli, že je to nespravedlivé, kdyby milionáři platili procentuelně vyšší daň. |
![]() marek2212 |
| 27.05.2009, 13:05.23 | |
RE: Wimbledon na NověSdílím jiný názor:Externistů pro ČT je více než dost a právě z koncesionářských poplatků hospodaří tuším s 5 miliardami Kč ročně, což představuje velmi slušné živobití pro kamarádíčky, jak jsem uvedl výše. Jediné pozitivum u ČT je kanál čt24, který je spravován na profesionální úrovni. Sleduji veřejnoprávní ORF asi 40 let a je to nebe a dudy a rozumím tomu, že tam 30 let nepustili komerční subjekt, ale ta úroveň je někde úplně jinde. Je to o plýtvání tak tradičním ve státním sektoru, kde mají koncesi jistou a pak to vypadá jak to vypadá... nevzpomínám si za posledních 10 let, že bych se na něco kloudného díval nebo těšil na veřejno právní TV. Mlžení o menšinách si také mohou strčit za klobouk "povinnost ze zákona" - klidně mohou od 04:00 do 06:00 PS: Píšeme zde o tenise jako o královském sportu a divák v česku žijící by měl mít českou mutaci, i když někdy zbytečnou, protože tennis o komentování není, je o hře, která na veřejnou TV, jako veřejnou službu patří. |
![]() Babui |
| 27.05.2009, 13:20.45 | |
marek2212nemusíme mluvit o milionářích, do konce roku byla daň, dle pásem až 32%, což v praxi znamenalo, že zaměstnanec spadající do tohoto pásma včetně zdrav. a soc. pojištění dřel půl roku pro stát.od roku 2008 se sice daní 15 %, ale mistr Kalousek vymyslel na oplátku super hrubou mzdu, ze které se až nesmyslně tato daň počítá, tak že vlastně vše zůstalo při starém. je úplně na ostudu pracovat jako zaměstnanec v ČR s pomyšlením, jak se ze zaplacenou daní nakladá a to platí i po možném zrušení koncesionářských poplatků, protože stát bude dotovat toto médium o5 ze zákona (jak hnusné slovo)pořád... |
![]() Babui |
| 27.05.2009, 13:36.48 | |
RE: Wimbledon na NověNemusim být docent ekonomie, ani profesor.Je uplně jedno jak se tomu odborně říká, prostě jde o peníze z naší peněženky. Co to toho pleteš milonářskou daň? Hledej si v tom co chceš, já jen narážim na ty jedince co tu furt skuhraji.Vždyt je to už trapný, to neumíte nic jiného? Třeba vám nakonec přijde vhod osvobození kocesionářských poplatků při dárcovství krve. To neni špatný nápad, ale zase to neni uplně zadarmo, co? Čecháčkovi jak se nestrčí něco pod rypák a zadarmo, tak furt skuhrá. :))) |
![]() Saxon |
| 27.05.2009, 14:40.00 | |
RE: Wimbledon na NověDavis Cup a Pohár Federace vysílá ČT vždy taky jen zápasy s českou účastí ! A nikomu to nepřijde divné ! Proč by měla ČT vysílat Wimbledon, když naši vypadají všichni v prvním kole ? Kdyby se Berdych, Štěpánek nebo Vaidišová dostali do finálových kol, tak by to vysílala taky ! Dělala to tak ostatně vždy ! |
![]() Tondach |
| 27.05.2009, 18:20.06 | |
@TondachČeská televize(pominuliČT4)Vysílala z Wimbledonu poslední kola za dob Lendla a Mečíře a to je pokud si dobře pamatuji dobrých 15 let. |
![]() jackino |
| 28.05.2009, 09:04.20 | |
SaxonNemám nic proti koncesionářským poplatkům, natož proti poplatkům u doktora. Jen mě iritují priority ČT. Mám dojem, že např. exkluzivní sportovní přenosy pro ni jsou příliš drahé, aby mohla televizním revolucionářům garantovat trafiky (Kraus a další). Podobné přenosy vysílá řada veřejnoprávních TV v Evropě, ale ČT je zkrátka chudinka |
![]() Chercheur |
| 28.05.2009, 10:04.16 | |
jackinoZapoměl jsi na vítězné tažení Jany Novotné z roku 1998.To bylo také na CT.I Kordu z Austrálie/1998/ jsem na CT viděl živě. |
![]() Saxon |