Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.06.2009, 20:07.13

VANTAGE.nastavení poslední sled. stanice

Vantage HD, nastaveni TV stanice
Mám VANTAGE HD7100S, FW:02.4901.
Po vypnutí přijímače a znovu zapnutí „nenaběhne“ poslední zvolená stanice. Vždy se zobrazí první stanice z TVseznamu_Vše. Existuje možnost nastavení, aby se vždy zobrazila poslední zvolená stanice?
Dík za info.
uživatel
vasek33
04.06.2009, 12:44.01

RE: VANTAGE.nastavení poslední sled. stanice

Mám HD8000S a na uvedenom FW ( 024902(bis) ) a aj na všetkých predošlých sa to chová nasledovne :
Pri prázdnom Timer-i (časovači) nabehne posledne sledovaná družica a program.
Pokiaľ je niečo naprogramované v časovači, vždy nabehne program, ktorý je naprogramovaný, pri viacerých záznamoch ten, ktorého čas je najbližší.
Skús pozrieť, či nemáš nejaký bordel v timeri (časovači), prípadne zazálohuj setting (HDD, USB-Key), daj továrne nastavenia a obnov setting zo zálohy, alebo ho vytvor nanovo.
uživatel
Ferrari
04.06.2009, 17:18.51

Alebo máš v : Menu - Nastavení systému - Nastavení času - Time Reference Channel : 1. xxxxxx ;
Potom sa to správa tak ako popisuješ, keď dáš túto položku na VYP, platí popis uvedený vyšie...
uživatel
Ferrari
05.06.2009, 20:40.52

@Ferrari...udělal jsem, jak jsi psal o nastavení času čili VYP a teď VANTI funguje jak jsem si přál. dík za techn. info. (jen mimochodem: tvoje jméno ferrari ma něco společného s italskou F1 ? :) ještě jednou dík.
uživatel
vasek33
05.06.2009, 20:41.24

@Ferrari...udělal jsem, jak jsi psal o nastavení času čili VYP a teď VANTI funguje jak jsem si přál. dík za techn. info. (jen mimochodem: tvoje jméno ferrari ma něco společného s italskou F1 ? :) ještě jednou dík.
uživatel
vasek33
05.06.2009, 23:18.33

@vasek33

Ad.1) Nemáš začo, hlavne že pomohlo.
Ad.2) Ako sa to vezme, no majiteľom nie som :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
Ferrari