Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.06.2009, 22:00.49

TNT Sat - sparovany sat+karta, alebo nie

Ako vidim, pokial som predchodziu debatu docital do konca, tak je to uz zamknute...
Iba som sa chcel spytat, ci s tymto balikom (kartou)ma niekto osobnu skusenost, pretoze ako tam poniektori podotkli, vsade je uvadzane, ze karta funguje iba s prijimacom (zvacsa Strong 6420). Je teda karta sparovana, alebo funguje aj v samostatnom module + vlastny prijimac?

http://www.tvcorner.com/product_info.php/cPath/21_85/products_id/454
uživatel
sato
03.06.2009, 22:21.21

RE: TNT Sat - sparovany sat+karta, alebo nie

chodí to prý v diablu 2.3
uživatel
vortimond
03.06.2009, 22:32.09

TNT Sat - sparovany sat+karta, alebo nie

Ma niekto osobnu skusenostze to ozaj funguje na nejakom origo/multi came?
Vraj je to sparovane kvoli pouzitiu Viaccess 3, ktory donedavna nesiel na moduloch. Tolko teoria.
uživatel
sato
03.06.2009, 22:36.44

údajně se nejedná o klasický párování. ta karta prý funguje ve všech oficiálních boxech (sagem, strong) a není vázaná na nějaký boxID. proto se objevuje různě podpora. jsou taky zprávy, že by to mělo chodit na dreamboxech (?) s nejnovějším NewCS
uživatel
vortimond
03.06.2009, 23:15.49

To: Hujer a 007

Ked sa jeden z vas dostane k tej karte mozte ju testnut na nejakych moduloch/prijimacoch? Vyzera to ako dobry darcek na vianoce, hoci iba zacina leto! Snad to zaujme viacerych citatelov ak by to slapalo na samostatnom module, najm ked je Diablo/T-Rex tak rozsireny.

Inak k linku co som dal v prvom prispevku: Posielaju vsade po zapadnej europe a k cene TNT Sat setu si uctuju iba 38 Euro pri doruceni cez DHL.

Vopred dakajem za ochotu.

Sato R^
uživatel
sato
04.06.2009, 08:53.27

Ja doufam, ze pod poslednim newcs to bude chodit, pisou ze je tam podpora pro tyto karty, diablo mam taky takze vyzkousime ...
uživatel
007
04.06.2009, 09:49.05

karta fucguje aj...

v ILLUSIONE a sw Kyng,odskusane to mam...
uživatel
mercedes77
04.06.2009, 12:04.57

TNT SAT

K TNT SAT karta je sparovana s prijimacem. Podle franc. stranek chodi jen s prijimacem co ma label TNT Sat. To je ofiko, ale na ruznych forech jsou zminky o prijmu na jinych prijimacich. Lepsi asi pockat na nabidku Fransat (z Atlantic Bird na 5 st. zapad) v prubehu cervna ma byt efektivni. Prijimace s kartou za 99 eur take sparovane ale ne proprieritarni. Tady moznost pouziti vlastniho prijimace. Problem k dostani jen ve Francii. Samotna karta zatym ne. Tot vse co jsem zjistil jako Francouz zijici v Praze. :))
uživatel
aslivins
04.06.2009, 15:05.47

TNTSAT

S origo kartou TNTSAT by mel fungovat v Diablo cam a nejnovejsi soft horizon. V Povercam pro jiz nic.
uživatel
aslivins