| 07.06.2009, 21:03.39 | |
sat a lcd televizeProsím o informaci, rozhoduji při koupi mezi přijímači GI 805 xpeed a GI 870 combo. Co mi doporučíte. GI 805 má 2 cl sloty a GI 870 má zabudovanou universální čtečkou CONAX. Jaký je v tom rozdíl děkuji za radu. Dále chci pořídit LCD televizi (full HD, příjem DVB-T) úhlopříčka kolem 90 cm. Doporučují mi Sony. Je to dobrá rada.Jak bude komunikovat s GI. Snažil jsem se najít a orientovat v informnacích zde a na google. Ale vše jsem nepochopil. Velice děkuji za informace |
![]() jajijaja |
| 07.06.2009, 22:17.23 | |
RE: sat a lcd televizehm.. trochu divný, nějak mi chybí hdmi výstup u obou přijímačů a vlastně i mpeg4 :)fullHD televizor bez signálu na vstupu je blbost (i když to bude model od sony s mpeg4 tunerem na dvbt) jestli chceš solidní zobrazovač na SD programy vem plazmu od Panasonica, jestli to nemusí být 94cm úhl. vem klidně 106cm a pak to nemusí být Panasonic, ale třeba Samsung páč dnes stojí kolem 16000,- SD-čkovej satík na tom půjde velice dobře, protože jestli jsi zvyklej na skleněný televize, lcd televizor by tě mohl NEpříjemně překvapit jinak do čtečky conax se přímo vkládají přístupové karty, proti CI slotu, do CI slotu se dokupuje CI modul.. |
![]() veris |
| 07.06.2009, 22:21.53 | |
RE: sat a lcd televizesouhlas, předsedo! |
![]() Tomik535 |
| 08.06.2009, 08:23.20 | |
RE: sat a lcd televizeono jako vůbec jakákoliv LCD nebo Plazma ve spojení s SD strojem (a pochopitelně digi-emu jako zdroj) je dost na nic |
![]() vortimond |
| 08.06.2009, 08:43.14 | |
RE: VerisNo, Verisi, s tím Samsungem jsi ulítl, to jsou jedny z největších šrotů. Ať stojí málo nebo hodně, ať LCD či plazma.Mám s nimi spousty neblahých zážitků, včera další. Panasonic - Samsung, nebe a dudy. Jestli špatně vidíš tak s tím něco dělej. Rv |
![]() HiFiOK |
| 08.06.2009, 11:29.11 | |
re sat a lcdHlavní zdroj televize by měla být kabelovka po optické síti, infos nebo UPC. Satelit jen doplňkově. digi tv ne. |
![]() jajijaja |
| 08.06.2009, 11:41.59 | |
¨@ jalijajaProsím tě, pochop, že snad většina lidí v republice nemá dostupnou kabelovku a ještě k tomu po optické síti a jediný možný příjem kvalitního signálu je satelit.A s přednostmi optické sítě bych si už vůbec nebyl jist. |
![]() Nervoš |
| 08.06.2009, 13:10.36 | |
re nervošTak poraď, troch se v tom plácám. |
![]() jajijaja |
| 08.06.2009, 15:28.02 | |
Zdroj HD signálu - sat přijímač HDNa pozici 23,5E - Skylink karta - programy balíček HD+.K tomu potřebuješ HD přijímač s univerzální nebo s cryptoworks čtečkou /slotem na kartu/. Pokud Ti bude stačit jeden slot, můžeš použít třeba AB IPBOX 910 HD, když budeš chtít dvě a mít možnost přidat druhý tuner, mohl by to být mnohem lépe vybavený AB IPBOX 9000 HD. Jsou to linuxové přijímače s dobrou softwarovou podporou, umožňují emu i sharing přes Ethernet rozhraní, internetové rádio a další... Jsou i další linuxové HD přijímače levnější i dražší. Podívej se po nich - Dreambox DM800, brzy bude dostupný DM8000 a pod. Já doporučuji cenově i provozně spolehlivé uvedené AB IP boxy. Jejich obsluha je jednoduchá a nevede k rodinným traumatům. První instalaci jakéhokoliv HD přijímače svěř zcela jistě odborníkovi. |
![]() bob.r |
| 08.06.2009, 17:00.50 | |
PoděkováníVelice děkuji, budu řešit profíkem. Doporučené nastuduju. |
![]() jajijaja |
| 08.06.2009, 19:15.11 | |
bob.rJsou to linuxové přijímače s dobrou softwarovou podporou???jsto potporou to asi není tak žhavé co. :zombie: |
![]() bigj |
| 08.06.2009, 19:17.39 | |
RE: sat a lcd televizepardon, AB IPBOX 9000 HD tohle jsem tam zapoměl :( |
![]() bigj |
| 08.06.2009, 22:01.13 | |
HiFiOKjestli ulít nebo neulít, to ať si každej srovná sám, Panasonic nebo Samsung, žádná iluze, jen spotřební elektronika a oči mi slouží velice dobře(kdy naposledy jsi viděl 42"nebo 50"plazmu Samsung), obraz je jedna věc, parametry tv jsou za druhé, no a třetí je cena, drtivá většina zákazníků jde po ceně a jestli rozdíl je 7000-8000 tis. na jednom více či méně stejném kusu televizoru tak sorry, ale do toho skoro nikdo nejde... |
![]() veris |
| 08.06.2009, 23:03.26 | |
RE: VerisVerisi, píšeš nesmysly. Televizorů jsem viděl dost, HD i SD. Na Panasonic zatím nedám dopustit. Zato Samsung mě zklamal vždy. RvTi, kteří se mně zeptají, tak si rádi připlatí. To si piš! A někteří spořilove si koupí a pak mně volají abych s tím něco udělal. Pozdě, to nezachrání ani HD.To byl mj. případ plazmy Samsung. Kamarád si koupil na vánoce LCD Samsung za asi 27 000 Kč, a sotva jsem zapojil HD satelit, už se jeho ženě nelíbil obraz. Ovšemže jsou bohužel ještě větší šroty. Měl jsem i mobil Samsung, stačilo. Jsem názoru jedině plazma Panasonic asi tak 20 000 - 25 000 Kč. Když mermomocí LCD, tak Sony. Ano, je to spotřební elektronika. Proto raději televizory neprodávám protože opravy jsou drahé. :8) |
![]() HiFiOK |
| 09.06.2009, 01:59.48 | |
RE: sat a lcd televizeCo to tady plácáš? Nevidím jedinej problém s televizema od samsungu. Ba naopak jsem byl z panasonicu dost sklamanej.Ale bude na tom asi něco že si každej chválí co má. Mám všude full hd televize od samsungu a jsem fakt spokojenej..Pravda od samsungu bych si nekoupil kameru a ani telefon. Mel jsem kameru a musím uznat že větší šrot jsem neměl. V každém případě bych nekoupil od samsungu nic v čem je optika..Ať se všem daří.. |
![]() TRE |
| 09.06.2009, 06:44.06 | |
RE: sat a lcd televizeProč se někdo stále snaží předkládat tvrzení "bez karty na mpeg4 je to na nic"? TV má být kvalitní zobrazovač a ne vybavený (nevhodné slovo)mi, které jsou k ničemu. Vždyt to obstará satelit.Rvete mu HD Skylink, ale už se ho nikdo neptal jestli ten jeden HD program chce měsíčně platit. |
![]() juzek |
| 09.06.2009, 21:22.35 | |
hifo ok + juzekhifioknevim proč píšeš, že píšu nesmysly, neznám tě, proto to samé o tobě nebudu psát, tlačit všude Panasonica jen proto, že je to Panasonic je chyba, televizory neprodáváš a přesto jsi jich viděl spousty (tu tvojí spoustu bych chtěl vidět), televizory prodávám, jinak tvůj kámoš se tě jako neptal na radu ?? Obraz se nelíbil jen jeho ženě nebo snad i vám?? No to jsou kydy, z posledního soudku copak jsi to měl za telefon, šrot za 1000,- to by odpovídalo tomu co píšeš, v dnešní době patří Samsung v telefonech srovnatelně s nokií juzek proč by tv neměli mít mpeg4 tuner pro DVB-T, je to bombon navíc... |
![]() veris |