10.06.2009, 10:52.38 | |
UPC Direct vlastní značku Czech LinkNa konkurenčním webu se o tom píše podrobněji. Co si od toho UPC slibuje? Drtivá většina obyčejných laiků si pod slovem Czech Link představí dnešní CSlink (dříve Gital) a tak se mi to zdá být dosti k ničemu :laughing: :))) |
![]() Dejf |
10.06.2009, 11:25.36 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkZdravím,Několikrát se už objevilo, že společnost UPC DIRECT přejde z nedostatku kapacity na satelitech ASTRA (19.2°E) na satelity ASTRA na pozici 23.5°E. A je také známo, že UPC Česká republika má podíl ve společnosti MEDIA VISION (CS LINK). (Zdroj: interNet, UPC) |
![]() ORBITAL |
10.06.2009, 11:30.41 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkSnad se nechce UPC a Cslink spojit dohromady? |
![]() jackino |
10.06.2009, 11:33.43 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech Linkto rozhodně ne! ani to vůbec neznamená nějaký budoucí přesuny. UPC tohle dělá, trochu tím provokuje konkurenci a taková registrace nic nestojí. už mají registrovanou i značku digi tv. |
![]() vortimond |
10.06.2009, 11:45.37 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkAha, tak to jsou pěkný paka! :8) |
![]() Dejf |
10.06.2009, 11:55.51 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech Linknechapu jakej ma todle vlyv na abonentov? zadnej... kecy kecy a jeste jednou kecy :laughing: |
![]() alfasex |
10.06.2009, 13:02.15 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkTakhle se chovají pra.sata. Registrovat značku jména jiných firem. U takové firmy pěkná ubohost Rv |
![]() juzek |
10.06.2009, 13:27.18 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkPředstavte si, že Vám zavolá nějaká operátorka, že se určitá společnost snaží zaregistrovat jméno Vaší firmy.Pokud se dovolá někomu, kdo si myslí že jméno jeho firmy je k nezaplacení, tak ten dotyčný zaplatí za předběhnutí pár peněz. Operátorka (obchodnice) je spokojená. Pak ale může zavolat do firmy, která převrací každou korunu a tam operátorce řeknou, ať si to zaregistruje kdo chce. Operátorka nevydělala a musí zavolat jinam. Spekulanti taky kupují domény na netu jenom aby na tom něco vydělali. Takže to bude podobný. Lidi si nepomáhají ale dělají si naschvály. |
![]() colombo |
10.06.2009, 15:15.36 | |
juzek:A jakápak to je ta jiná firma Czech Link? Existuje pouze jedna jediná a ta je v likvidaci, takže jí to asi vadit nebude. Zato to ale vadí tobě, protože máš z UPC komplex (byť to nechápu, když služeb UPC aktivně využíváš).http://www.justice.cz/xqw/xervlet/insl/report?sysinf.vypis.CEK=239737&sysinf.vypis.rozsah=aktualni&sysinf.@typ=transformace&sysinf.@strana=report&sysinf.vypis.typ=XHTML&sysinf.vypis.klic=34a984059104711769a9f44168130049&sysinf.spis.@oddil=C&sysinf.spis.@vlozka=48421&sysinf.spis.@soud=M%ECstsk%FDm%20soudem%20v%20Praze&sysinf.platnost=10.06.2009 |
![]() technikTKR |
10.06.2009, 16:03.38 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkSlužeb UPC nevyužívám, aby se tak stalo musela by ta firma změnit téměř vše. S firmou UPC mám velmi špatné zkušenosti.Myslíš že registrace značek jmen jiných firem (zvlášť konkurenčních) je v pořádku? A co parazitování na pověsti? V mých očích další důvod se vyhnout. Rv |
![]() juzek |
10.06.2009, 16:47.49 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkPokud bys pořádně četl ten výpis z OR, tak ve firmě Czech Link má UPC 50% podíl, takže o jaké konkurenci mluvíš? Ono je občas dobré si zjistit fakta a až pak teprve kritizovat... |
![]() technikTKR |
10.06.2009, 16:48.23 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech Linkjuzek, nak se nechci nikoho nikdy dotknout osobne, ale vite vubec jak funguje marketing, a specialne veci kolem trhu?asi bohuzel ne, nekde se rika, kdo driv prijde, tak prv mele, resp sikovnejsim patri svet... vim pochopit, ze tady jak se objevi pismena UPC, tak jde hromadna kritika, no zvykli sme si skoda ze nejde zadne PR od UPC, resp SkyLink a HD, kde bych mohl na rovinu trochu napsat.... vsichni jsou nak potichu, hold letni sezona ;) |
![]() alfasex |
10.06.2009, 17:07.02 | |
alfasextechnikTKRA kdo píše jen o Czechlinku? To ti mám ty značky jmenovat? Stejně jako se hovadské UPC, chovala před vstupem DIGI. Včetně tady zmíněné značky. Dej odkaz nyní na procentuální podíl UPC v DIGI. Moc se těším alfasex Psal jsem někde o porušení zákonů? O marketingu vím víc než si myslíš. Zde jde o mravní bahno, nikoliv o porušení zákonů. "Mistře" zda-li si myslít,e že kterémukoliv ze sat operátorů straním. Tak vězte že to není vůbec pravda! Jsem rád za každého operátora (i za toho špatného "pro mne") jiní mohou z takového operátora bláznit radostí. R^ |
![]() juzek |
10.06.2009, 17:12.09 | |
alfasexA ještě mistře. Že by nebyly články o UPC? Asi fetujete (včera, den před také) a reagoval jsem snad dle vašeho dojmu ke každé PR? Stačí se pořádně koukat a ne sekat kdy se to hodí! |
![]() juzek |
10.06.2009, 17:26.21 | |
juzek:Ty seš teda slušně mimo mísu, když si ani nepřečteš název tohoto vlákna, které je: "UPC Direct vlastní značku Czech Link".A pokud jde o DIGI TV, tak žádná taková firma v ČR neexistuje a navíc tento výraz se může klidně použít pro cokoliv (třeba pro TV přijímač s digitálním tunerem). Prostě zase meleš ty svoje blbosti s jediným úmyslem, a to poplivat UPC. Měl by ses jít hochu léčit, protože takovýho (nevhodné slovo) aby vážně člověk pohledal :dead: |
![]() technikTKR |
10.06.2009, 17:43.45 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkTajtrdlíku v příspěvcích před tím mým, je i zmínka o značce digi, která UPC chamtivě rychla registrovala. Jenže tohle se ti už nehodí. Pojď rozeberem tento případ.Na UPC neplivu, a už vůbec ne jak ty pliveš na SKYLINK. Komentuji tenhle konkrétní krok, žádné všeobecné plivání. |
![]() juzek |
10.06.2009, 17:45.11 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkDigi má v názvu 141 subjektů (dle OR) a jak jsem už psal, tak DIGI TV ani DIGITV neexistuje. Toto je úplně zbytečný řešit, protože jenom meleš prázdnou slámu... |
![]() technikTKR |
10.06.2009, 17:51.24 | |
Šmarjá Technika jeho UPC,se zas dovíme vjeci! |
![]() spyko |
10.06.2009, 18:15.31 | |
RE: UPC Direct vlastní značku Czech LinkJá to vlákno nezaložil, budulínku :laughing: |
![]() technikTKR |