| 17.07.2009, 20:58.34 | |
SAT karta do PC - aby fungoval SkylinkCaute, hladam nejaku DVB-S2 kartu do PC, ale tak aby zvladala dekodovanie skylink karty. Moze aj EMU ale bohvie dokedy to este bude fungovat. Neviem si celkom predstavit ako to bude fungovat (zdielanie z nejakeho prijimaca alebo USB CI-slot, ak je vobec take nieco?). Paci sa mi AVER TV Satellite Trinity. Vraj podporuje ProgDVB. Ak mate nejake skusenosti, prosim napiste. Dakujem. |
![]() Gondy |
| 17.07.2009, 21:08.38 | |
RE: SAT karta do PC - aby fungoval SkylinkAver karty neumí DVB-S2. jenom DVB-S, takže pro HD příjem nevhodný. spíš technisat HD2 + je se k tomu prodává interface na CI moduly. dává se do sousedního PCI slotu. |
![]() vortimond |
| 17.07.2009, 21:24.52 | |
RE: SAT karta do PC - aby fungoval SkylinkK tomu potřebuješ CA modul, který ti bude decryptovat SKYLINK kartu, nebo je tu ještě jedna možnost a to je třeba V-plug a zbytek si už dohledej. |
![]() netace |
| 17.07.2009, 21:34.24 | |
RE: SAT karta do PC - aby fungoval Skylinkpotřebuješ prostě:- dva volný PCI sloty na základní desce v počítači - procesor alespoň nějaký trochu lepší dvoujádro - grafickou kartu s podporou HW dekódování H.264 videa, to umí prakticky všechny novější karty (technologie NVidia Purevideo HD nebo ATI Avivo) - Technisat Skystar HD2 kartu - interface pro CI moduly - modul cryptoworks - kartu Skylink |
![]() vortimond |
| 17.07.2009, 22:15.09 | |
RE: SAT karta do PC - aby fungoval SkylinkPC idem kupovať nové, takže železo bude kvalitné. Hmm CI interface + cryptoworks modul + skylink karta bude dosť pálka.. Nemáte skúsenosti so sdielaním? s nejakou mašinou po LAN (napr Dreambox alebo niečo podobné, čo by vedelo zdieľať po LAN) |
![]() Gondy |
| 17.07.2009, 22:20.50 | |
RE: SAT karta do PC - aby fungoval SkylinkNamiesto CI a modulu ti staci phoenix,ktory je lacnejsi ako tu kombinaciu co chces zvolit... |
![]() Bruty |
| 17.07.2009, 22:33.12 | |
RE: SAT karta do PC - aby fungoval Skylinka co mi ponuka phoenix modul? trochu som pogooglil a zda sa ze je to trochu komplikovane ozivit tam skylink kartu |
![]() Gondy |
| 18.07.2009, 09:19.20 | |
RE: SAT karta do PC - aby fungoval SkylinkTo jo pro začátečníka bez stb s cw kde by si nechal poslat zápisy na kartu to muže bejt problem. |
![]() alda |
| 18.07.2009, 15:42.43 | |
SAT karta do PC - aby fungoval SkylinkPodivej se na karty Twinhan - prodavaji se take pod jinym oznacenim - viz Google- Maji novy typ na HD i s CI slotem. Ja ji pouzivam na SD a spokojenost podporuje i Emu. Modul Cryptowork jakykoliv typ bez problemu a take Progdvb. :)) |
![]() aslivins |