Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.07.2009, 10:25.47

Ferguson FK 6900 CR - problem

zdravim mam problem s timhle prijmacem koupil sem ho zapojil nastavil nasel programy a vsechno vali jak ma ale kdyz pristroj vypnu a zapnu tak vsechny programy sou ulozene ale nejde ani jeden.. kdyz programy smazu a znovu najdu tak zase vali normalne ale jak to vypnu a zapnu tak zase nejde zadnej program.. nevite cim by to mohlo byt?
uživatel
koumes
19.07.2009, 10:26.31

RE: Ferguson FK 6900 CR - problem

jinak signal i kvalitu mam kolem 97% tak v tom bych to nevidel..
uživatel
koumes
19.07.2009, 11:01.12

re:Ferguson FK 6900 CR - problem

čti mě:
Z důvodu neustálých problémů ze settingem na ferguson FK 6900, které jsou způsobeny neznalostí uživatelů, jsem vydal nový update settingu, který obsahuje tyto úpravy:

-leo tv

-setting nachystán na kartičky gital, (0001=ČT1 na přání...) tzn.kanály 1-19 po sobě jdoucí na neurčito, dále nabídka géčko, multi a maďaři
v základní nabídce zahrnuty stanice joj test a markíza, nabídka , tedy základní končí sportem a placené tv začínají sportem

-naladěná nová frekvence TA3, stará již nebyla zahrnuta

-nachystáno pouze na družici Astra 3 a nastaveno na -všechny satelity- z důvodu výpadku el.proudu systém přepne na o5 _všechny satelity_ a uživatel neumí přepnout na Astra3 (OK a červené tlačítko)

-provedena kontrola všech V-PID, A-PID a P-PID, nikde se nezobrazuje 0 (nula)
setting si můžete stáhnout zde:

http://leteckaposta.cz/967898093
uživatel
Babui
19.07.2009, 14:40.13

U fergusona FK 6900 po vypadku el.prúdu,alebo po vypnuti sieť.vypínačom sa seting prepne do režimu"Všetky satelity".Jednotlive kanaly sú poukladané zaradom podľa poradia družic.Ak pozerám kanaly niektorej konkretnej družice napr.Thor2, stlačim tlačidlo na DO "sat" vyberiem družicu Thor2 a vyber potvrdim tlač."ok" vtedy už tam mám kanaly iba tejto družice podľa poradia od 01 do ....xx,tak ako som ich uložil.
uživatel
gigi25
19.07.2009, 16:21.17

tak sem si s tym hral a tet kdyz to vypnu a zapnu tak nic nejde ale po minute cerne obrazovky kdyz prepnu na jinej kanal tak uz to jde.. ale nevim proc zezacatku je ta cerna obrazovka.. kdyz prepnu driv na jinej program tak je furt obrazovka cerna a obraz se pusti asi az po ty minute.. nemuze to bejt nejaka nekompatibilita s TV mam lcd..
uživatel
koumes
20.07.2009, 14:53.53

A čo tak nainštalovať iný FW.Na kartičky SKYlink je osvedčený origo FW 109.Šlape perfektne a čita aj zápisy na karte. Na EMU doporučujem 606 popr.607.Ten prvý čita aj zápisy na karte.
uživatel
gigi25
20.07.2010, 10:31.14

ferguson 6900 cr

soubor tam už není můžete mi ho někdo poslat na e mail josmid@seznam.cz Děkuji
uživatel
josmid