27.07.2009, 22:26.22 | |
Eurosport2 Budesliga v UPC Direct.Bude Eurosport2 Budesliga v UPC Direct? |
![]() kevin |
28.07.2009, 07:56.17 | |
RE: Eurosport2 Budesliga v UPC Direct.to bych taky rád věděl, ale musíš počkat až se to rozjede, UPC to všechno hrozně dlouho trvá, a problém je i v tom, že nemají volnou kapacitu |
![]() alha79 |
28.07.2009, 09:12.54 | |
Eurosport2 Bundesliga v UPC DirectTaky bych rád, kdyby se někdo kompetentní z vedení této firmy již konkrétně vyjádřil k tomuto programu, aby byl čas přejít případně k jiné platformě, ale zatím drží bobříka mlčení. Doufám, že snad tento program by mohl nahradit Eurosport2 International, ten je stejně o ničem. |
![]() FI711010 |
28.07.2009, 10:57.12 | |
RE: Eurosport2 Budesliga v UPC Direct.UPC Direct už nikdy v živote !!! Konečne mi skončila viazanosť a dal som si Magio a hneď to je iná káva. UPC Direct kašlú na zákaznikov, nepridali STV2, STV3, atd...Na magiu podľa operátora s ktorým som volal bude Eurosport2 Bundesliga od začiatku vysielania + od septembra pridajú do športového balíčka Sport2CZ |
![]() Paterliny |
28.07.2009, 20:21.22 | |
RE:Eurosport2 Bundesliga v UPC DirectPaterliny myslia to v Magiu važne že od septembra dalu do ponuky Sport2CZ!!!Ak ano budu mať super športovy balik R^ |
![]() tunel |
28.07.2009, 20:30.04 | |
RE: Eurosport2 Budesliga v UPC Direct.To povedali v Call-centre, keď som dnes reklamoval diaľkový ovládač. Eurosport 2 Bundesliga vymenia za Eurosport 2 International a na jeseň chystajú ako aj iné platformy pridať nejaké nové SD programy a Sport2 by tam mala byť. Takže Magio bude maať vlastne všetky športové kanály v češtine. R^ Zhruba pred týždnom už pridali aj dva nové HD kanály, DiscoveryHD a HBO HD. |
![]() Paterliny |
28.07.2009, 20:40.07 | |
RE:Eurosport2 Bundesliga v UPC DirectNevieš aka je tam kvalita služieb myslim servis a či im nevypadava aleb nekockuje obraz.Ja som v Digi tv a tam je to velka hrôza.Do konca augusta ju aj tak chcem odhlasiť a hladam nejaku aletrnativu. |
![]() tunel |
29.07.2009, 09:30.57 | |
RE: Eurosport2 Budesliga v UPC Direct.Tak to sa ani nedá porovnať s Digi alebo UPC Direct. Porovnával by som to s Skylink. A služby výborne. Ráno som nahlásil cez call-centrum poruchu ovládača a za 3 hodiny bol už u mňa technik a vymenil mi celý prístroj a po dobu reklamácie mi pustili všetky balíčky, teda aj HBO atď. Magio box prijíma aj HD programy, takže nemusíš kupovať ďalší prijímač atd...Ja som absolútne spokojný. A taktiež sa dá pozerať na dvoch televízoroch a úplne rozdielné programy. Stačí dokúpiť druhý magio box a je to ( za 35 eur) |
![]() Paterliny |