Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.08.2009, 22:54.01

ProgDVB a Mpeg Video Wizard DVD

Nahrávám přes ProgDVB klipy a koncerty,potom vše upravím v Mpeg Video Wizard DVD sestříhám , přidám menu a uložím.Následuje export a pak to ještě projedu přes PVA Strumento a vypálím přes Nero.Problém je vždy cca kolem jedné hodiny nahrávky kdy se obraz začne kostičkovat a sekat.Zkoušel jsem to u více nahrávek , ale výsledek je stejný.Při nahrávání je signál okolo osmdesáti procent a nahrávka se neseká ani nekostičkuje.Mám nahráno dost nahrávek,ale poslední dobou jsem z toho na větvi. Pro fanoušky Tiny Turner ,právé začíná na Arte koncert z Ria 1988.
hell01
uživatel
hell01
04.08.2009, 22:56.43

RE: ProgDVB a Mpeg Video Wizard DVD

Je třeba pořizovat nahrávky se stopáží menší než 1 hodina. Problém tím odpadne.
uživatel
Vodonoš
04.08.2009, 23:45.38

Toto není řešení .Nahrával jsem např. z VH-1 Rockshow a to v jedné kapitole bylo do čtyřiceti klipů. Top10 v čtyřech kapitolách.Koncerty jsou zhruba po 45-ti minutách.Problém je že se to sekne až v druhé kapitole cca 57-mé minutě celkového času vypáleného DVD. Dík za reakci.
uživatel
hell01
04.08.2009, 23:53.08

Právě, že to je řešení!
uživatel
Vodonoš
05.08.2009, 00:17.07

Asi si nerozumíme .Dříve jsem problém neměl,ale nyní i když mám DVD rozděleno do více kapitol,tak celkový čas DVD je např. 1:30 hod., tak se mi to v té 57 minutě sekne .
Dobrou noc.
uživatel
hell01
05.08.2009, 14:03.56

zkusil bych vypalovat nižší rychlostí. 57. minuta už bude dále u vnějšího okraje disku. Při vysokých rychlostech vypalování to tam pak zapisuje ptákoviny a přehrávače nejsou schopný to pořádně přečíst. Taky možná vypalovačka je už poněkud unavená. Sniž rychlost na 2x - 4x a vyšší rychlostí nevypaluj. Já vypaluju obraz max. 4x rychlostí a takové problémy nemám.
uživatel
prochor
05.08.2009, 19:49.56

prochor

Postupoval jsem podle Tvé rady a vše je o.k. Teac má min.rychlost 4x , právě přehrávám závěrečných 10 minut a šlape to. Díky za radu , původně jsem myslel , že to bude něco v nastavení.Ještě jednou díky.
uživatel
hell01