Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.08.2009, 10:03.32

Oprava satelitního motoru DM 2200

Mám diseqc motor DM 2200 Opticom. Při poslední vichřici se ulomila trubka, kde je přimontována anténa. Byla by to jednoduchá oprava kdybych sehnal novou trubku. Je to duralový odlitek.
Prodejce se k tomu nechce znát, protože to není záruční oprava. Také na internetu jsem nenašel žádný odkaz na servis. Nemá někdo odkaz na firmu spravující tyto motory nebo odkaz na někoho, kde se porouchala jiná část?
Děkuji. :-/
uživatel
jedlickab
05.08.2009, 10:11.14

RE: Oprava satelitního motoru DM 2200

Jedinou moznost mas opravdu sehnat motor s vadnou elektronikou. Prodejce by se nejspis i k tomu znal, Ale koupit opravdu jen samotnou nohu je snad nemozne, takze co delat ? Vzhledem k cene motoru a cene nohy + prace je to na hrane rentability.
uživatel
J a
05.08.2009, 12:11.54

Možná by to někdo v ochranné atmosféře dokázal svařit.
Ale při ceně nového motoru bych to neřešil a koupil nový.
uživatel
Hujer
05.08.2009, 13:06.19

ano dalo by sa to zvarit alebo kupit odnekoho motor co ma inu vadu napr spadnuty soft alebo ozubene kolecka znicene pri dnesnej cene motora sa to velmy neopati opravovat na nemeckych strankach som nejake diely vydel ale asi by sa to neoplatilo ;)
uživatel
jopo166
08.08.2009, 12:29.22

Koupil jsem motor s vadnou elektronikou. Elektroniku jsem přemontoval a komplet úspěšně nainstaloval.
Otázka je co budu dělat po další vichřici.
Poznatek: motor má dvě převodovky. Primární má kovová kola a šneková má kovový šnek a šnekové kolo je z umělé hmoty :)))
uživatel
jedlickab