Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.08.2009, 19:27.16

Skylink Slovenska Republika

Ahojte Vsetci.Prosim Vas potrebujem poradit ohladom tv Skylink.Minuly tyzden sme si na Slovensku ked sme tam boli na dovolenke kupili tuto kartu s Openboxom X-800.Byvame v Severnom Irsku a neviem ako mam chytit signal nato aby nam tu fungovala tato karta Skylink.Moze to byt tym ze mame malu parabolu?Mame tu aj UPC a to v pohode funguje sice mame len 40percentny signal ale neni s tym problem.Dakujem Velmi Mooc za radu!
uživatel
oldo9
05.08.2009, 19:30.50

oldo9

Napis aku parabolu mas
uživatel
Blooddog
05.08.2009, 19:32.11

RE: Skylink Slovenska Republika

skylink vysiela na družici ktora je voči astre vychodne , rozdiel je 4 stupne a ak maš na upc len 40 percent tak skylink asi nechytneš daj väčšiu parabolu a poriadne to nastav, nezabudni kartu registrovať cez net
uživatel
par32
05.08.2009, 19:47.39

mame parabolu asi to je 60cm asi aj menej a mame to len 2 metre na zemou.kúpime 80cm parabolu a dáme to to na strechu,hádam to potom pôjde.A nevadí ak mame len jeden satelit aj na upc aj na Skylink?chytíme to aj tak keď bude vacsia parabola?
uživatel
oldo9
05.08.2009, 20:00.49

Kup si aspoň metrovku kup přepínač, 2konvertory brýle a mělo by to fungovat pokud ti to někdo pořádně nastaví
uživatel
kanon
05.08.2009, 20:22.38

Drzim palce

A pozri si toto http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra3a_h.html
Parabolu co navjacsiu a ta strecha nie je dolezita. Namontuj si ju tak, aby si ju mohol co napresnejsie nastavit.
uživatel
bmilan
05.08.2009, 20:52.48

Na střechu není třeba. Může to být klidně na zemi a funguje to. Pouze musí být výhled na družici(žádné stromy, domy atd. před parabolou).
uživatel
smscz
06.08.2009, 00:14.18

Skylink v Irsku

Nic v zlom kolegovia, ale vacsiu blbost ste uz nemohli urobit. Som tiez v c. Armagh a jedine co vam mozem doporucit je otocit antenu na 1*W a dufat, ze vam to i na tej Sky dish (pravdepodobne) pojde ako tak. Alebo ist na 80 cm a tam vam to bude v pohode slapat aj s emulaciou pocas jemneho dazda. Inak to co sa snazite zachytit na 23*E(najma STV a CT) je v tychto koncinach dostupne az na ca. od 1.5m anteny...avsak stastie vam bude priat pri Nova, Barrandov, Joj cize vsetko z Astry 1G. Ved sa mrknite sami:
http://www.lyngsat.com/packages/cslink.html

http://www.lyngsat.com/packages/skylink.html

P.S.: Z anteny nedostanete viac signalu ak ju date vyssie...
uživatel
sato
06.08.2009, 07:43.26

Skylink Cookstown

diky mooc za rady..cez vikend pojdem kupit tu parabolu a dufam ze to pojde potom.este raz diky moc
uživatel
oldo9
06.08.2009, 16:20.01

Tiez som sa uz par krat pobavil na tom, ako niektori diskutovali, ci je lepsie antenu umiestnit na zemi alebo radsej vysoko na dome pri komine a podobne. Tie satelity, co s nimi chytame, su totiz vo vyske 36 000 km nad zemou, tak by ma zaujimalo o co je silnesi signal, ked je antena o 10 m blizsie?
uživatel
tibko
06.08.2009, 18:56.57

tibko:zle ste ma pochopili ja som to myslel ze dat to hore kvoli tomu aby neboli stromy vo vyhlade toho satelitu ako to je teraz.Tym je aj preto signal slaby no nie?
uživatel
oldo9
06.08.2009, 22:36.10

je to tak, sev. Irsko pokryje 1E a 1G Astra 3A se nechytá, pokrytí signálem má takové jeké má, čili se skylinkem chytneš asi o deset programu mene
uživatel
veris