| 13.08.2009, 19:27.18 | |
Z české Z1 se stane byznysová televizeZ české Z1 se stane byznysová televize.. třeba se z ní jednou stane: CNBC Z1 :o) |
![]() jonnyq |
| 13.08.2009, 19:29.38 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeVidim to tak,ze koncom roka konci |
![]() Blooddog |
| 13.08.2009, 19:31.09 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeKopírovat ČT24 je zbytečné, byznys je dobrý směr. Již nyní jsou v ekonomických zprávách nejlepší v čr |
![]() juzek |
| 13.08.2009, 19:52.22 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeNejlepší v ČR ale asi k obživě stačit nebude...myslím, že skončí, hned poté, co se to neúspěšně pokusí prodat. Ten model je chybný. |
![]() Antonín |
| 13.08.2009, 20:19.18 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeDalší rána pro DVB-T. |
![]() neuzil |
| 13.08.2009, 20:25.36 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeA kolik dáváte Public tv ?A celej slavnej mux 3 pá pá.Tak do roka. |
![]() Digi tv |
| 13.08.2009, 21:23.51 | |
Zvláštní.....Přijde mi zvláštní, že si tak významná investiční skupina neudělá něco jako průzkum trhu a cash-flow. Bylo přece jasné, už na začátku, že takovýto projekt je na tak malém trhu velké riziko a tohle je předpokládatelný výsledek.Já si osobně taky mylsím, že mux 3 je odsouzen k zániku. To je tak strašně nevýhodný způsob šíření, že to nemůže dopadnout jinak než krachem. |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 21:38.43 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeV mém regionu (Trutnovsko) je spuštění Muxu A na spadnutí a zatím všichni, jimž jsme vysvětlili co je čeká sáhli po satelitu. Mux B tu bude až za rok, analogová Prima tu jde skoro všude mizerně...... Takže když někomu nabídnu rok čekání a 1000 Kč za set-top-box nebo 4 tisíce za sestavu Skylink a 18 programů hned, tak si zatím 99% lidí vybralo Skylink. Dvb-T je pro velká města, regiony masivně digitalizují, ale přes satelit. Až jsem ten zázrak přijde tak to skoto nikdo nebude chtít.Zajímavé je, že nikdo nechce Gital. Skoro každý kdo přijde už ví co je Skylink a chce ho. Sem tam nějaký rybá se ptá na FH.... Skylink chtějjí i důchodci, kteří vždy preferují cenu. Mimochodem UPC: od začátku roku 2 montáže :) :) |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 21:47.23 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeSkutecne to vypada, ze jsou tri celoplosne Muxy v Cechach zbytecne. Zvolil bych podobny model jako v Rakousku. Sice dva celoplosne Muxy a k tomu regionalni Muxy s nizsim vykonem z sikovne mistni koty. V regionalnim Muxu by byla jedna mistni TV, ktera by zbytek kapacity pronajimala dalsim vysilatelum jako napr. Ocko, Public, Noe ,ci regionalni radia atd. Myslim, ze by to tak bylo vyhodne pro vsechny. I pro nas montery. |
![]() Saxon |
| 13.08.2009, 21:50.13 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televize4 tisice za komplet se Skylinkem? Proboha, co to lidem nabizis za srace!? |
![]() Saxon |
| 13.08.2009, 22:03.13 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeJá to nemyslel tak úplně přesně na koruny, jo? :) Většinou se prodáváme dražší sady.... a rádi. Ale třeba Stronga se Skylinkem a single LNB za 4 tisíce v poho. |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 22:12.36 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeCo jim davas v kompletu Strong za kartu? Za kolik kartu? Pokud davas kartu za dva tisice, pak kam nacpes prijimac, LNB, antenu? |
![]() Saxon |
| 13.08.2009, 22:15.57 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televize@lynxx prodáváš stronga??? ;P ;P ;P že bys taky patřil mezi prodejce, kteří neví co prodávají?asi ano...předpokládám že doma ho nemáš:laughing: Doufej že tě ty TT karty nebudou stát tolik jako mě, když měli ještě monopol na 23,5 Rv :zombie: :dead: |
![]() AntMan |
| 13.08.2009, 22:21.16 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeTřeba tohle:http://shop.atoselektro.cz/satelitni_komplet_strong_1_skylink/Z3841 |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 22:24.53 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televize@ lynxx zajímalo by mě jak vypadá ta anténa na singl, za tu anténu, kterou dodávají v sadě s multifokusem by někdo zasloužil 20let v uranovejch dolech ;P |
![]() AntMan |
| 13.08.2009, 22:26.44 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeProč bych neprodával Stronga? Když si otevřu tabulku s prodejema od 1.1.2008 tak na prodejně, ve firmě jsme jich prodali 98. Reklamace: 1 ks. Kromě toho jsme dělali 36 montáží stongů od lidí co si to koupili v letákové akci jinde. Problém žádný. Může mi někdo rozumně vysvětlit proč bych to neměl dělat? Např. Technisat Digit S2 za stejnou dobu reklamace 4 ks. |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 22:28.20 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeTo máš pravdu, ta parabola z letákové sady je šílená, ale dá se to udělat tak aby se to nehejbalo. Já to beru z Atosu, viz výše a k tomu jsou paraboly OK. |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 22:32.27 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeKdyž mi přijde zákazník s letákem v ruce a chce něco za stejnou cenu, tak ho mám podle vás poslat pryč ať si to koupí jinde a budu z toho mít kulový????!!!! To mu radši nabídnu něco za podobnou cenu a mám z toho aspoň něco. Na malým městě je důležitá každá zakázka, protože každej to řekne 10-ti lidem a občas i úplně kraviny mě dostali k daleko zajímavějším věcem. Veřte, pánové, nedaří se mi zle. :) |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 22:36.27 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televize@lynxx hmm co takhle čeština v EPG? český překlad menu? ale s tím má problémy spousta šrotů, to je fakt. funkčnost stronga?ok něco z toho leze. Moji zákazníci si mě volají opakovaně a tak už jsem potkal dost strongů který po roce v provozu vrčej, přes obrazovku jsou pruhy s různou úrovní jasu, při přepnutí se občas musí restartovat, jinak je program zakódovanej, nebo nemá signál.Je fakt že lidem to většinou nevadí, protože nevědi, asi jsem moc náročnej. Já montuju všechno, prodávám pouze Goldeny, mám ho i doma, tak asi ten mě rozmazlil :)) |
![]() AntMan |
| 13.08.2009, 22:44.56 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeu mě je to jednoduchý, jsem montážní technik, když chce zákazník materiál ode mne, tak mu dodám to, za co můžu dát ruku do ohně, když se mu to zdá drahý, poradim mu, ať jde do kauflandu, tam nakoupí co uzná za vhodný a já mu to namontuju, rizika tím vezme na sebe. Zatim se mi to vyplácí. Na práci dávám záruku napořád a můžu večer v klidu usnout :) P.S. taky jsem skoro z vesnice ;) |
![]() AntMan |
| 13.08.2009, 22:47.41 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeHmm, zajímavé jak máme různou zkušenost s tímtéž. Vrčení je pro mně úplná novinka, pruhy v obraze přes Scart mají často více příčin. Je fakt, že pomalu přepíná, ale to je většině lidí šumák. Většinou oceňujou malé rozměry, jednoduchý ovladač bez zbytečných tlačítek. Chybná čeština v EPG je v roce 2009 smutek... naprostý souhlas. Já mám Toplielda HD s Gitalem, DM 500 S na share a nedávno jsem někomu na přání objednal Technisat Digicorder S2 s diskem, zkusil si ho v obýváku a už tam nějak zůstal. Mám v tom dvě origo Skylink karty a šlape to úžasně. Já takovej nepřítel Technisatů :) |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 22:52.25 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeHmm, tak na tom bychom se neshodli. Nikdy bych neposlal zákazníka pryč s penězi, které může utratit u mně.Když vezme zázkazník rizika na sebe, je to sice fajn, ale stejně servis chce po mně a smyslem podnikání přece není jezdit na servisy, no né? |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 23:11.47 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizedávat strong je jako dávat vědomě jed,radši přijdu o zákazníka,než o své dobré jméno,přijde k němu návštěva a praví "proboha,kdo ti dodal ten šrot" |
![]() pierrepetr |
| 13.08.2009, 23:14.57 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeAle lynxx si protiřečí a mám pocit že i dost kecá. ;)A chudáci jeho zákazníci ale když celou vesnici těma šrotama tak se mu to vrátí to nemam strach že ne. |
![]() Digi tv |
| 13.08.2009, 23:30.52 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeMáte pánové nějaké konkrétní poznatky o nichž byste mohli diskutovat? S mým jménem je to tak špatné, že zaměstnávám 2 montéry na HPP a 3 na vedlejšák, zakázky min. do října takže se opravdu neobávám. Kromě individi montáží děláme i STA a jiný slp.AntManovi docela závidím, já bych za žádnou elektroniku ruku do ohně nedal. Nedávno jsem posílal do servisu i kartu do Grundiga STC 1200 a to je nějaká technika. Sere se občas všechno..... za nic bych se popálit nenechal |
![]() lynxx |
| 13.08.2009, 23:53.38 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizenapiš za rok,jestli ještě montuješ šroty, nebo jezdíš jen na reklamace,nebo jestli scháníš volnou traverzu na mašli |
![]() pierrepetr |
| 14.08.2009, 00:12.05 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeVidíš, a tohle je přesně ten důvod, proč do těchto diskuzí vstupuju minimálně. K ničemu. Např. dneska čekám na přítelku, šla na babinec, tak jsem nahlédl.Já bych se třeba chtěl dozvědět co dělají, prodávají jiní, jaké mají zkušenosti, něco konkrétního a podívej na to. Samé plky o šrotech, ale ani jedíný praktický poznatek vyjma AntMana. Já tu proboha netvrdil, že Strong je nejlepší přijímač světa, kromě něho jsme prodali ještě mraky jiných přístrojů a všechny mají určité procento reklamací. Všechny. Strongy prodávají e-shopy, emos, atos a kdovíkdo ještě a nejsou nijak výrazně problematické a jsou alternativou pokud někdo tlačí na cenu. Antény a satelity dělám od vojny tj. od roku 1992 takže na mašli to fakt není. Naopak se mi dost daří, přestavěl jsem z toho dva baráky a viděl kus světa, problém je asi v tom, že si nestěžuju..... jako většina lidí v Čechách. Dobrým zvykem je nadávat na všechno na všechny, ale hlavně aby druhý na tom nebyl líp. Asi největší zločin je být v pohodě a hodně se usmívat se, nemyslíte? |
![]() lynxx |
| 14.08.2009, 01:36.30 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizejsem na tom stejně jako ty,práce moc,usmívám se,jsem v pohodě,nenadávám,ale strong není v mém repertoáru,prostě jde to i bez něj,zákazníka vidím pouze 1x,pak už dalšího z odkazem na doporučení,že je spokojen a tento chce být také |
![]() pierrepetr |
| 14.08.2009, 09:12.15 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeLynxxi ale v hodně věcech jsi svým zákazníkům poradil špatně. Jsou evidentně lepší řešení. Takže jsi s nima pěkně vykýval. Zaplatili ti dva baráky, cestování po světě, a ty s nimi takto...Sem tam v oblastech, kterým nerozumím, narazím na podobné lynxxy. Kdy až pozdě zjistím, jak blbí nebo spíše ignorantští jsou, jaké nesmysly mi vnutili, jak mne připravili o peníze. Do hloubi duše takové experty nesnáším. Nevím, jak se jim vyhnout a občas jim padnu do sítí. Mnohdy ani reference nejsou k ničemu, když ten referující neví, že byl napálen a že existuje lepší řešení. Že jim to funguje, je jedna věc. Že by za podobné peníze, nebo rozumné jiné mohli mít třeba desetkrát tolik užitku, to je druhá věc. Že laikovi namluví každý lynnxx co chce, je třetí věc. Mám Skylink. Proč nemám Strong? Proč ho nemá nikdo z lidí, co satelitním přijmu něco vědí? Že by ono to fakt bylo blbé koupit si Strong? |
![]() Antonín |
| 14.08.2009, 10:56.54 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeJá namontuji převážně DM500 pokud někdo chce sdílení a něco víc za solidní prachy. Jinak většinou kaon. Se skylink kartou to šlape fajně. Ovládání je u obou snadné :-) |
![]() lukin |
| 14.08.2009, 11:34.15 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeNěkdo je prostě kvůli vejvaru schopen dodávat i největší šroty :))) ;P |
![]() drobeček |
| 14.08.2009, 15:49.12 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeto bude zase další program k ničemu, Z1 je dost dobrý program, škoda |
![]() fpsfps |
| 15.08.2009, 07:28.01 | |
žlabčlověku se nikdy nezavděčíš...moji rodiče (důchodci) Strong sat mají a jsou s ním spokojeni...frčí bez poruchy a je jim putna že to nemá EPG v češtině...a za ty peníze...hlavně že už jim nezrní obraz :)Já mám třeba Topfield 7710 HDPVR, ale starší lidi, nebo nenáročný divák si nebude kupovat sestavu za X tisíc...ne? ;) |
![]() žlab |
| 15.08.2009, 13:24.22 | |
RE: Z české Z1 se stane byznysová televizeZaplaťpánbůh na tuto debatu nemám moc času a dostal jsem se k ní až dnes. Děkuji všem kdo do debaty přinesli něco konkrétního. Část příspěvků je zcela zbytečná. Strong je jedna z námi prodávaných značek, kromě toho jsme prodali mrak Homecastů, Kaonů, Topfieldů a Humaxů. Jediné co jsem si tu dovolil řici, že Strong nijak nevybočuje ze statistik poruchovosti a to co většina majitelů od něj čeká splňuje. Většina diskutujících aniž by uvedla jakýkoliv jejich konkrétní poznatek mluví o šrotu. Ani by mně nepřekvapilo, že mi tu někdo vysvětlí, že nejlepší přijímač světa je nějaká polská kopie čehosi s uni čtečkou. Mimochodem včera mi přinesl zákazník do prodejny Homecasta S3000CR s vyhořelým zdrojem. Je to prostě všechno elektronika vyráběná ze součástek vznikajích někde mezi žlutou řekou a pralesem vyráběná s cílem co nejnižších nákladů. Rozdíly mezi značkami se dnes hodně snižují a tvrdit, že jeden příjímač za stejné peníze má 10x větší užitnou hodnotu mi přijde hodně zvláštní, navíc bez uvedení čehokoliv konkrétního. |
![]() lynxx |