| 24.08.2009, 21:19.24 | |
OCTAGON 918 HDPánové profíci,jsem laik,a mám zájem o HD satelit Ferguson 8900,jde mi taky o EMU.Ale dnes mě prodejce ukecával na OCTAGON 918 HD,že prej si umí sám stahovat klíče(nebo kódy)a tudíž je pro mne jednodušší,než Ferguson.Moje dotazy na Vás jsou:1)je to pravda,že si Octagon sám ,,přeprogramuje" emu? 2)dále mně zajímá,jak je to s DIABLO 3)je moc složité přepsat na Fergusonu kódy na emu,ještě jsem to nikdy nedělal Diskuzi z 12měs.2008 (31119)zde na fóru,Ferguson versus Octagon jsem četl,i další věci,ale nenašel jsem nic,co bych chtěl vědět. Díky za Váš čas |
![]() gogin |
| 24.08.2009, 21:36.42 | |
OCTAGON 918 HD1. ano klíče si stahuje sám (1°W)2. s Diablem spolupracuje perfektně 3. nevím,nemám. ;) |
![]() Antoš |
| 24.08.2009, 21:42.19 | |
RE: OCTAGON 918 HDMěl jsem Ferguson HF8800HD, což je v podstatě to samé, co 8900, jen bez USB. Ted mám Octagona SF918HD.Ad 1. Sám si Octagon nic nestáhne, ale má funkci, které se říká autoupdate a ta momentálně funguje. Takže nic nestahuje, jen počítá... Jak je na tom Ferguson, to nevím, ale překvapilo by mě, kdyby to neměl. Ale ani AU není všemocné, jak jsme teď nedavno viděli - asi třikrát za sebou změnili u nejmenovaného rumuského providera pay-tv algoritmus změny klíčů a AU systémy až do aktualizace ztmavly... Ad 2. Diablo je snad u obou OK, u Octagona je problém s modulem Diablo wifi, jestli ten nepoužíváš, je to jedno. Ad 3. Složité to není vůbec, navíc je tam vždycky funkce nahrátí klíčů pomocí sériového kabelu, kdy se nemusí nic nikam datlovat, jen se stáhne softcam.key z netu a nahraje do STB. U Octagonu je to myslím složitější, má vlastní formát souboru klíčů, ale je to otázka jednoduchého převodu na PC. Ale nepoužívám to, AU chodí. Ferguson nemá sharing. Subjektivně si myslím, že Ferguson má mnohem hezčí prostředí, menu není důležité, ale infobanner s informací z EPG o právě vysílaném pořadu (a u Fergusona i o následujícím) mi už důležitá přijde. A tohle má Ferguson lepší na celé čáře. Vůbec bych nic jiného nesháněl, kdyby tu nebyl ten problém s chlazením prvních 8800, padalo to a fakt už to nešlo. Octagon má taky podporu DisEqC 1.1, to je pro mně důležité. Chce to ujasnit si priority. Nevím, jak je na tom vývoj softu u Fergusona, někdo říkal, že to v podstatě chcíplo, ale osobně bych řekl, že to není tolik potřeba, že soft je dobrý. U Octagonu vývoj sice probíhá, ale řeší se věci, jako sharing, když ještě ani EPG nechodí zrovna ideálně... Kdyžtak se ještě zeptej. |
![]() Fantomas |
| 24.08.2009, 22:42.24 | |
RE: OCTAGON 918 HDOctagon,dnes už se dá říct,že vše podstatné na něm funguje.Na co jsi se ptal,tam je.Mám jej mezi prvnímy a během této doby se podstatné problémy vyřešily.S moduly spolupracuje,čtečka universální.Pro normální použití,je více než dobrý,pro experimentování,vynikajíci.Můžeš zadávat BISS+DCW klíče.Mohu doporučit,protože jsem snim spokojený. R^ |
![]() zzaner |
| 25.08.2009, 08:05.07 | |
RE: OCTAGON 918 HDPotvrdzujem ,Octagon SF918 je velmi slušný prijímač.Ja ho používam na zdielanie a idú mi na nom všetky pakety! Dobrá mašina!Doporučujem každému. |
![]() PopoDag |
| 25.08.2009, 10:26.45 | |
OCTAGON 918 HDDěkuji moc všem za odpověd.Mám ještě dotaz:je možno na na některém z těchto přístrojů chytat balík MTV?Jde mi především o hudební programy.Díky |
![]() gogin |
| 25.08.2009, 11:43.38 | |
RE: OCTAGON 918 HDvyriesil uz Octagon PVR? viem ze tam nahraganie blblo, bolo nespolahlive, mrzlo, zla sychnronizacia zvuku na Hd atd. Snad to uz slape. Ako na nom funguje editovanie nahravky (strih)? |
![]() quix |
| 25.08.2009, 17:10.34 | |
RE: OCTAGON 918 HDAno,pujde Ti to na kabelu na 23,5E.Velký výběr a jen na přijmači.quix:Nahrává+ prehrává,používám posun po časové ose.Je to rychlé!Co ještě potřebuješ? :) |
![]() zzaner |
| 25.08.2009, 17:38.35 | |
zzanerdíky za odpověď. |
![]() gogin |
| 25.08.2009, 20:48.29 | |
RE: OCTAGON 918 HDPVR přes eSATA je snad už vyřešeno, ale je problém s nahráváním přes USB, to docela blbne a problém je i HW, takže je potřeba tam něco napájet, nebo odeslat na opravu... SW by to mělo být všechno OK. |
![]() Fantomas |
| 26.08.2009, 11:26.06 | |
OctagonHD a Premiere/Sky/V pravidelných intervalech mi přitvrdne program na Sky u Octagonu 918HD /co cca půl minuty/. Má někdo podobný problém s kartou Sky /Premiere/? V Humaxu je to ok. |
![]() Janik |
| 26.08.2009, 12:37.59 | |
RE: OCTAGON 918 HDzzaner: aky hdd odporucas? (min. 320gb), ide OK aj Hd nahravanie/prehravenie? |
![]() quix |
| 26.08.2009, 13:14.19 | |
RE: OCTAGON 918 HDJá používám šuplíkový z compu,u mne spokojenost(e sata-sata).Nikomu nic nedoporučuji!Každý bude spokojený asi s něčím jiným.Toto je a bude asi vždy jednotlivé,a protože nemám jiné vyzkoušené(mimo USB),nelze doporučovat,jen zkoušet. :) |
![]() zzaner |