Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.08.2009, 12:37.09

Technisat DIGIT S2 , karta ve formátu SIM výměna?

Zdravím,
potřebuji se zeptat, pokud mám Technisat DIGIT S2 a v něm kartu (skylink) ve formátu SIM, tak to teď tu kartu až asi nikam do nějakého standardního HDTV s nějakým CI slotem asi už nestrčim, nebo-li mám smůlu Skylink mi to asi nevymění a lepit to izolepou na tu původní kartu to asi taky ne, takže nákup nové karty? :bomb:
uživatel
opous
25.08.2009, 13:01.35

Technisat DIGIT S2, karta ve formátu SIM výměna?

No Skylink to uritě nevymění, ale proč bys to nemohl vlepit do původní karty? Když s tím nebudeš vexlovat tam a zpět, tak by to nemělo vadit.
Nebo do CI slotu koupit CAM modul, který je na dvě karty zároveň, přičemž jedna může (vlastně musí) být ve formátu SIM.
uživatel
joscer
25.08.2009, 13:14.12

RE:Technisat DIGIT S2,karta ve formátu SIM výměna?

http://www.eltasat.cz/ca-moduly/ modulů na dvě karty je celá řada,stačí si jen vybrat. R^
uživatel
Saták1
25.08.2009, 13:41.54

RE: Technisat DIGIT S2 , karta ve formátu SIM...

Aha no tak dobrý, sice ty moduly stojí cca 2500kč (to by snad byla lepší nová karta) no ale dobrý, že něco takovýho vůbec existuje, ale asi bude nejlepší to vlepit nějak zpět. díky za info
uživatel
opous
25.08.2009, 14:11.11

Opousy, blbost! Normálně tu Sim kartu vlož opatrně zpět do celé karty a podlep to izolepou! Drží to suprově, dělám to tak často, když musím vyzkoušet na prodejně čtečku tvýho modelu a jiných, jiý standardních slotů. Neboj se toho! Kupovat modul je vyhazování peněz!!! R^
uživatel
Dejf
25.08.2009, 15:16.08

udělal jsem to taky tak, sim kartu vsadil do nepotřebné karty od technisat radia, přelepil izolepou a šoupnul do čtečky, funguje to v pohodě, opravdu není co řešit R^
uživatel
cvrcek92
25.08.2009, 16:39.37

Díky za radu !
uživatel
opous