Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.08.2009, 16:26.09

pro skutečné profesionály...

Zdravím mám delikátní dotaz na Vás profesionály v oboru :))) Před 2 měsící jsem si pořídil Humax Icord, se kterým jsem velmi spokojený. Mám věak jeden problém se kterým si už nevím rady. Mám v Icordu diablo rev 2.2 emu mi však funguje buď na Stealth nebo pouze na UW 1.29, pokud tam dám jakoukoliv jinou verzi UW tak nejede vůbec nic. přijímač se chová jak kdyby tam žádné diablo nebylo, Kdyz do něj nahraju UW 1.29 tak vše jede jak má. Může mi některý ze zkušených "paraboláků" poradit v čem je problém?
uživatel
Dan_zx12r
25.08.2009, 16:30.31

RE: pro skutečné profesionály...

Je potrebné prehrať firmware.
uživatel
oneeeee
25.08.2009, 16:32.36

Firmware v Icordu mám poslední co je k mání...navíc to by diablo nešlo vůbec ne?
uživatel
Dan_zx12r
25.08.2009, 16:50.25

to je tiež pravda , mal si to ale napísať. Ja na humax už nie som , no ale niekto sa ozve , čo sa tomu venuje.
uživatel
oneeeee
25.08.2009, 17:12.47

pro skutečné profesionály...

celý problém u některých přijímačů vznikl právě u softu do diabla od UW 129 kdy v Octagonech nebyl modul CAM komtabilní se softem Octagonu při sym.rychlostech HD programů v CONAX /30000/ještě na digitál NORDIC.Tvůrci SW diabla se na přímluvu misuta rozhodli předělat SW tak,aby byl komptabilní s SW octagonu a tím to odnesly některé jiné přístroje,že od UW130 nekomunikovaly s diablem./např. PREMIUM X a některé jiné už si nevzpomínám,atd./Do těchto přístrojů jde pouze náplň stealth 2.54 ok, a řady UW nižší než 129,to jen pro vysvětlení od kdy to tak,je.Trvá to asi rok.
uživatel
hery
25.08.2009, 17:23.05

Takže se mám nechat inspirovat misutem a požádat tvůrce UW aby při dalším UW mysleli taky na ostatní uživatele a přizpůsobili firmware pro větší počet receiverů?a zeptám se tedy jinak, mám nějakou šanci jak sledovat Polsat Cafe, holandský Canal digitaal a skandinávský balík v conaxu? protože o tyto balíky jsem ochuzen. Se zmíněným UW 1.29 příp. Stealth 2.54 z toho nic nejede. i když to nechápu protože rumuni na Thoru jdou bez problému
uživatel
Dan_zx12r
25.08.2009, 17:41.25

Dan_zx12r

Nahrej UW 181, nové keys data a keys bin do 2.3 verze diabla,nebo UW170 a keysbin a data do verze 2.2 a vyzkoušej to v jiném přístroji a uvidíš,že to bude makat.Je to bohužel nekomtabilitou SW tvého přístroje s SW diabla softem UW od 129 ,jak už jsem Ti uvedl.S typem tvého přístroje nemám zkušenosti,ale budeš muset vyzkoušet asi různé softy do přístroje,třeba se nějaký chytne.Tyto problémy jsou teď třeba s Gamma kartami u nových SW pro VANTAGE,programy lze otevřít pouze přes modul diablo,proto používám spíš SW staršího data.
uživatel
hery
25.08.2009, 17:59.37

Dan_zx12r

Rumuni chodili vždy bez problému s každou náplní diabla,to je řešeno v diable keys N2,ale Tobě nefunguje dobře SW diabla v součinosti s DATA bin./IRDETO2/
uživatel
hery
25.08.2009, 18:54.31

Dan_zx12r

Nemusíš se inspirovat stačí,když si to přeložíš a budeš chodit na stránky Satfreaks. ,kde je vše popsáno!!! R^
--Und im iCord leider immer noch Probleme mit der Underworld unglücklich--
stačí v google překladači
uživatel
misut
25.08.2009, 19:19.35

UW 1.70 s data.bin sem už zkoušel a nejde vůbec nic ani rumuni. dokonce nejde ani volně vysílana čt24!!!teprve až když vytáhnu diablo ze slotu tak naběhne.jakoby diablo "zkratovalo" vysílání čt24...no zkusím se něčeko dopátrat na satfreaks...
uživatel
Dan_zx12r
25.08.2009, 19:25.46

Dan_zx12r

Schválně jsem dal do mistra Google vyhledat - icord a diablo,našlo xxxx.. odkazů,dokonce i tvůj dotaz na PArabole z ledna,a u zahr.máš možnost přeložení zkus!! R^
uživatel
misut