| 25.08.2009, 20:07.22 | |
Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v UPCDirectTohle mi přišlo na na můj dotaz: "Je nám líto, ale v současné době naše společnost neuvažuje o zařazení programů Eurosport2 Bundesliga a Sport2 do programové nabídky satelitní televize." |
![]() alibagil |
| 25.08.2009, 20:10.55 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...no to mě ale zklamali,ať jdou někam. |
![]() dawis |
| 25.08.2009, 20:35.11 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...digi to jsou jiný frajeří..Systém nalomenej , "miliony" černých diváků A cpou tam program za programem. A vy jim nadáváte do cigánů.. ;) |
![]() pat |
| 25.08.2009, 20:35.42 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...Ja už ani nečakám že niekedy niečo pridajú...Možno až tak na jeseň 2010 keď prejde na novú družicu. Ešte mesiac a odchádzam od nich KONEČNE |
![]() Paterliny |
| 25.08.2009, 20:51.54 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...dawis, alibagil, Paterliny: kdyz znate nakou carovnou formulku, jak vyresit misto, tak sem sni, jinak si treba pocket na presun ;)co ja vsechno mozny by chtel taky v nabidce a nejde to, a nejen u UPC ;) |
![]() alfasex |
| 25.08.2009, 21:01.21 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...vyhodit pár nesmyslných programů a místa bude dost a to nejen pro tyto 2 programy,kdyby je zařadili do nabídky tak u UPC Direct zůstanu,ale tak ne. |
![]() dawis |
| 26.08.2009, 08:09.23 | |
UPCTaky s nima končím, po deseti letech. Umí se jen vymlouvat a nic. Souhlasím s názorem, že není problém vyhodit pár zbytečných programů a místa bude hned dost na tyto žádané programy. Čekat rok jestli pak něco náhodou přidají teda určitě nebudu. |
![]() FI711010 |
| 26.08.2009, 09:10.29 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...to alfasex: tak nějak jsem doufal, že by tyto dva programy jít mohli, Sport2 na této pozici běží, stačí odkódovat a přidat češtinu a Bundesligu by vyměnili za stávající Eurosport2, ale kde není snaha...!!! Chápu, že kapacita je problém, ale s takovouto politikou přijdou ještě do stěhování o spoustu zákazníků a já budu jedním z nich. Abych platil nejvíc peněz, ale zato měl nejhorší nabídku, na to mě moc neužije. |
![]() alibagil |
| 26.08.2009, 09:24.56 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...Alfa sex Vám to tu dobře popsal(tyto věci se řeší v balíkách a dlouhodobě),Pokud někde nechci být,tak o tom nekecám a řeším to.Tyto věci jsou jen osobní záležitosti a je jen na jednotlivčích,jak se k tomu postaví.Nebo myslíte,že to někoho zajímá??Pokud "ANO",tak s toho uděláme TOP thema a jistě budou všichni spokojení!! :razz: |
![]() zzaner |
| 26.08.2009, 09:39.29 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...Oni kašlú na satelit, im stačí UPD digitálna kablovka, tam pridavajú každú chvíľu niečo a taktiež ťažia z Chella. |
![]() Paterliny |
| 26.08.2009, 09:59.37 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...to zzaner: no podle mého informace, že UPCDirect bude teď rok úplně kašlat na svoje zákazníky může zajímat dost lidí, to tvůj příspěvek považuji za zbytečný! |
![]() alibagil |
| 26.08.2009, 10:22.53 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...Mna to tiez zaujima. Hlavne kazda odpoved ktoru niekomu poslu. Aspon tam nemusim pisat aj ja a dozviem sa to tu. Na to toto forum snad je nie? Okrem toho sa da takto pekne urobit si nazor o tom ako sa spravaju aj k inym zakaznikom a nie len ku mne a takisto ma to postupne presvedcuje ze sa na nich vykaslem v decembri, len co mi skonci viazanost. Platim 500 mesacne (a to mam akciu, lebo mi volali ze mi daju akciu - uz predtym som poslal vypoved a ukecali ma lebo len slubovali ze pridaju STV2 a podobne). Jedina vec pre ktoru to este mam (vsetko ostatne co sledujem uz mam aj u SkyLinku a v omnoho lepsej kvalite) je to ze manzelka pozera skoro stale TV Deko. Ak da TV Deko aj SkyLink, tak UPC Direct u mna skoncil tiez (mim. po 15 rokoch). A potom mi bude uz jedno ci prejdu a pridaju programy alebo nie. Mam na nich uz svoj nazor a to sa nezmeni. Vidno ze snahu nemaju ani ked by sa dalo (ako vymenit Eurosport a odkodovat Sport2 - to uz je ignoracia ak tvrdia ze to neplanuju) |
![]() Billysk |
| 26.08.2009, 10:35.36 | |
alibagilPokud tuto informaci máš ověřenou z více nezávislích zdrojů,tak před tebou hluboce smekám!!Jinak spamuješ TY.Nezáleží mě na UPC,jsou to také pěkní vydřiduši,ale beru v potaz,že momentálně asi nemají lepší řešení(i když situaci možná měli řešit tehdy,když jim to sypalo a topili se v penězích.Konkurence je trochu zaskočila a převzala iniciativu).Jen pro tebe!!Tak jim to neplať!!Totež pro ostatní.Když se mě něco nelíbí,přejdu ke konkurenci,která dnes už zaplať Pán Bůh,už existuje!! :) :) |
![]() zzaner |
| 26.08.2009, 11:00.23 | |
Sport2 a Eurosport2Bylo by dobré kdyby někdo odpovědný z tohoto serveru požádal o konkrétní vyjádření někoho z šéfů UPC k těmto dvoum žádaným programům. Jednotlivé žádosti jejich abonentů vždy odbydou odpovědí nějaké operátorky. |
![]() FI711010 |
| 26.08.2009, 11:12.10 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...a ještě UPC stojí dvakrát tolik co DigiTV nechápu že u nich ještě někdo zůstává |
![]() fpsfps |
| 26.08.2009, 13:14.15 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...uff, no tezko reagovat na tolik kritiky:-) ... par temat zpatky jsem jemne nacrtnul jaka je situace, skuste si vyhledatfpsfps: 19.2E neni zrovna nejlevnejsi pozice, tudiz nelze zrovnavat s 1W, a taky pripomenu, ze nekdo skusil dat dumpingovou cenu, a dopadlo to podle vseho tak, ze ma zavazky ke x-lidem, ktery pro tudle spolecnost delali montaze (vychazim x-reakcii ktere se objevili na forech, kdyz tomu tak neni tak se omlouvam) Paterliny: v kabeli je dostatok miesta na pridavanie programov, nezrovnavajte nezrovnatelne alibagil: ESP2 je vysila v ramci simulcryptu, tudiz UPC tenhle kanal jenom probira, a nemuze nijak ovlyvnit jeho nahradeni ESP Bundesligou, ke Sport2 HU a CZ nemaji nahodou jinou programovou skladbu? a to all: UPC na zakaznikov nekasle, kdyby tomu tak je, tak si ze SES Astra prodlouzi konktrakt na dalsi leta, jenomze to by obmedzovalo samotnou UPC (jelikoz chce prinest v dvbs taky HD channels) a taky SES Astra (ktera pred x-lety vubec nemnela rozpracovanou metodiku ktera pozice bude kterou cast EU pokryvat, to ze 19.2E nestaci jim doslo az pred par lety) hezkej den:-) ps: taky nejsu 2x nadsenej, jenomze darmo budu chtit zastavat 100m2 kdyz k dispozici mam jenom 50m2 (aby pochopili vsichni vo co go) |
![]() alfasex |
| 26.08.2009, 16:14.26 | |
RE: Sport2 ani Eurosport Bundesliga nebude v U...Pořád a pořád dokola. Snad není tak složité pochopit, že když není kapacita,nemůžu přidávat programy. Co už těch vláken na toto téma bylo. Možná se vyplatí vyčkat na novou pozici. Každý se musí rozhodnou sám. |
![]() neuzil |