![]() |
|
Nova HD SkylinkDnes jsem se dozvěděl o dvou divácích, kterým přestala fungovat Nova HD Skylink. Oba mají aktivovanou kartu před 10/08, ale s balíčkem HD PLUS (nebo MULTI HD) byla Nova HD zpřístupněna. Všechny ostatní HD programy jim fungují bez problémů. Jedná se o nějaké zmatky, nebo je nutné Novu HD doplatit i při aktivaci balíku HD programů?Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Nova HD Skylinkzmen modulaciu na DVB-S2/8PSK,FEC3/4 a pilot daj na 1,frekvencia aj dat.tok ostava a frčíš dalej... |
pavol808
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
Nova HD Skylinkmně taky nejede,mam vantage 8000 |
mlasak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
Pokudfungují všechny ostatní HD programy,tak to určitě není chyba v nastavení přístroje nebo paraboly.Pokud si majitelé starších karet platí HD balík tak by i NovaHD měla jít bez dodatečného doplatku. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
Nova HD Skylinkježišmarja!!!! Vy s tím Sklylink už mě tady dráždíte,Vy jste snad úplně v hajzlu,vžýdyť vše funguje i v HD a nemusel jsem na to sáhnout.!!!! :))) :))) :)))Nova HD teď na to koukám vahlašou ty kozi praštěné na hlavu a teď brouci v souboji/.Když mě nepůjde ALJAZZERA sport 2,3,4,až10 v irdeto2 systému tak možná tady se zeptám jestli je to OK,nebo to nejede.,ale skylink přece řídím ze svého křesla,né????? a jede pořád a já jsem s ním spokojen,jede vše na co si v rodné řeči člověk dopřeje. / Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryTy ses nějáko rozvášnil... :laughing: :laughing: :laughing:Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Nova HD Skylinkhobo - a ktore ze ine HD programy ti idu? CT HD? To je z inej frekvencie. Alebo ake? Musis pozriet ci ti idu ine HD programy, ale z rovnakej frekvencie ako NOVA HD. Ak si nic nemenil (menili sa parametre toho TP), tak ti to nejde preto. Tak si to laskavo nastav! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
@Billysk:Ted si trochu mimo ne?Dobře si přečti co jsem napsal.U mne žádný problém není.Přečti si laskavě uvodní dotaz a pak teprve reaguj.Oni mají aktivovaný balíček HD plus nebo Multi HD a tam jsou i všechny ostatní HD programy,které jim jdou ne?Nejde jenom Nova HD.Takže nejdřív číst a potom psát. |
hobo
![]() |
|
Nova HD SkylinkAsi tak nějak jak píše kolega Bilysk,u některých přístrojů,jako Vantage bylo vše OK,ostatní,kteří to nemaj OK tak nastavit,nepsat blbosti a koukat!!!!! :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
hoboTy už asi taky nic neumíš,že????kurňa takový starý mazák a bude tady psát blbosti Skylink.!!!! jsou jiné a horší problémy,tam raď a nebo se přidej při řešení a budu Ti vděčný za Tvé příspěvky a nározy.Ozvi se hned Ti aspoň dva problémky navrhnu a budem je řešit společně.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
hery:Kolikrát mám napsat,že já a moje dva stroje Vantage 7100S a 6000S žádný problém nemám-tady je to jak u tataru.Já sem psal,že mám nějaký problém? ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Nova HD SkylinkMilý Hery, nemáš tak docela pravdu... Z křesla Skylink ovládat určitě lze i já to tak dělám. A opravdu nikdy nebyl žídný problém. Teď ale se ke mně dostala další (kamarádova) karta (CRW), na kterou jsem mu včera platil po netu KOMPLET. Ihned vše naběhlo, ale dnes odpadla Nova HD, HBO HD a Cinemax. Kromě těchto programů komplet všechny programy (i z 19,2) běží, takže problém není tady, ale u Skylinku... Testuji to na Vantage 8000S...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
![]() |
|
Nova HD SkylinkJe to kolego asi zajímavé ale mě to jede na všech 3 přístrojích,které používám/VANTAGE,FERGUSON,OCTAGON/Tak asi si moc rozumět nebudeme,že?????BuĎ to neumíš rozjed,nebo máš asi špatný materiál,ale oboje je Tvoje vina,Vykašli se na sat. příjmy a běž pást ovce!!!!!!!!a koukej když vychází měsíc!!!!!!nic jioného Ti nemohu napsat,protože průměrný kluk,si dovede toto zařídit i když to jinak nejde,třeba přes slylink,nechci je zde preferovat,nemám s nimi kromě slmouvy nic společného,ale musím říci,že jde vše bez problémů a jsem spokojen,až na malé blbosti,jako včera kino cs.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: Nova HD SkylinkPotvrdzujem heryho slová,ide to úplne v pohode všetko R^ a absolútne nič som z Arivou nerobil.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
PetrTProblem je na uplinku Skylinku!! Jedna se pouze o stare karty Cryptoworks 0D03, modre karty 0D70 jedou OK, nove ICE karty taky OK. Nema cenu provadet refresh, chyba systemu zpusobila zmenu CHIDu.Skylink byl jiz upozornen, prosime o trpelivost, tohle uz je opravdu smula ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
007Tak to máš šťastie keď mám modrú kartu :laughing:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
007Díky za info, skutečně se jedná přasně o tyto karty... Bylo mi jasné, že problém není tady... Skylink asi teď neví co řešit dříve...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
![]() |
|
kostik123Dnes zde mám ARIVU 200HD,zkoušel jsem v ní kromě přístupových karet všeho druhů kodovacích systémů a v tom jednom slotě rovněž mnoho modulů.Modul Diablo 2.2 D kannál Eurosport 2 šlape Ok,zkus,jestli u Tebe nemáš na Astra3 i když Ti šlape Skylink,slabší signál,že Ti škupe Eurosport 2.Když tak dej vědět a v pondělí to napravíme.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
herySignál je OK.Sila signálu 90%,kvalita signálu 76%,ale myslím,že Arivy majú dosť citlivý tuner.Eurosport 2 išiel v pohode,ale dosť to vypadáva keď prepínam,proste tma.Neviem asi je chyba niekde v nastaveniach inak to nevidím,alebo inú náplň.Zajtra Ti brnknem z práce podvečer,mám to zadara tak sa dohodneme na pondelku OK.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Nova HD SkylinkDalší hřebíček.Těch problémů se jim hromadí poslední dobou až moc.CSLink to snad trochu postaví na nohy.Trochu se zahojí. R^Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Nova HD Skylink2lachtan: Kdo nic nedělá, nic nezkazí... O CS linku nemám žádné iluze. HD prostě nemá... RvŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
![]() |
|
lachtanDovol abych se zasmal, maji problemy take, jen se tady o nich jaksi s urcitych duvodu nepise. Poslu ti par nasrat*ch zakazniku co jim vypadla Nova a Prima a oni ti to povi ... jak se ani tam nedovolali ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: Nova HD SkylinkAno to je sice pravda,ale dokáži si představit,jak by to vypadalo,kdyby CsLink koupil právě Skylink.Časem by to byla televize jen pro bohaté.Konkurence je zdravá a drží cenu v rozumné míře.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
007Stejné,jak u Skylinku.Nemají si co vyčítat jak jedna tak druhá platforma. :laughing: Nefandím ani nenadržuji ani jedné z nich.Moji zákazníci naštěstí zatím žádné problémy nemají.Když pominu ty ..... ICE karty.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtanBud rad, ze tvy zakaznici nemaji probelmy, ono jde taky o to kolik vagonu CS link/Gital karet si v minulosti prodal. ICE byla nova vec, ted je vse OK krome jednoho pristroje.Ale technika je technika, ta si proste nekdy dela co chce a muze se to stat komukoliv ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
007Dříve jich bylo hodně.I jsem se divil,že se nikdo neozval vzhledem ke skutečnostem ,,údajně problémy měli Gital karty prodávané dva až tři roky zpět,,.V tu dobu jsem dával, jen karty Gital.Důvodem byla právě Nova,která byla jen na Gitalce na TT ne.Já se nepřu problémy byli jsou a vždy budou. :laughing: Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |