![]() |
|
NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysílánípekne clanek akorat to ne mne pusobi ze je to jaksi na objednavku primo od NOVY:-) Nikde slovo o PL (moc draha) Ruska liga-ODPAD-Portugalska liga-Odpad Ceska liga to radeji ani nepisu.Tu stanici trosicku tedka zvedne NHL ale jinak alespon pro mne je eurosport 100x lepsi |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysíláníNic proti golfu, kulečníku a cyklistice, ale to taky žádný velký trhák zrovna není...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysílánímožná tu anglickou ligu neuvidíš už nikdy u nás jinak, než na digisportu a nebo na prémiovém sportovním kanále, jenž bude fungovat podobně jako HBO.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysíláníOd té doby,co bývalá Galaxie sport přešla pod Novu,tak přišla o anglický,italský i španělský ligový fotbal. Dříve se na této stanici vysílal skoro celý víkend fotbal. Teď šel celý víkend golf a motorky. Pro mě-fotbalového fanouška je současná Nova sport veliké zklamání a vzpomínám na starou dobrou Galaxii sport!! Na fotbal se teď dívám na polské programy Canal plus. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysíláníto bylo díky tomu, že v tý době byly sportovní práva pro čr/sr hrozně levný. ten trh celkově neměl žádnou váhu. ale dneska už zjistili, že se na tom dá i něco vydělat, takže si to může dovolit vysílat jenom nejúspěšnější platforma na našem trhu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
to dechovkarjen drobná poznámka: Ryder cup se hraje jen jednou za dva roky - to se dá vydržet ne? Hrál se skvělej golf, i přenos (v HD) byl ucházející. Stejně na žádnej dobrej fotbal nemají práva! |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
pro tntNemám nic proti golfu,ale nesleduju ho. Chtěl sem pouze napsat,že dříve byla tato stanice plná kvalitního fotbalu. Dnes se na Nova sportu vysílá pouze fotbalový odpad-např.česká kaprliga,ruská liga. Jedinou vyjímkou je Liga mistrů. Autor článku se snažil tento kanál vychválit,ale za dva roky jeho kvalita silně poklesla!! Jediné,co se zlepšilo je kvalita obrazu. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysíláníNova Sport už je odpad. Jak tvrdíte od té doby co to převzala Nova jde kanál do kytek.Snad NHL - ale už je ESPN v HD takže taky Nova Sport nepřitáhne. Pokud jde o fotbal tak samozřejmě Cyfra + nebo Polsat Cyfrowy vychází nejvýhodněji pokud má někdo známý v Německu tak jako já tak Sky Deutschland, ale akce je jen do konce roku za komplet sportovní balíčky kolem 35 eur. Jinak po novém roce už za plnou cenu tj 50 eur za měsíc mluvím o Sky Deutschland pokud je známý s trvalým pobytem v Německu. Takže polské a německé platformy zatím vítězí. Nova Sport stejně jako Digi mě jsou ukradené. Snad CSLink pokud se jim podaří Eurosport 2 HD dostat do nabídky tak to bude jen jedna dobrá zpráva. Jinak žádná pecka dlouho u nás nevyšla myslím programové zařazení nějaké extra dobré stanice. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
to dechovkark tomu není co dodat. Máte pravdu. Ale ten golf se jim povedl. Byla to nejsledovanější událost víkendu. Je vidět, že si mohou dovolit jednorázově utratit solidní částku, ale na PL bohužel nemají. Před lety jsem Galaxii sport považoval za "prémiový" kanál typu HBO - jak o něm píše vortimond výše, ale svou pozici nepochopitelně ztratili. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
Obrazová kvalitaVíceméně souhlasím, na druhou stranu, co přešla Nova sport do Prahy, tak je podstatně lepší kvalita obrazu.Na Galaxii byly některé pořady nesledovatelné, nicméně pokud jde obsah do kytek, tak to nezachrání ani HDTV :-/ .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysíláníDle vkusu kazdeho soudruha,trhaky jsou v pytli,otazka zni,co je vubec mozne pro pomerne nevelky trh si financne dovolit.Zde si myslim,ze lusku castecne utrelo i slavne UPC,ktere by s Premier League bylo jiste IN. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysíláníTechnická kvalita dobrá, obsahově je to horší... Pokud inzerentům a sponzorům, kteří přispívají na špičkové sportovní soutěže nevadí, že je může při přenosech vidět jen minimum diváků (platí pro několik zemí Evropy) a to pouze v youtube kvalitě, pak jistě jejich nemalé investice mají vynikající ekonomický efekt... ;) :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
plocha drahaAspon ta Svedska plocha draha je super pokial je pred koncom nezrusia a nedaju nejaky fotbal |
igor222
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
Nevím jestli je co slavit....já v období červen - září sledoval NS jen dvě hodiny (utkání kapr ligy) takže pro mne se tahle stanice stala druhořadou. Uvidím, jak u mne zaboduje nhl... |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
Jednoznačně chybí anglická liga!!!!!!!!!!!Na Novasport koukám už jen vyjímečně a co jsem u ní ještě na jaře proseděl hodin,ale to se ještě bylo na co koukat.Teď je to podřadný sportovní kanál se solidním obrazem RvIQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
NSport:))) :O Rv :fuming:Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.
|
libor129
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
Nova SportTak ten článek je fakt hustej, prý jednoznačně nejseledovanější sportovní kanál u nás...už dávno ne! Já sleduji na NS jen Ligu mistrů a občas GL jinak tam není pro fotbalového fanouška (a těch je daleko nejvíc) nic. Je to již jen doplňková sportovní stanice, daleko za Digisportem, Sportem1,2, Eurosportem2 a ČT4. Ten článek smrdí zcela neoprávněnou sebechválou a myslím, že i samotné vedení NS to dobře ví, ale snaží se tím zachránit si svůj obraz před svými mecenáši a reklamními partnery. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
RE: NOVA Sport oslavila 2. rok svého vysíláníNovasport pomaly ale iste sa dostava na uroven STV3... A to este neni tomu tak davno, co bola u mna numero uno v sport.programoch. U nich je uplne vystizny slogan: "Boze, jak hlboko sme klesli"... |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
![]() |