![]() |
|
změna registrace karty skylinkDobrý den, zajímá mě, jak probíhá změna registrace Skylink karty na nového majitele. Odešlu vyplněnou žádost a v dalším kroku bych chtěl získat svůj nový zákaznický účet a kartu na webu normálně kontrolovat a spravovat. Tady ale nevím za jak dluho po odeslání žádosti bude karta "odhlášena" od původního majitele. Posílají nějaké oznámení?Dík za odpovědi. |
rost
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: změna registrace karty skylinkJa som to robil cez web a poslali mi ze do desiatich dni je to urobene ale mal som to za sedem,poslali mi aj oznamenie cez mail a hned som si to vyskusal aj cez ich web,vsetko OK |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: změna registrace karty skylink...já jsem myslel, že ta žádost musí být odeslána písemně. ten formulář je ke stažení v pdf formátu,tak nevím jak bych to posílal vyplněné mailem, v acrobatu to tak maximálně vytisknu. |
rost
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: změna registrace karty skylinkTakže vyplň formulář. Ten posli buď faxem, e-mailem nebo poštou.Musíš uvést přesné informace o předchozím majiteli a pak už tvoje. Poté pokud budeš chtít se přihlásit do vého účtu na jejich stánkách tak máš na výber login nebo e-mailem a o heslo požádáš na jejich stránkách a příjde ti jak login tak heslo k přihlášení k účtu na e-mail který si uvedl ve formuláři. A je to :) Já to poslal Faxem a měl jsem to všechno hned ten den! R^ |
skyi
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: změna registrace karty skylinkJá myslel že stačí udělat změnu vlastníka přes web v registračních udajích......nebo snad néééé????? |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: změna registrace karty skylinkJJ aj tak sa dá,ale to musíš poznať prihlasovacie údaje.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: změna registrace karty skylinkak poznas povodne meno majitela mozes si zmenit sam priamo cez net inac len mailom |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
![]() |