Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

změna registrace karty skylink

Dobrý den, zajímá mě, jak probíhá změna registrace Skylink karty na nového majitele. Odešlu vyplněnou žádost a v dalším kroku bych chtěl získat svůj nový zákaznický účet a kartu na webu normálně kontrolovat a spravovat. Tady ale nevím za jak dluho po odeslání žádosti bude karta "odhlášena" od původního majitele. Posílají nějaké oznámení?
Dík za odpovědi.

rost
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: změna registrace karty skylink

Ja som to robil cez web a poslali mi ze do desiatich dni je to urobene ale mal som to za sedem,poslali mi aj oznamenie cez mail a hned som si to vyskusal aj cez ich web,vsetko OK

Radko3003
Registrace: 12/2009

...já jsem myslel, že ta žádost musí být odeslána písemně. ten formulář je ke stažení v pdf formátu,tak nevím jak bych to posílal vyplněné mailem, v acrobatu to tak maximálně vytisknu.

rost
Registrace: 7/2006

Takže vyplň formulář. Ten posli buď faxem, e-mailem nebo poštou.
Musíš uvést přesné informace o předchozím majiteli a pak už tvoje. Poté pokud budeš chtít se přihlásit do vého účtu na jejich stánkách tak máš na výber login nebo e-mailem a o heslo požádáš na jejich stránkách a příjde ti jak login tak heslo k přihlášení k účtu na e-mail který si uvedl ve formuláři.
A je to :) Já to poslal Faxem a měl jsem to všechno hned ten den! R^

skyi
Registrace: 3/2006

Já myslel že stačí udělat změnu vlastníka přes web v registračních udajích......nebo snad néééé?????

trondik
Registrace: 11/2008

JJ aj tak sa dá,ale to musíš poznať prihlasovacie údaje.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

ak poznas povodne meno majitela mozes si zmenit sam priamo cez net inac len mailom

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra