Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

TechniSat SkyStar 2 TV PCI

Dobry den,potreboval bych ziskat informace o teto karte,chtel bych si ji poridit na prijem cslinku nebo upc.
O teto karte jsem se docetl,ze umi softwarove dekodovani,mam tomu rozumet,ze pomoci nejakeho programku by mela tato karta umet cccam nebo mgcamd protocol? kdo o tom neco vi,a je ochoten poradit,piste na mail gigi1982@seznam.cz

gigi1982
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniSat SkyStar 2 TV PCI

Cccam neumi, na sdileni je OK plugin wincsc v kterem se nastavi mgcamd. Na EMU je nejlepsi plugin vPlug

Standa22
Registrace: 3/2009

Ahoj Stando,procitam ruzna fora a docetl jsem se,ze SS2 zatim nepodporuje,neumi vubec softwarove dekodovat ,tak ja uz tomu vubec nerozumim,ty mas s touto pc kartou zkusenosti?

gigi1982

je to spolahliva karta..co sa tyka sw dekodovania,tak ako emulator je najlepsi ako tu uz bolo povedane plugin vplug.Vo widowse nedavno pribudla aj podpora protocolu cccam.Takze ak uz mas doma server /cccam,newcamd a tusim aj na gbox je podpora/ tak no problem.

Satmaster-RM Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC, Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300

Satmaster
Registrace: 5/2005

Ahoj Satmastere,dekuji ti za info,mohl bych te poprosit,mohl bys mi poslat na gigi1982@seznam.cz patricny,spolehlivy pluginy,ktere se mi pripoji na cccam server....ja jen abych nestahnul nejake spatne verze,se kteryma se pak budu akorat trapit,pri konfiguraci...predem dekuji za ochotu

gigi1982

jeste mam dotaz,jak je to s ovladaci pod windows 7,beha tato karta spolehlive i pod timto systemem?

gigi1982

pre cccam pouzi Hadu plugin

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

Něco najdeš na: http://skystar2cz.pochta.org/
http://skystar2cz.pochta.org/stazeni.htm